Το Άγιο Πνεύμα είναι, σύμφωνα με τη Xριστιανική θρησκεία, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας. Έχει την ενοχλητική συνήθεια να κάθεται από πάνω ή ακόμα και πάνω σε κεφάλια ανθρώπων. Η ημερομηνία της γέννησης του είναι ως γνωστόν άγνωστη. Ο μόνος που ισχυρίζεται ότι έχει κάποιες πληροφορίες σχετικά είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Το Άγιο Πνεύμα είναι ένα αγριοπερίστερο με φωτοστέφανο, γεγονός που το ξεχωρίζει από τα άλλα μη- άγια περιστέρια. Το Άγιο Πνεύμα είναι συνδεδεμένο αχώριστα με το Θεό, από τον οποίο και εκπορνεύεται εκπορεύεται. Η καθολική εκκλησία υποστηρίζει ότι εκπορεύεται και από τον Υιό. Κατά καιρούς πολλές και αμέτρητες αιρέσεις υποστήριξαν ότι το Άγιο Πνεύμα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Θεού, χωρίς όμως αυτό να αποδειχτεί αφού δε βρέθηκαν τίτλοι ιδιοκτησίας. Έτσι, το Άγιο Πνεύμα είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο, καθώς και ισότιμο με το Θεό.
Το Άγιο Πνεύμα είναι σύμβολο αγάπης, χαράς, ειρήνης, εξώφυλλο σε περιοδικά και φίρμα καθαρτικών «Αναζητώντας τη γαλήνη». Επίσης το άγιο πνεύμα είναι ομοούσιο με τον μπαμπά και τον γιο που όλα μαζί δεν είναι τρεις θεοί άλλα ένας. Το 1=3 αποδεικνύεται στα μαθηματικά.[σημείωση 1]. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο γιος ρώταγε τον μπαμπά: μπαμπά είναι ανάγκη να το πιω το ποτήρι αυτό, στην ουσία ρώταγε τον εαυτό του, καθώς ο μπαμπάς και ο γιος, σύμφωνα με τους άγιους πατέρες είναι το ίδιο πράμα. Για να βγουν όλοι από την δύσκολη αυτή κατάσταση ετεροταυτοπροσωπίας, σύμφωνα με την επιστολή α-100 κάθετος 15 τετραγωνική ρίζα του 17 στην νιοστή που έστειλε ο έτσι στον γιουβέτσι το περίπου 63,58 63,58μισυ π.Μ, την λύση έδωσε (ποιος άλλος) το άγιο πνεύμα, το οποίο με μια χαμηλή πτήση πάνω από το κεφάλι του γιου τον απείλησε ότι θα τον κουτσουλίσει πατόκορφα εάν δεν κόψει τις μακακίες και δεν ακολουθήσει το σχέδιο, δηλαδή να πάει να αυτοκτονήσει με την βοήθεια άλλων. [σημείωση 2]

Το Άγιο Πνεύμα αχνοφαίνεται.
Η πρώτη εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος που διακρίνεται επάνω κουλουριασμένο γιατί είχε τρακ. Πιο κάτω βλέπουμε κάτι τύπους με φτερά και ένα χίππι να λούζεται.
Ο Αδόλφος ο Μουστακοφόρος, ως ομαδάρχης μιας ομάδας λυκόπουλων. Επάνω διακρίνεται καθαρά το Άγιο Πνεύμα.

Εμφανίσεις στην ιστορία

Το Άγιο Πνεύμα έχει παρουσιαστεί πολλές φορές στους ανθρώπους στην ιστορία. Όταν ο Θεός αποφάσισε να αφήσει έγκυο μια παρθένα με τον εαυτό του, να γεννηθεί μέσα από αυτή, να κατηγορήσει όλη την ανθρωπότητα για τα λάθη που έκανε και τελικά να αυτοκτονήσει για να τη σώσει, το Άγιο Πνεύμα κλήθηκε να κάνει το ντεμπούτο του στην παγκόσμια ιστορία. Έτσι, οι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα ωραία χνουδωτά του φτερά κατά τη διάρκεια της βάπτισης του Χριστού. Το Άγιο Πνεύμα έκανε κατά καιρούς και άλλες εμφανίσεις που υποδηλώνουν την ακροδεξιά του ιδεολογία. Εδώ όμως δεν κρίνουμε τα πιστεύω ενός περιστεριού. Έχει εμφανιστεί πάνω από τον Αδόλφο το Μουστακοφόρο κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και πάνω στο κεφάλι του επιφανούς Έλληνα πολιτικού ηγέτη Καρατζαφύρερ. Το Άγιο Πνεύμα ως σύμβολο ειρήνης και αδελφοσύνης έχει καθίσει στα κεφάλια ανθρώπων όπως ο Γεώργιος Βους και Τόνι Μπλερ.

 
Peristeri's anatomy.
 
Μάπα περιστεριού (μετάφραση από τα ισπανικά peristeri mapa)

Ανατομία του Αγίου Πνεύματος & κβαντομηχανικές ιδιότητες

Το Άγιο Πνεύμα δεν διαφέρει εξωτερικά από τα άλλα συνηθισμένα περιστέρια. Αν όμως κανείς το προσέξει καλά θα παρατηρήσει το σπινθηροβόλο και καλοκάγαθο βλέμα του, το κοφτερό ράμφος της δικαιοσύνης και την κόκκινη γλωσσίτσα που μεταφέρει στους ανθρώπους το λόγο του Θεού.

Επίσης εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην συχνότητα [math]\displaystyle{ f = \frac{1}{2\pi}\sqrt{\frac{k}{m}}, }[/math], η οποία προειδοποιεί του οδηγούς για την παρουσία του και έτσι αυτοί δεν το πατάνε στους δρόμους όπου συχνάζει (γύρω από το μνημείο του άγνωστου φαντάρου, την Βουλή ή άλλα μπουρδέλα της Αθηνάς Αθήνας. Όπως θα δείτε στην παρακάτω παράγραφο άμα βρίσεις το άγιο πνεύμα πας στην κόλαση. Άμα το πατήσεις με το αυτοκίνητο πας ακόμα πιο πέρα. Το τι βρίσκεται πέρα της κολάσεως θα ανακοινώσει στο εγγύς μέλλον ο spokesman (μετ: Σπούκυ Μαν) του μεγάλου, μίστερ Herr Γκέοργκ Καρατζαφύρερ.

Προσβολή και τιμωρία

Το Άγιο Πνεύμα είναι ιερό και απαραβίαστο πρόσωπο- ζώο- πράγμα της εκκλησίας και για το λόγο αυτό όσοι αρνούνται την υπαρξή του θα πάνε στο διάολο, θα καούν στο πυρ το εξώτερον, θα τους ευχηθεί ο Μητσοτάκης και θα βλέπουν Super Star για την αιωνιότητα. Μόνο ένα άτομο σε όλον τον κόσμο είχε το θάρρος- παραφροσύνη- βλακεία- ηλιθιότητα- τάση αυτοκαταστροφής για να αρνηθεί την ύπαρξη του ιερού εκείνου πλάσματος.(καλά δεν είναι μόνο ένας αλλά εδώ δεν μπορώ να τα βάλλω όλα)

 
Η άθλια εικόνα της απάρνησης του Αγίου Πνεύματος. Θεεεεεεεεεεεεεεεεέ, συγχώρεσέ τους δεν ξέρουν τι κάνουν!!!!!

'''''«Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον»''''' 12:31 Διὰ τοῦτο λέγω ὑμῖν, πᾶσα ἁμαρτία καὶ βλασφημία ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις, ἡ δὲ τοῦ Πνεύματος βλασφημία οὐκ ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις· (Γι’ αυτό σας λέω, κάθε αμαρτία και βλαστήμια θα συγχωρεθεί στους ανθρώπους, αλλά η βλασφημία στο Πνεύμα δε θα συγχωρεθεί.)

'''''«Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον»''''' 12:32 καὶ ὃς ἐὰν εἴπῃ λόγον κατὰ τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου, ἀφεθήσεται αὐτῷ· ὃς δ’ ἂν εἴπῃ κατὰ τοῦ Πνεύματος τοῦ ἁγίου, οὐκ ἀφεθήσεται αὐτῷ οὔτε ἐν τῷ νῦν αἰῶνι οὔτε ἐν τῷ μέλλοντι. (Και όποιος πει λόγια κατά του Υιού του ανθρώπου θα συγχωρεθεί. Όποιος όμως πει κατά του Πνεύματος του Αγίου, δεν θα συγχωρεθεί ούτε σε τούτο τον αιώνα ούτε στον μελλοντικό”.)

Αρχείο:Re The Blasphemy Challenge
Ένα άθλιο κάθαρμα αρνείται την ύπαρξη του ιερού Αγίου Πνεύματος.

'''''«Κατά Μάρκον Ευαγγέλιον»''''' 3:28 Ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι πάντα ἀφεθήσεται τοῖς υἱοῖς τῶν ἀνθρώπων τὰ ἁμαρτήματα καὶ αἱ βλασφημίαι ὅσας ἐὰν βλασφημήσωσιν·(Αλήθεια σας λέω ότι όλα θα συγχωρεθούν στους γιους των ανθρώπων, τα αμαρτήματα και οι βλασφημίες όσες κι αν βλασφημήσουν.)

'''''«Κατά Μάρκον Ευαγγέλιον»''''' 3:29 ὃς δ’ ἂν βλασφημήσῃ εἰς τὸ Πνεῦμα τὸ ἅγιον, οὐκ ἔχει ἄφεσιν εἰς τὸν αἰῶνα, ἀλλ’ ἔνοχός ἐστιν αἰωνίου κρίσεως· (όποιος όμως βλασφημήσει ενάντια στο Πνεύμα το Άγιο, δεν θα συγχωρεθει ποτέ, παρά είναι ένοχος αιώνιου αμαρτήματος.)

'''''«Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον»''''' 12:10 καὶ πᾶς ὃς ἐρεῖ λόγον εἰς τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου, ἀφεθήσεται αὐτῷ· τῷ δὲ εἰς τὸ Ἅγιον Πνεῦμα βλασφημήσαντι οὐκ ἀφεθήσεται. (και όποιος πει λόγο στον γιό του ανθρώπου, θα συγχωρεθεί· εκείνος όμως που θα βλασφημήσει το Άγιο Πνεύμα δεν θα συγχωρεθεί.)


Έχουν πει για το Άγιο Πνεύμα

Αρχείο:Καρατζαφέρης Ο γητευτής των περιστεριών
Ο Καρατζαφύρερ για τις εμπειρίες του με το Άγιο Πνεύμα.

“Το Άγιο Πνεύμα είναι ανώτερο από μένα.”

- Ο Θεός για το Άγιο Πνεύμα.

“Το Άγιο Πνεύμα είναι κατώτερο από μένα.”

- Ο Χριστός για το Άγιο Πνεύμα.

“Με αυτές τις μαλακίες που λες σε βλέπω σταυρωμένο.”

- Το Άγιο Πνεύμα για την ανωτέρω δήλωση του Χριστού.

“Οι Ορθόδοξοι και οι Καθολικοί μαλώνουν για το ποίος εκπορεύει το Άγιο πνεύμα. Η αλήθεια είναι πως το Άγιο πνέυμα είναι αυτοεκπορευόμενο! Έχει δικά του κλειδιά και γυρίζει σπίτι ότι ώρα θέλει!”

- Κατά ιησούν ευαγγέλιον εδ.12.345α για την εκπόρευση του αγίου πνεύματος.

“Και εγώ γιατί δε βγαίνω όποτε θέλω;”

- Ιησούς για την βραδυνή του έξοδο.

“Γιατί ο Αρκάς δεν έχει πεί κάτι σχετικό ώστε να μπορεί ο φίλος του παραπάνω post να κλέψει για δικό του.”

- Ο Μοντεχρήστος για την βραδυνή έξοδο του τσοπάνη.

“Το Άγιο Πνεύμα είναι πιο λευκό από τα δόντια μου.”

- Ο Αλέξανδρος Πετρίδης για το Άγιο Πνεύμα.

“Ξέρω πότε γεννήθηκε αυτό το περιστέρι.”

- Ο Μάκης για το Άγιο Πνεύμα.

“Το Άγιο Πνεύμα είναι cool.”

- Ο Tony Hawk για το Άγιο Πνεύμα.

“Αυτό το πουλί με κάνει να βαριαστενάζω.”

- Ο Χάρης Σιανίδης για το Άγιο Πνεύμα.

“Το Άγιο Πνεύμα είναι ένα μάτσο πούπουλα.”

- Ένας άθεος για το Άγιο Πνεύμα.

“Οι άθεοι είναι ένα μάτσο σκατά.”

- Ο Θεός για του άθεους.Το Άγιο Πνεύμα δεν μπορεί να απαντήσει, επειδή δε μιλάει.

“Το Άγιο Πνεύμα είναι ελληνικό.Το είχε πει και ο Λυσίας στο λόγο του "Κατά Διογείτονος". ”

- Ο Άδωνις Γεωργιάδης για το Άγιο Πνεύμα.

Το Άγιο Πνεύμα σήμερα

Το Άγιο Πνεύμα στις μέρες μας έχει φωλιάσει στον ουρανό μαζί με το Θεό και το Χριστό και το θείο μου το Σωτήρη (αν εξαιρέσετε κάτι στρεμματάκια ήταν καλός άνθρωπος) και περιμένει υπομονετικά να γίνει η δευτέρα παρουσία ή κανένα σήριαλ του Φώσκολου για να κατέβει από τους ουρανούς και πάλι.

Το Άγιο Πνεύμα χτες

Κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας (για ευνόητους λόγους) οι αναφορές στο άγιο πνεύμα γίνονταν μόνο στον κώδικα μόρς και το άγιο πνεύμα μεταφράζεται ως εξής -- --- .-. ... . / -.-. --- -.. . / .. ... / .- / - -.-- .--. . / --- ..-. το οποίο ηχητικά αποδίδεται ως: (τακ-τικ-τακα-τακα-τικι-τακα/τιτικακα[σημείωση 3]/μα-κα-κα)10googol

Σημειώσεις

 1. Μαθηματική απόδειξη του 1=3

  [math]\displaystyle{ \sigma_k(\theta) = \prod_{i=1}^{\theta} \frac{p_{i}^{(a_{i}+1)y}-1}{p_{i}^k-1}= 3 }[/math]

  [math]\displaystyle{ \sigma_k(\theta) = \prod_{i=3}^{y} \left(1-\frac{1}{a}\right)=1 }[/math]

  [math]\displaystyle{ \sigma_k(A) = e^{x+i{\theta}} = e^x(\cos {\theta} + i \sin y)=2+1=3 = \sigma_k(\theta) }[/math]

  όπου:
  • [math]\displaystyle{ \theta }[/math] = Θεός
  • [math]\displaystyle{ y }[/math] = Υιός
  • [math]\displaystyle{ a }[/math] = άγιο πνεύμα
  • [math]\displaystyle{ A }[/math] = άγια τριάς
  • [math]\displaystyle{ i }[/math] = το Imaginary unit είναι το κατά φαντασία νούμερο για να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση που αλλιώς δεν παίζεται.
 2. Tο να αυτοκτονήσεις μόνος σου σε σταυρό είναι κάτι που ούτε θεός μπορεί να καταφέρει καθώς στην τελευταία πρόκα θα σου λείπει ένα χέρι, το οποίο είναι απαραίτητο για να κρατήσει την τελευταία πρόκα πάνω από το τελευταίο χέρι. Άσε που σε κάποιο χέρι θα πρέπει να κρατάς και το σφυρί με το οποίο θα πρέπει να καρφώσεις την τελευταία πρόκα στο τελευταίο χέρι. Παρόλα αυτά αρκετοί ξυλουργοί, όπως ήταν και ο γιος, μπορούν να καρφώσουν μια πρόκα χωρίς να χρειάζονται ένα χέρι να κρατάει την πρόκα. (στα «ξυλουργικά» αυτό λέγεται κίνηση «τσακ» - σ.σ. καμμία σχέση με τον Τσακ). Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση αφαιρούμε το ένα χέρι που χρειάζεται για να κρατηθεί η τελευταία πρόκα πάνω από το τελευταίο χέρι αλλά η κατάσταση δεν σώζεται γιατί χρειάζεται ακόμα ένα χέρι που θα κάνει την κίνηση «τσακ», το οποίο και δεν υπάρχει καθώς είναι σταυρωμένο με την προτελευταία πρόκα. Εν ολίγοις ο μόνος θεματικός τρόπος να αυτοκτονήσεις χωρίς βοήθεια άλλων είναι η λαιμητόμος, αλλά αυτό το σχέδιο απορρίφθηκε από το διορατικό άγιο πνεύμα, καθώς σε αυτή την περίπτωση αντί να κάναμε τον σταυρό μας που κάνουμε τώρα αναπαραστώντας την θεία θανάτωση, θα κάναμε την κλασσική νεοελληνική κίνηση προς τα μπιμπίδια μας αναπαραστώντας την λαιμητόμο, γεγονός που θα δημιουργούσε μεγάλη αναταραχή στην μαφία sorry εκκλησία.
 3. Η Τιτικάκα είναι λίμνη στα σύνορα Περού και Βολιβίας η οποία πήρε την ονομασία Τιτικάκα από αυτόν ακριβώς τον κώδικα μορς το 1253 μ.Μ όταν ο Γκέοργκ Καρατζαφύρερ, σε προηγούμενη ζωή σύμφωνα με βουδισμό, ήταν ιεραπόστολος ονόματι Αδόλφος Καρατζαφυρερόπουλος και συμμετείχε στην αποστολή του Βατικανού για την απομαλακίαση των Ίνκας.
Η αγία τετράδα!
Άγιο Πνεύμα | Θεός | Ιησούς Βοσκός | Τσακ Νόρις


   Π  Σ  Ε

Θρησκεία


Θεότητες: Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας | Τσακ Νόρις | Ιησούς Βοσκός | Αντίχριστος | Θεός | Θεός Πέος | Άγιο Πνεύμα | Παναγία η Σουβλακοκρατούσα | Όσκαρ Ουάιλντ | Σταμάτης Γονίδης | Σουβλάκι Magnus | Βριλ | Μηνάς | Κθούλου | WEEGEE | Η Μεγάλη Μητέρα | Γκιύγκας | Μητέρα-Αγελάδα | Αόρατη Ροζ Μονόκερος
Κήρυκες / Ημίθεοι / Προφήτες: Λιακόπουλος | Έφη Θώδη | Ελένη Λουκά | Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος | Μπομπ ο Μάστορας | Τζ. Ρ. Ρ. Ρ. Ρ. Τόλκιν | Πρωτόπλαστοι | Πόντιος Πιλότος | Εφραίμ | Βελόπουλος | Μοναχός Παστίτσιος | Ο παπάς ο παχύς | Πρίαπος | Χ.Φ. Λάβκραφτ
Άγιοι: Οσία Παρθενία η Μετανοήσασα | Όσιος Ονούφριος ο Παρηγορητής | Ιωάννης ο Χρυσόστομος | Κοσμάς ο Αετός | Άγιος Μάμας | Άγιος Πέτρος | Άει σιχτίρ | Άη Λάιτερ | Άγιος Βασίλης | Άη Ποντ | Άη Φον | Άη Λάινερ | Άη οφ δε Τάιγκερ | Όλοι οι Άγιοι "Άη" μαζί | Άγιος Μόγλης | Άγιος Βαρουφάκιος ο Αιγινήτης - Πάτερ Μνημόνιος | Άγιος Φλώρος
Ιδεολογία: Ο Καιρός Γαρ Εγγύς | Δημιουργισμός | Παπάς:The Game | Ναζισμός | Χριστιανισμός | Μασόνοι | Μπαοκισμός | Ταβανισμός | Μαλβινισμός | Ιερά Εξέταση / Επανεξέταση | Δόγματα | Twilight | Homo Masturbalis | Αθεϊσμός | Βοδισμός | Οπίσθια Εναέρια Περιστροφή
Θρησκευτικές Οργανώσεις: Εκκλληστεία | Αδελφότητα του Κάμελοτ | Αδελφότητα της Πύρινης Μέδουσας | Αδελφότητα του Κρουασάν | Θύρα 13
Ύμνοι: Κάλαντα | Δευτέρα προσευχή | Ωδή εις τον Κθούλου | Χάκερ ημών | Κάρτερ ημών | Πιστεύω (σκέτο) | Πιστεύω του Θεού | Πιστεύω της Φρίκης | Πιστεύω της επιστήμης | Πιστεύω του φραπέ | Πιστεύω του Ikariam | Πιστεύω εις μίαν σούβλαν / εις έναν Μόγλην / εις ένα Gamato / εις έναν Γκολ | Ύμνος εις το Πάσχαν
Ιεροί Τόποι: Παράδεισος | Βατικανό | Άγιον όρος | Ναός του Κθούλου | Βαλχάλλα
Κι άλλες πίπες...
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.