Απομαχικό Ταμείο Νίντζα.

Το Α.ΤΑ.Ν είναι το Ασφαλιστικό Ταμείο Ελλήνων Νίντζα

Αν και εσφαλμένα τιτλοφορείται ως "Ασφαλιστικό ταμείο", το ΑΤΑΝ στην πραγματικότητα είναι μια μη ντετερμινιστική μηχανή δημιουργίας νέων ιδεών, μια καινοτόμος φιλοσοφική τάση, η απόλυτη δυσφημιστική εταιρία.
Τα μέλη του δεν είναι πλήρως καταγεγραμμένα διότι δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχουν Νίντζα στις μέρες μας.
Οι πληροφορίες για την ακριβή ίδρυση του Συλλόγου, καθώς και για το καταστατικό του είναι ακόμα ασαφείς, διότι τα ιδρυτικά στελέχη ήταν υπό την επήρεια μέθης κατά την δημιουργία του Συλλόγου.

Όροι συμμετοχής και παροχές του ταμείουΕπεξεργασία

Στο ταμείο μπορούν να ασφαλιστούν όλοι όσοι έχουν λιγότερα από δέκα νταν. Αυτός ο όρος προκάλεσε συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο, καθώς φημολογείται ότι δημιουργήθηκε υπό την πίεση της λαϊκής οργής. Ενδεικτικές του κλίματος της εποχής που ψηφίστηκε η τροπολογία είναι οι παροιμίες:

  • “Τι;;; Έχεις δέκα νταν;;;; Στα α#@$@#$α του ΑΤΑΝ!!!
- Δαλάι Λάμα
  • Σιχάν-ξεσιχάν, στα Στα α#@$@#$α του ΑΤΑΝ!!!
- Ανώνυμος Νίντζα
  • “Πάρε και συ ένα Αρντάν, στα Στα α#@$@#$α του ΑΤΑΝ!!!
- Κοινός Χρήστης


Επίσης, εδώ και κάτι ώρες, για να γίνει κάποιος μέλος δε πρέπει να καπνίζει, να πίνει, να ξενυχτάει, να εκφράζεται χυδαία κλπ. Όλες οι παλαιότεροι όροι συμμετοχής, μαζί και αυτοί που περιέχουν υπερκατανάλωση αλκοόλ (κυρίως τεκίλας σε σφηνοπότηρα και ιαχές του στυλ "Μά'τινα φέ'ε άλλη μια μπύ'α...Χίκ!!!") αίρονται έως την χρονική περίοδο έως και μίας (1) εβδομάδας μετά την εκπαιδευτική εκδρομή του ΑΤΑΝ στην Γερμανία. Για περαιτέρω πληροφορίες θα εκδοθεί αντίστοιχο δελτίο τύπου.

Το ταμείο παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη μετά θάνατον.

Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.