Ακραία καιρικά φαινόμενα

ΣτιβακτονίαΕπεξεργασία

Μια επαναστατική θεωρία που καταρρίπτει (υπάρχουν 2 θεωρίες μία που θέλει το καταρίπτει να γράφεται με 1 ρ και μία που το θέλει να γράφεται με 2 ρ... διαλέξτε & πάρτε) στερεότυπα και θα σας προκαλέσει δυσκολίες στο χέσιμο. Απαγορεύεται να διαβαστεί από άτομα με προβλήματα καρδιάς.


Εισαγωγή στην έννοια των στιβακτονίωνΕπεξεργασία

Τα στιβακτόνια δεν υπακούουν στην γνωστή φυσική και ξέρουν πολύ καλό kung fu.

Τα στιβακτόνια είναι ως γνωστόν από την CIA ή ως άγνωστον από τον υπόλοιπο λαό του κόσμου είναι σωματίδια τα οποία είναι διαφανή στο γυμνό μάτι αλλά που έχουν όμως έχουν δική τους βούληση μιας και θέλουν μαζί με τα ΦΡΑΠΕΔΟΝΙΑ να κατακτήσουν τον κόσμο. Παρόλα αυτά κάποια άτομα με ειδικές ικανότητες (ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ , ο ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ όπως και ο ΧΙΤΛΕΡ, ο ΚΑΠΤΑΙΝ ΧΟΥΚ και κάποιοι καθηγητές δείτε παρακάτω ) έχουν μάθει να τα χρησιμοποιούν προς δικό τους όφελος. Τα στιβακτόνια δεν αναπαράγονται. Υπάρχουν από πριν το μεγάλο ΜΠΑΜ και υπάρχουν σκόρπια γύρω μας! Για την μελέτη των στιβακτονίων και της συμπεριφοράς τους χρησιμοποιείται το βαρόμετρο.

Μα τι ακριβώς κάνουν όμως;;Επεξεργασία

Τα στιβακτόνια λοιπον έχουν την ειδική ικανότητα να υπερπηδάνε στην 4η διάσταση του τόπου και του χρόνου (μία λέξη τοποχρόνος) και να κάνουν ότι τους καπνίσει.
Όπως διατύπωσε και ο Αϊνστάιν (μια πέτρα) στην θεωρία του για την ταχύτητα του φωτός ότι δηλαδή ένα σώμα για να φτάσει στην ταχύτητα αυτήν πρέπει να έχει μηδενική μάζα.
Όμως τα στιβακτόνια δίνουν την ιδιότητα το άτομο όχι να αποκτά ταχύτητα αλλά απλά να αποκτάει πρόσβαση στην διάσταση του τοποχρόνου και να διαστρεβλώνει την ίδια την πραγματικότητα . Ο μαθηματικός τύπος του φαινομένου αυτού , είναι ενας φιλήσυχος τυπάς που ζει κάπου στην Θεσσαλονίκη. Το φαινόμενο περιγράφεται ως εξής όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί τα στιβακτόνια το πρώτο φαινόμενο που έχει καταγραφεί είναι μια αόριστη αίσθηση πείνας και μετά εισχωρεί στην 4η διάσταση. Από εκεί τα άτομα αυτά διπλώνουν την πραγματικότητα και απλά βρίσκονται εκεί που θέλουν. Δηλαδή απλά ενώ μπορεί να είναι δίπλα σου, την επόμενη στιγμή να είναι στο άλλο άκρο του σύμπαντος, ή απλά κάπου αλλού χωρίς να έχει περάσει χρόνος. Αυτό εξηγείται γιατί η πραγματικότητα απλά ξαναγράφεται με το άτομο να είναι αλλού πρίν αρχίσει το κάθε δευτερόλεπτο (ανάμεσα στα 2 δευτερόλεπτα τα χωρίζει μια λεπτή γραμμή κενού χρόνου όπου εκεί γίνονται όλα).

Ονομασία και άτομα που τα χρησιμοποιούνΕπεξεργασία

Η ονομασία δόθηκε από τον πρώτο άνθρωπο που ανακαλύφθηκε η ιδιότητα αυτή. Επίσης ο γνωστός σε όλους Τσακ Νόρρις και ο Χίτλερ με τον Έλβις Πρίσλεϋ και ο Ράμπο που όλοι μαζί εξαφανίσθηκαν και τώρα κρύβονται και καλοπερνάνε στις Μπαχάμες ή κάπου εκεί τέλος πάντων. Άλλο άτομο είναι και ο περιπλανόμενος Ιουδαίος που ως γνωστόν από τον μύθο του έχει εμφανιστεί σε διάφορα σημεία και μέρη. Συνήθως τα άτομα αυτά γίνονται καθηγητές και χρησιμοποιούν την δύναμη τους για να μεταφέρονται στις τάξεις τους γρήγορα και να πετάνε έξω με απουσία όλους τους μαθητές που δεν είναι ήδη μέσα.

Κατάκτηση του κόσμουΕπεξεργασία

Τα στιβακτόνια περνάνε την ιδέα κατάκτησης του κόσμου και στα άτομα που τα χρησιμοποιούν και χωρίς τον μεγάλο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ μπορεί να τα είχαν ήδη καταφέρει... Πάντως έχουν καταφέρει να μας κάνουν να ζούμε με παραισθήσεις όπως:

1) Νομίζετε ότι υπάρχουν πολλά αεροπλάνα στον ουρανό? ΛΑΘΟΣ! Υπάρχει μόνο ένα το οποίο απλά με την βοήθεια του τοποχρόνου βρίσκεται σε πολλά μέρη ταυτόχρονα (και προλαβαίνουν και να του αλλάζουν και εμφανίσεις) και απλά όταν τα άτομα μπαίνουν στα αεροπλάνα τους προβάλλονται μεγάλης αναλύσεως ταινίες στα παράθυρα. Και μετά διακτινίζονται.

2) Μπορούν με την βοήθεια του χωροχρόνου να σε δείρουν. Χθες.

Συνεχίζεται. Πάω να φάω και να παίξω με την άμμο.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.