Ο Αλεξανδράρας ή "Αλέξανδρος Μαύρου" ή Μαύρος Μέγας "(Του) Μέγκα" Αλέξανδρος ή Λαμψέξανδρος Κάφρου ή απλώς Αλεξάνδρα(ς) είναι Ελληνας ηθοποιός και μαχαραγιάς, πατήρ του Τσιπράκου και της Κομψίτας. Δεν πιστεύει στην Χριστιανική, Αλλά στην Ευρωπαϊκή πίστη!

Ο κύριος Σταύρου, όπως είναι σήμερα

Η ΓέννησιςΕπεξεργασία

 
Ο τυχερός παππούς!

Ο Αλεξανδράρας γεννήθηκε όταν η μάνα του ήπιε κανά καφάσι ρακές και γά πήδ το έκανε με το βόδι της οικογένειας, το οποίο την άφησε Βέγγειο. Η μάνα του με τα πολλά γέννησε τον Αλεξανδρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ώρες μετά την γέννησή του η μητέρα του αυτοκτόνησε.

Παρότι είχε πατέρα βόδι, ο Αλεξανδράρας κατάφερε να ολοκληρώσει την Δεύτερη Τάξη του Δημοτικού μόλις στα 17 του χρόνια, αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους, καθώς τότε ήταν το πιο σύντομο έτος ολοκλήρωσης της τάξης (1979).

Καλλιτεχνική ΣταδιοδρομίαΕπεξεργασία

Παράτησε το σχολείο στα 36 του ( πάνω που ήταν στην πρώτη του Λυκείου) και είπε ότι θα γίνει ζητιάνος στα πεζοδρόμια. Το έκανε επί 1,75 χρόνια και λέγεται ότι κατάφερε να ληστέψει πολλούς διάσημους, όπως τον Βόγλη, τον Τσιμιτσέλη, τον Κυριαφρείδη, τον Μητσοτάκη (ο τελευταίος είπε μάλιστα πως άμα σταματήσει να κλέβει θα γίνει επιτυχημένος), και θα το συνέχιζε, αν δεν τον έπιαναν οι γλείφτες του Σημίτη. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο, αλλά τελικά αναγκάστηκαν να τον αφήσουν ελεύθερο, καθώς άρχισε να τραγουδάει (βλ. Καταστροφικές Υπερηχητικές Φωνάρες του Ωρομίσθιου Σακατεμένου Αλεξανδράρα (Κ.Υ.Φ.Ω.Σ.Α)).

Ασχολήθηκε, λοιπόν, με την ηθοποιία. Καθώς όμως ήταν βοϊδάνθρωπος, αγροικοφωνοφόνος και κλεφταράς, που νομίζετε ότι έπιασε δουλειά; ΣΩΣΤΑ! ΤΟ ΒΡΉΚΑΤΕ! Τον προσέλαβαν στην ΕΡΤ για να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο πηδήσεων (μαλακία ήταν, τόσο πολύ, που παραιτήθηκε μόνος του).

Πήγε στην Λάμψη του ΑΝΤ1. Εκεί του άρεσαν οι άλλοι οι ασχημομούρηδες τσαρλατάνοι και τον έκαναν να κλάνει στα γέλια όταν προσπαθούσαν να φανούν σοβαροί και έμοιαζαν με Νέμος(ψάρια ΚΑΙ Clowns). Βασικά ήταν τόσο αστεία, που ακόμα και το Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν είναι τόσο αστείοι. Η Λάμψη συνεχίστηκε για κάμποσα χρόνια, αλλά ο Καραμανλής την τελείωσε όταν, καταλάθος, πάτησε dislike στον ΑΝΤ1. Έτσι ο ΑΝΤ1 διέλυσε όλες τις εκπομπές του και κατέβηκε σε καθιστή απεργία (κάθισαν, δηλαδή, πάνω στον Κώστα Καραμανλή μέχρι που τον έπεισαν να πάρει πίσω TO DISLIKE του. Ο Αλέξανδρος ασχολήθηκε για λίγο με το ΑΛΤΕΡ το 2011, αλλά η εκπομπή του ήταν τόσο χάλια, που κατέστρεψε και έριξε μαύρο στον Σταθμό (για αυτό, άλλωστε του έβγαλαν το Παρατσούκλι Αλέξανδρος Μαύρου, ντε).

Η ΚαταστροφήΕπεξεργασία

 
Εδώ γίνεται ολοφάνερο ότι ο Αλεξανδράρας είναι πατέρας του Τσίπρα

Η απόλυτη καταστροφή ήρθε το 1974, όταν έκανε το λάθος να jump την Δασκάλα του, η οποία, ευτυχώς, του έβαλε τετράμηνη τιμωρία. Το καταστρεπτικότατο αποτέλεσμα του γαμησιού ήταν να δημιουργηθούν ο Αλέξιος Τσιπριτς και η Κομψή-τα(γυναίκα, που έγινε άντρας και όχι το αντίστροφο).

9 ΧήνεςΕπεξεργασία

Σειρά την οποία έφτιαξε ο Μπαρμπαγιώργος με τον Κούλη Εξυπνούλη. Σε αυτήν την σειρά, ο Αλεξανδράρας υποδείεται(κάνει, κοροϊδέβει, πως το λένε!) έναν μοχθηρό αρχιμπάμπουλα Α.Ε., ο οποίος Γ γυναίκες, και αντί να τις αφήσει έγκυους, τις μεταμορφώνει σε χήνες(σαν το μπεν εντ χόλι ένα πράγμα). Μετά, ωστόσο, αρχίζει το τρέξιμο, καθώς οι μπάρμπες οι συζύγοι ή/και οι μπαρμπάδες τον κυνηγάνε, επειδή μοιάζει με λύκο και νομίζουν ότι τις κατασπάραξε. Η σειρά κυρήχτηκε απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ και από τότε όλοι γνωρίζουν τον Αλεξανδράρα ως αποτυχημένο κωλοηθοποιό.

 
H σειρά ήταν τόσο χάλια, που πλέον ο Αλεξανδράρας κοιμάται με τύψεις.

Οι επόμενες.. δεκαετίεςΕπεξεργασία

  Αυτό το άρθρο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια μελλοντικά γεγονότα!
Είδατε τι σαΐνια είμαστε;;
Τύφλα να 'χει ο Νοστράδαμος!
 
Ο Αλεξανδράρας σε μερικά χρόνια θα πάει και για βουλευτής. Τύφλα!

Στα επόμενα χρόνια, ο Αλεξανδράρας σκοπεύει να αποσυρθεί από την ηθοποιία και να ασχοληθεί με την μαγειρική(ήδη παίζουν τα σενάρια να αντικαταστήσει τον Έκτορα Μουτρίνι.)

Στα 70, σκοπεύει να γίνει βουλευτής. Ποιο κόμμα θα ψηφίσει; Αυτό που θα δει πρώτο στις δημοσκοπήσεις! Τι; Μ@λ@κ@ς είναι;

Στα 80 του, θα αρχίσει επιτέλους να δουλεύει! Η ελπίδα έρχεται...