Διδάκτωρ πανεπιστημίου Μάντσεστερ, με ειδίκευση στις θετικές επιστήμες (συνήθως χημικός μηχανικός) αλλά και έντονο καλλιτεχνικό παρελθόν, λ.χ. μπασίστας σε ροκ συγκρότημα ή κλαρινιτζής. Φερόμενος ως μουσικοσυνθέτης γνωστού εναλλακτικού σουξέ προς χάρην Σερβοέλληνα προπονητή. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στο χώρο της γαστρονομίας για την καθιέρωση της διπλωμένης πίτσας ποπολίνο και κυρίως του medium rare yes well done burger. Στο χώρο της γραφιστικής, αναφέρεται πως έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την εκτύπωση και διανομή επαγγελματικών καρτών. Η πληροφορία πως δραστηριοποιείται με σχετική αποτυχία στο χώρο του ηλεκτρονικού τζόγου ελέγχεται ως κακεντρέχεια.

ΕμφάνισηΕπεξεργασία

Χαρακτηριστικό του αναξιόπιστου είναι η πλήρης διάσταση μεταξύ των λεγομένων και των πράξεων του, καθώς και η πανταχώθεν έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, το οποίο διακρίνεται από μη προβλεπόμενη γενειάδα. Εν συντομία, αυτός τρελαίνει μητροπολίτη μαντάμ.

ΑσχολίεςΕπεξεργασία

Συναντάται κυρίως σε χώρους πανεπιστημιακούς όπου διεξάγει πειράματα χημείας, συνήθως μεταμεσονύκτιες ώρες καθότι τις πρωινές διεξάγει παράλληλη έρευνα σχετικά με την κατανάλωση καφέ χωρίς ζάχαρη (βλέπε δηλητήριο) σε γνωστή αλυσίδα πρόχειρων ροφημάτων, υπό την αιγίδα επίσης γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετς από κατάστημα της οποίας προμηθεύεται συνοδευτικά μπισκότα ή εναλλακτικά ντόνατς. Όταν δεν αφιερώνεται στην ενδελεχή έρευνα, περνά το χρόνο του χορεύοντας (κουνώντας μόνο το άνω μέρος του κορμού του) υπό την επήρεια τζινάρας (βλέπε τζιν εν τόνικ) ή πειραματιζόμενος με aut cοuture κουρέματα (σχεδόν αποκλειστικά στον εαυτό του). Συχνές επίσης είναι οι αναφορές στις Σαββατιάτικες επισκέψεις του σε αστικό σουπερμάρκετ επίσης γνωστής αλυσίδας με βασικό στόχο την αγορά μεγάλης ποσότητας αυγών. Εναλλακτικά προμηθεύεται σημαντικές ποσότητες φρούτων (κυρίως μήλα και μπανάνες) τα οποία συχνά μεταφέρει από και προς τις Κανάριες Νήσους.

Φημολογείται πως η αχίλλειος πτέρνα του αναξιόπιστου είναι το πέστο, γεγονός το οποίο ο ίδιος συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκαλώντας κατ' εξακολούθηση την τύχη του σε συνδυασμό με το επακόλουθο τσιγάρο, κατ' οίκων, σε μεγαλοαστικά ντελικατέσσεν και σε εναλλακτικά καφεστιατόρια των καλλιτεχνικών κύκλων.

Δείτε ακόμαΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.