“Δύο πράγματα θα είναι πάντα άγνωστα στον άνθρωπο, τί σκοτώνει τον Chuck Norris και ο γυναικείος οργασμός”

- Άλμπερτ Αϊνστάιν


Παρά το τί πιστεύουν πολλοί, η ανοργασμική δεν είναι Ήπειρος. Είναι μία κατασκευή του δημιουργού μας, ένα πλάσμα με δέκα πόδια και έξι χέρια, για να ελέγχεται ο ανδρικός πληθυσμός μέσω των αυτοκτονιών λόγω αγανάκτησης. Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή.

Αρχή ύπαρξης ανοργασμικήςΕπεξεργασία

Όταν ο Πανμέγιστος δημιούργησε την Εύα από το πλευρό του Αδάμ διότι ο δεύτερος υπέφερε από πόνους εις τα ανδρικά του απαυτά, φύτεψε μέσα της ένα πλάσμα με δέκα πόδια και έξι χέρια. Αυτό το είπε οργασμό και έδωσε την εξής εντολή "Αδάμ βρές το ή τον μπούλο". Ο Αδάμ ήταν ο πρώτος λοιπόν ανιχνευτής του γένους και όπως το 99% των υπολοίπων απέτυχε στη δοκιμασία!! Έτσι η Εύα αναγκάστηκε να τον βρει μόνη της με την βοήθεια ενός μήλου. Αυτό ήταν και το εξιτήριο από τον Παράδεισο καθώς είχαν πάει εκεί χωρίς να πληρώσουν. Έτσι ο πανμέγιστος αναγκάστηκε να φωνάξει τον πορτιέρη Άγ. Πέτρο και να τους πετάξει έξω. Κατά το ξεπέταμά τους είπε:
"Όσο για σένα οργασμέ να είσαι καταραμένος πάντα, όλες οι γυναίκες να θέλουν να σε βρούν και σχεδόν όλοι οι άντρες να μην το καταφέρνουν. Εσύ θα χαρίζεις στις γυναίκες δευτερόλεπτα χαράς και οι άντρες για σένα θα περνούνε ώρες, μέρες ή και εβδομάδες δυστυχίας. Θα υπάρξουν όμως και γυναίκες στις οποίες θα βρίσκεσαι εύκολα. Α, θα κατέβει κι ο Υιός στη γη, αλλα είναι άσχετο αυτό."

Έτσι οι υπόλοιπες γυναίκες που δεν καλύπτονταν από τον όρο αυτό ονομάστηκαν ανοργασμικές.

Προφανώς δεν έχουν γνωρίσει τον Chuck Norris!!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανοργασμικήςΕπεξεργασία


Ξεχνάω πολλές. Ο Μάκης να με συγχωρέσει!!

  Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.