Ουπς! Μπας και εννοούσατε Πολιτική Άνοιξη;

“ Γαμώ το κεφάλι μου , μαλάκα.”

Ο Αντώνης Σαμαράς εξαιρετικά αγαπητός στους πολιτικούς του αντιπάλους
Ο πατριώτης Σαμαράς κατακεραυνώνει το μνημόνιο απο το Ζάππειο
η Εθνική Σαμαροσημαία
(Σαμαρολάβαρο)
- Αντώνης Σαμαράς για Αντώνης Σαμαράς

“Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κάθε άνεργος Έλληνας θα μπορεί να έχει ελεύθερο Wi-Fi για να σκοτώνει δωρεάν την ώρα του στο ίντερνετς. Αυτή είναι η δέσμευσή μας!”

- Ο Αντώνης Σαμαράς για την Ανάπτυξη με Εντολή Σαμαρά

Το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι Φλέρυ Νταντωνάκη. Ιός της Αλόγας και της Άννας. Αρχηγός της Νέας Ψευτοκρατίας, μετά τον Καραμάν Αλή και πρωθυπουργός της Ελλάδας, μετά το Λουκά Παπαδήμιο.

Ο Adonai Σαμαράς ή για την Άννα Βίσση το Σαμαράκι έμεινε γνωστός με πολλά παρατσούκλια το σπουδαιότερο από αυτά ήταν Τρελαντώνης λόγω ισχυρότατων ψυχολογικών και νευρολογικών προβλημάτων επιβεβαιωμένα απο διάσημους ψυχίατρους. Χάρη στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε ζήσει πολλά χρόνια στο Δαφνί, εκεί του έμειναν πολλά κουσούρια τα εμφάνισε όταν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Μεγάλωσε στην Βεσπουτσία μαζί με το Γιωργάκη, όπου μάθανε μαζί να περπατάνε σε ηλικία 16 ετών, και μετά όταν πήραν φόρα δοκίμασαν ανεπιτυχώς το ποδήλατο. Αναπτύξαν αμοιβαία αισθήματα μέχρι που ανακαλύψανε ότι ήταν στρέιτ και τα χαλάσανε. Πριν χωρίσουν, ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ ζούσαν σε ένα κοινόβιο στη Βοστώνη. Ο Σαμαράς για να τους συντηρήσει άνοιξε ένα ιταλικό εστιατόριο που πουλούσε πίτσα, το Pitsa Tony!, όπου έμαθε να στριβογυρίζει την πίτσα σαν ιταλός σεφ.

Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν στο στραβοπάτι της πολιτικής (μηχανικής) και ο Γιωρίκας πήγε δεξιά, ενώ ο Αντωνίκας πήγε αριστερά.

Μετά από πολλές μάχες, μπήκε στο προσωπικό του κόμη Μ, όπου δεν άντεξε να γίνει βριλ και έκανε πειρατική ανταρσία. Η κυβέρνηση έπεσε (με τις ευλογίες του Κόμη) φέρνοντας τη ΝΔ στον τόπο.

Μετά την ήττα, ο Κωνσταντίνος Μητσοδράκουλας αφιέρωσε αυτό το τραγούδι στον αποστάτη Αντώνη Σαμαρά:

«Στου παιδιού μου την χαρά
έσφαξα τον Σαμαρά,
έφαγαν εφτά δημάρχοι,
στείλαμε και στον νομάρχη.»

Μετά προσπάθησε να πέσει σε ανεξάρτητο κώμα:

Δεν σας έχω ανάγκη ΡΕ. Κόμμα μπορώ και μόνος μου ως σπιτική άνοιξη.

Τελικά, έπεσε κατευθείαν χειμώνας και, αφού έκανε αίτηση μεταμέλειας, του δώσαν μία θεσούλα στο κόμμα. Μετά τη λαίμαργη πολιτική, άνοδο και κάθοδο του Καραμάν Αλή, τον θυμήθηκαν και τον έκαναν αρχηγό. Έτσι ήρθε μετά δόξης για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με το Μητσοτακαίικο.

Η ενέργεια του Αντώνη να ρίξει στον τόπο την κυβέρνηση του κόμητος Μ έφερε στην συνέχεια τρομακτική ευημερία και τύχη στην ζωή του, μέσα σε μιά τριετία κατάφερε να σαρώσει όλες τις βαθμίδες ισοπεδώνοντας όλους τους αντιπάλους του χωρίς μάχη. Ξεκίνησε απο απλός βουλευτής χάρη στην μεγάλη εύνοια του τότε προέδρου της ΝΔ Καραμαναλή, στην συνέχεια έγινε υπουργός, αρχηγός της ΝουΔουΣου μετά την αποχώρηση του Καραμαναλή και πολύ γρήγορα πρωθυπουργός, οι κατάρες του κόμητος Μ έπιασαν επιτέλους τόπο.

Αντώνης Σαμαράς ο πατριώτης

 
Ο Αντώνης Σαμαράς ντυμένος Κολοκοτρώνης.

Μετά την πτώση της κυβέρνησης του κόμητος Μ ανέλαβε έντονη πατριωτική δράση οραματίστηκε τον εαυτό του κάτι μεταξύ Κολοκοτρώνη και Μεγάλου Αλεξάνδρου αποφασισμένος να γράψει το όνομα του στην ιστορία με χρυσά γράμματα. Πίστεψε για τον εαυτό του οτι απελευθέρωσε την Μακεδονία απο τον Σκοπιανό ζυγό γι'αυτό έβαλε δίπλα απο το όνομα του τον τίτλο του πατριώτη, οι οπαδοί του ζαλισμένοι απο το επιβλητικό μέγεθος του τιτάνιου ανδρός έβγαλαν το σύνθημα "Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς". Οραματιζόταν καθημερινά στον ύπνο του τον εαυτό του με μιά περικεφαλαία και ένα ξίφος πάνω στον Βουκεφάλα να σκορπίζει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα όλους τους εχθρούς της Ελλάδας και απο κάτω όλοι οι Έλληνες να τον αποθεώνουν σαν τον σωτήρα και ελευθερωτή τους. Παρασημοφορήθηκε με πλήθος απο χρυσά μετάλλια και τίτλους όπως προστάτης της Ελλάδας, προστάτης της Ορθοδοξίας, αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, πολέμαρχος της Ελληνικής επανάστασης του 1821, Τουρκοφάγος, Βουλγαροφάγος, Σκοπιανοφάγος, διώκτης των Ιταλών στην Πίνδο του 1940 και ελευθερωτής της Ελλάδας απο τους Γερμανούς το 1944. Ο ίδιος απαρνήθηκε όλα τα μετάλλια και τους τίτλους που του δόθηκαν για την τεράστια προσφορά του στο σύγχρονο Ελληνικό έθνος αρκούμενος απο υπερβολική ταπεινοφροσύνη στον τίτλο του τίμιου και αγνού πατριώτη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τους ίδιους ρόλους έπαιζε καθημερινά σαν ηθοποιός την εποχή που βρισκόταν στο τρελάδικο με αυτόν τον τρόπο πίστεψε οτι τους ζεί στην πραγματικότητα. Στο τρελάδικο φωτογράφιζε συνέχεια τον εαυτό του ντυμένο Κολοκοτρώνη, Καραΐσκάκη, Μιαούλη, Μάρκο Μπότσαρη Μιλτιάδη, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, μέχρι και Πλάτωνας φωτογραφήθηκε. Διέδιδε συνήθως οτι ο ίδιος είναι όλοι μαζί σε ένα και είχε συνεχή έμμονη ιδέα να τους ξεπεράσει όλους. Με τον τρόπο αυτό το όνομα Αντώνης Σαμαράς έγινε το ίδιο με την Ελλάδα και η Ελλάδα έγινε το ίδιο με τον Αντώνη Σαμαρά χωρίς σαμάρι, το πρόσωπο του έγινε άκρως σεβαστό επειδή το όνομα του ταυτίστηκε με την αγάπη για την πατρίδα και το έθνος, τον αδούλωτο πατριωτισμό, τους ήρωες του 21, την αρχαία Ελλάδα και τους χριστιανούς αγίους αποκορύφωμα η επικοινωνία του με τον ίδιο τον θεό αυτοπροσώπως. Την υποκριτική τέχνη όπως είναι γνωστό την κατείχε ο Αντώνης απο την νηπιακή ηλικία σε άριστο βαθμό κάτι που επιβεβαιώθηκε σε όλη την διάρκεια της πολιτικής του καριέρας, μέχρι να βρεθεί κατά λάθος στην πολιτική λόγω θείων το όνειρο της ζωής του ήταν να γίνει ένας μεγάλος ηθοποιός, σαν πολιτικός έδειξε πάντοτε ένα εκπληκτικό ταλέντο εφαρμόζοντας πολλούς ρόλους με καλύτερους του πατριώτη και του απατεώνα.

Το γυαλί το μυστικό του όπλο

 
Ο Αντώνης Σαμαράς σαν Κύκλωπας.

Φήμες λένε οτι στηρίζει τις μεγάλες επιτυχίες του στις μυωπικές του διόπτρες οι οποίες εκπέμπουν ραδιενεργές ακτίνες απο ένα περίεργο μείγμα ουρανίου με πυρίτιο που αφήνουν κάθε αντίπαλο στον τόπο έτσι κατορθώνει να τους έχει όλους του χεριού του, γι'αυτό έχει λάβει τον τίτλο του Αντώνη του διοπτροφόρου ή γυαλάκια. Χρησιμοποιεί ειδικό τηλεχειριστήριο για να μπορεί να ρυθμίζει τις ραδιενεργές ακτίνες ώστε να αποβλακώνουν ανάλογα με την περίπτωση τον κάθε αντίπαλο σε μεγάλη ποσότητα υπάρχει περίπτωση ακόμα και να τον σκοτώσουν. Χρησιμοποιώντας το γυαλί μπορεί να μαγνητίσει κάθε στιγμή τους οπαδούς του γοητεύοντας τους στην ιδέα οτι ο αρχηγός τους είναι παντογνώστης και κορυφαίος πανεπιστήμονας. Ο ίδιος αλλάζει σε καθημερινή βάση τις μυωπικές του διόπτρες ώστε να είναι πάντοτε οι ακριβότερες και η τελευταία λέξη τις μόδας με ένα ειδικό κουμπί μπορεί να τις μετατρέψει σε μονή διόπτρα για να την φορά όταν χρησιμοποιεί μόνο το ένα μάτι τότε είναι γνωστός σαν ο Αντώνης ο Κύκλωπας. Σύμφωνα με τα ιατρικά απόρρητα της εγχείρησης που έκανε πέρσι μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μεταμορφωθεί σε κύκλωπα βάζοντας το χαλασμένο μάτι στην τσέπη του, βάζει το άλλο μάτι στην μέση πατώντας το κουμπί που μεταμορφώνει το γυαλί σε κυκλώπειο.

Η ραγδαία επέλαση του Αντώνη στην εξουσία

 
Ω Σαμαρά! Παίζεις με την τύχη σου για την Ελλάδα!
 
Η θρυλική κωλοτούμπα του Αντώνη Σαμαρά Κομανέτσι

Με την άνοδο του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε αναπάντεχα με τον παλιό συγκάτοικο του από την Βεσπούσια Γιωργάκη. Ο ενθουσιασμός τους για την συνάντηση ήταν τεράστιος. Μαζί έδωσαν όρκους αιώνιας φιλίας και πίστης. Ο Γιωργάκης του ανταπέδωσε την αγάπη σε πολλαπλάσιο βαθμό και σε μυστική τους συνάντηση του δήλωσε ότι θα βάλει την Ελλάδα στο ΔΝΤ για να τον κάνει Πρωθυπουργό. Η χαρά του Αντώνη έφτασε στα ύψη. Τέτοια ευτυχία δεν μπορούσε να φανταστεί στην ζωή του. Ο Γιωργάκης του έδωσε φιλική συμβουλή να αναλάβει την ηγεσία του αντιμνημονιακού αγώνα και ο ίδιος θα τον βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις, πρόταση που ο Αντώνης δέχτηκε με τρελή χαρά. Με την είσοδο της Ελλάδας στο Μνημόνιο έγινε σαν αρχηγός του αντιμνημονιακού αγώνα ο υπερασπιστής των αδυνάτων, η μεγάλη ελπίδα των καταπιεσμένων και όλη η Ελλάδα έπεσε στα πόδια του μεγάλου Μεσσήνιου φιλάνθρωπου σωτήρα, αγαπημένα του συνθήματα :

  • Μόνο εγώ μπορώ να σας σώσω γιατί είμαι πατριώτης όλοι οι άλλοι εκτός απο μένα είναι προδότες
  • Εγώ έριξα τον δράκουλα των Καρπαθίων κόμη Μ γι'αυτό μόνο εγώ μπορώ
  • Έξω απο το προδοτικό μνημόνιο
  • Εγώ δέν ψήφισα ποτέ το μνημόνιο
  • Το Ζάππειο είχε όλες της λύσεις απο Ζάππειο 1 μέχρι Ζάππειο 10
  • Ρουφιάνα Μέρκελ όταν γίνω πρωθυπουργός εγώ που είμαι πατριώτης θα σου δείξω
  • Λύστε μου τα χέρια να κυβερνήσω να δείτε ποιός είμαι

Ο καταπιεσμένος απο το μνημόνιο Ελληνικός λαός ακούγοντας τα συνθήματα απο τον μεγάλο Μεσσήνιο φωστήρα έπεσε σε τρελό παραλήρημα, το σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ έγινε έργο, έπαιξε με τεράστιες τιμές σε όλα τα νυχτερινά θέατρα της Αθήνας. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή σημαδεύτηκε απο μιά εντυπωσιακή κωλοτούμπα η οποία ξεπέρασε κατά πολύ την μεγαλύτερη που έχει πετύχει ποτέ αθλητής σε Ολυμπιακούς αγώνες όλοι οι θεατές τον κοίταζαν ώρες ολόκληρες άναυδοι να αιωρείται στον αέρα η εμπειρία όσων έτυχε να τον παρακολουθήσουν ήταν ανεπανάληπτη. Οι εντυπωσιακές αθλητικές επιδόσεις του στο άλμα του εξασφάλισαν 5 χρυσά μετάλλια, και βαθμό 11 στην ενόργανη γυμναστική με άριστα το 10 ξεπερνώντας ακόμα και τις επιδόσεις της θρυλικής Νάντιας Κομανέτσι ο δρόμος για την πρωθυπουργία ήταν πλέον μπροστά του μέσα στην τρελή χαρά και τον ενθουσιασμό πλάκωσε στα φιλιά τον φίλο του τον Γιωργάκη. Μετά τους χρυσούς τίτλους του Αντώνη του υπερπατριώτη, του Αντώνη του διοπτροφόρου και του Αντώνη του Κύκλωπα η εντυπωσιακή κωλοτούμπα του εξασφάλισε έναν ακόμα τίτλο τον πιό πολύτιμο όλων τον τίτλο του Αντώνη Κομανέτσι που τον πρόσθεσε στο επώνυμο του απο τότε είναι γνωστός σαν Αντώνης Σαμαράς Κομανέτσι. Η εκπληκτική του επιτυχία με την κατάρριψη όλων των προηγούμενων παγκόσμιων ρεκόρ στο άλμα του άνοιξε αμέσως τον δρόμο για το πρωθυπουργιλίκι που ήταν πάντοτε το μεγάλο του όνειρο, απο την υπερβολική του χαρά σκόνταψε στα σκαλοπάτια του Μαξίμου με αποτέλεσμα να έχει ένα μικρό παροδικό ατύχημα χτυπώντας στο ένα μάτι.

Εγκάθετος πρωθυπουργός της Ελλάδας

 
Ο Αντώνης Σαμαράς όπως φωτογραφήθηκε ύστερα απο ερωτική επαφή με την Άγκελα Μέρκελ
 
Ο Αντώνης Σαμαράς μετά το γρονθοκόπημα απο τον μεθυσμένο.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους Κινέζους
 
Ο Αντώνης Σαμαράς στην ομώνυμη ταινία το Κεφάλι του Μ@λ@κ@

Με την εγκατάσταση του στο Μαξίμου γνώρισε τον δεύτερο μεγάλο έρωτα της ζωής του μετά την γυναίκα του τον μεγαλύτερο απο όλους την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος πολλές φήμες λένε ότι προχώρησαν μεταξύ τους σε μυστικό γάμο. Νέες προοπτικές ανοίχτηκαν για τον Αντώνη Σαμαρά μετά τους πολλούς τίτλους και παράσημα που πήρε για την προσφορά του στον Ελληνικό πατριωτισμό να φορτώσει άλλα τόσα Γερμανικά παράσημα. Η Γερμανίδα καγκελάριος συμφώνησε να του δώσει ότι ζητήσει αρκεί να της ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές φαντασιώσεις, φήμες ακούγονται ότι ο Αντώνης βρίσκεται σε ερωτική επαφή με την Γερμανίδα καγκελάριο το λιγότερο δύο φορές την εβδομάδα. Μετά τους πάρα πολλούς Ελληνικούς πατριωτικούς τίτλους στον Αντώνη απενεμήθησαν και Γερμανικοί Γερμανός πατριώτης, μεγάλος ευεργέτης του Γερμανικού έθνους, αγωνιστής Γερμαναράς ο ίδιος έπαθε απίστευτη Γερμανοπληξία σε βαθμό που άρχισε να μιμείται τον Χίτλερ. Ο μεγαλύτερος τίτλος που του δόθηκε απο την καγκελάριο είναι αυτός του σωτήρα της Ευρωπαικής Ένωσης και πατέρα του ευρώ γι'αυτό το μελλοντικό χρυσό νόμισμα των 1000 ευρώ που σχεδιάζεται προσεχώς θα έχει την μορφή του. Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα επιστήμη την ευρωλογία για να δώσει στον Αντώνη όλες τις παγκόσμιες επιστημονικές διακρίσεις, προορίζεται να είναι ο κάτοχος του επόμενου Νόμπελ για την σωτηρία του ευρώ.

Στις ομιλίες που κάνει στο εσωτερικό της χώρας ακούγεται οτι δέν είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς αλλά κάποιος σωσίας του ψηλός με γυαλιά που απαγγέλλει διαβάζοντας απο χαρτί τις παλιές ομιλίες του φίλου του Γιωργάκη την διετία που ήταν εκείνος πρωθυπουργός, ο ίδιος ο Σαμαράς τότε βρίσκεται στο κρεβάτι με την Μέρκελ. Η συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πιο αγαπητός Έλληνας πολιτικός σε όλους τους αντιπάλους του όταν λέμε σε όλους εννοούμε σε όλους από το ΠΑΣΟΚ μέχρι την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Σαν πρωθυπουργός έγινε διάσημος για την μεγάλη λαιμαργία του, καταβροχθίζει τα πάντα οτι βρίσκει μπροστά του σπίτια, περιουσίες, μισθούς, συντάξεις έχει συλληφθεί πολλές φορές να προσφέρει πάντα την καλύτερη μερίδα στην αγαπημένη του καγκελάριο. Τρώει και πίνει ασταμάτητα, τις νυχτερινές ώρες μπαίνει στους καφενέδες τύφλα στο μεθύσι και αρχίζει να απειλεί τους θαμώνες με την φράση :

Δέν μασάμε θα σας σπάσω τα μούτρα

Τελικά τα μούτρα του τα έσπασε κάποιος άλλος μεθυσμένος επειδή ο Τρελαντώνης προσπάθησε να του κλέψει το πορτοφόλι. Ο μεθυσμένος σακάτεψε τον Αντώνη Σαμαρά στις γροθιές, αμέσως μετά με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο τράβηξε τον Τρελαντώνη φωτογραφία η οποία δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Unfollow.Ο πατήρ μνημόνιος

 
Ο πατήρ Μνημόνιος

Ο Αντώνης Σαμαράς έγινε ψυχολογικό πτώμα όταν έχασε την καρέκλα της πρωθυπουργίας, δεν μπορούσε να καθίσει άλλο στην πολιτική χωρίς την αγαπημένη του καρέκλα στο μέγαρο Μαξίμου. Αποσύρθηκε στο Άγιο Όρος, χρίστηκε μοναχός με το όνομα Πατήρ Μνημόνιος, εκεί πέρασε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με ασταμάτητες προσευχές, νηστεία και προσευχή. Οι μοναχοί τίμησαν δεόντως τον σεβάσμιο καλόγερο πρώην πρωθυπουργό, έχτισαν μεγαλοπρεπή ναό με το όνομα του καθιερώνοντας μια μέρα τον χρόνο εορτή για να τον τιμήσουν. Η 17η Ιουνίου η επέτειος της ημέρας των εκλογών 2012 οι οποίες τον έκαναν πρωθυπουργό καθορίστηκε με επιλογή του ίδιου του πατέρα Μνημονίου πρώην Αντώνη Σαμαρά σαν η μέρα που θα εορτάζεται προς τιμή του. Ο πατήρ Μνημόνιος χάρη στην τεράστια πολιτική, πατριωτική και θρησκευτική εμπειρία του σύντομα αναδείχθηκε σε μεγάλο θρησκευτικό δάσκαλο καθιερώνοντας έναν νέο τομέα στην χριστιανική θεολογία τον μνημονικού με πλήθος από χριστιανούς οπαδούς. Η μνημονιακή θεολογία του πατέρα Αντώνιου Μνημονίου δίδασκε την μετά θάνατο σωτηρία της ανθρώπινης ψυχής χάρη στο μνημόνιο, η σωτηρία της ψυχής έκανε το μνημόνιο ένα σύγχρονο ευαγγέλιο. Το βασικό σημείο της διδασκαλίας του είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να βασανιστεί στην υλική του ζωή, να υποφέρει, να πεινάσει ώστε να μπορέσει να κερδίσει την αιώνια ευτυχία στον παράδεισο μετά τον θάνατο του. Ο ίδιος δίδαξε στους πιστούς του ότι όταν ανέλαβε την αρχηγική καρέκλα έσωσε τις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων με την βοήθεια του μνημονίου το απέδειξε παρουσιάζοντας χιλιάδες αυτοκτονίες, γι'αυτό η Ορθοδοξία τον τίμησε σαν άγιο. Η διδασκαλία του πατέρα Μνημονίου παρουσιάζει πολλά κοινά με την χριστιανική του ίδιου του Ιησού για την αιώνια μετά θάνατο ζωή που κερδίζεται μόνο μετά από άρνηση της ύλης. Οι μοναχοί αποφάσισαν να τον κάνουν αρχιεπίσκοπο αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, αρκέστηκε μονάχα στον τίτλο του απλού καλόγερου με το όνομα πατήρ Μνημόνιος.

Υπερφυσικές δυνάμεις

Ο Αντωνάκης είναι επίσης γνωστός για την εκπληκτική ανθεκτικότητά του στην γκαντεμιά. Μάλιστα, οι επιστήμονες του έχουν ζητήσει να τους βοηθήσει στην έρευνά τους για το εμβόλιο κατά του Γκαντεμόσαυρου. Ο Αντώνης, επειδή είναι γεννημένος προδότης και αντίπαλος του Μητσοτακέικου φιλάνθρωπος, συμφώνησε να τους βοηθήσει. Οι προσπάθειες όμως έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής, γιατί κάθε μήνα ο Ξέρετε-Ποιος (όχι ο Βόλντεμορτ) εύχεται στους επιστήμονες "Καλή επιτυχία!". Και αυτοί δεν έχουν ανοσία... Επίσης τον τελευταίο χρόνο συνομιλεί με τον Θεό, την Παναγία και άλλα ξωτικά πλάσματα από άλλους φανταστικούς κόσμους. Φήμες λένε ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Σούπερμαν, τον Μπάτμαν και τον Τσακ Νόρις οι ακτίνες που εκπέμπει το θανατηφόρο γυαλί τον βοηθάνε να έχει συνεχή επαφή με το υπερπέραν.

Σχέση και χωρισμός με την Άννα Βίσση

Δημοσιογράφος: Πως και χωρίσατε με την Άννα Βίσση;
Αντωνάκης: H Αννούλα ως γνωστόν, έχει βίτσιο να χώνει μπουκάλια, τα έχωνε τη μια στο πιπί της, την μια στον ποπό της, όμως μια φορά "καταλάθος" όπως ισχυρίστηκε, μου έχωσε ολόκληρη σαμπάνια στο κωλάντερο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό είναι σοβαρότατη αιτία χωρισμού. Είμαι Ναΐτης Ιππότης (βλέπε wikipedia) και βίαζα παρθένες, θα ανέχομαι να με ξεσκίζει δήθεν "καταλάθος" ένα κοριτσόπουλο; Έχεσα τ' άντερά μου μιλάμε! Μου βγήκε πολύ ξινό το βύσσινο!

Ανδραγαθήματα και σφαγές αμάχων

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι (στ' αλήθεια, βλέπε wikipedia) Μέγας Σταυροφόρος του Τάγματος των Ορθοδόξων Ιπποτών Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου. Σαν γνήσιο ελληνόπουλο με απλά λόγια κατέκαψε και ξεκοίλιασε απίστους στο όνομα του Γιαχβέ και του Γιέσουα, εφ' όσον είναι γνήσιος Ελληνάρας.


Διεδέχθη τον/την:
Γιωργάκη
Αντώνης Σαμαράς ο εκ της Βεσπουτσίας
6 Μαΐου 2012
Τον/Την διεδέχθη ο/η:
Αλέξης Τσε και Βάρα

Σύγχρονοι Δυνάστες της Ελλάδος

   Π  Σ  Ε

Θρησκεία


Θεότητες: Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας | Τσακ Νόρις | Ιησούς Βοσκός | Αντίχριστος | Θεός | Θεός Πέος | Άγιο Πνεύμα | Παναγία η Σουβλακοκρατούσα | Όσκαρ Ουάιλντ | Σταμάτης Γονίδης | Σουβλάκι Magnus | Βριλ | Μηνάς | Κθούλου | WEEGEE | Η Μεγάλη Μητέρα | Γκιύγκας | Μητέρα-Αγελάδα | Αόρατη Ροζ Μονόκερος
Κήρυκες / Ημίθεοι / Προφήτες: Λιακόπουλος | Έφη Θώδη | Ελένη Λουκά | Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος | Μπομπ ο Μάστορας | Τζ. Ρ. Ρ. Ρ. Ρ. Τόλκιν | Πρωτόπλαστοι | Πόντιος Πιλότος | Εφραίμ | Βελόπουλος | Μοναχός Παστίτσιος | Ο παπάς ο παχύς | Πρίαπος | Χ.Φ. Λάβκραφτ
Άγιοι: Οσία Παρθενία η Μετανοήσασα | Όσιος Ονούφριος ο Παρηγορητής | Ιωάννης ο Χρυσόστομος | Κοσμάς ο Αετός | Άγιος Μάμας | Άγιος Πέτρος | Άει σιχτίρ | Άη Λάιτερ | Άγιος Βασίλης | Άη Ποντ | Άη Φον | Άη Λάινερ | Άη οφ δε Τάιγκερ | Όλοι οι Άγιοι "Άη" μαζί | Άγιος Μόγλης | Άγιος Βαρουφάκιος ο Αιγινήτης - Πάτερ Μνημόνιος | Άγιος Φλώρος
Ιδεολογία: Ο Καιρός Γαρ Εγγύς | Δημιουργισμός | Παπάς:The Game | Ναζισμός | Χριστιανισμός | Μασόνοι | Μπαοκισμός | Ταβανισμός | Μαλβινισμός | Ιερά Εξέταση / Επανεξέταση | Δόγματα | Twilight | Homo Masturbalis | Αθεϊσμός | Βοδισμός | Οπίσθια Εναέρια Περιστροφή
Θρησκευτικές Οργανώσεις: Εκκλληστεία | Αδελφότητα του Κάμελοτ | Αδελφότητα της Πύρινης Μέδουσας | Αδελφότητα του Κρουασάν | Θύρα 13
Ύμνοι: Κάλαντα | Δευτέρα προσευχή | Ωδή εις τον Κθούλου | Χάκερ ημών | Κάρτερ ημών | Πιστεύω (σκέτο) | Πιστεύω του Θεού | Πιστεύω της Φρίκης | Πιστεύω της επιστήμης | Πιστεύω του φραπέ | Πιστεύω του Ikariam | Πιστεύω εις μίαν σούβλαν / εις έναν Μόγλην / εις ένα Gamato / εις έναν Γκολ | Ύμνος εις το Πάσχαν
Ιεροί Τόποι: Παράδεισος | Βατικανό | Άγιον όρος | Ναός του Κθούλου | Βαλχάλλα
Κι άλλες πίπες...

[[ http://hikipedia.info/wiki/Antonis Samaras]]

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.