“Η μεταφορά είναι κάτι το θεμελιώδες, σαν τη μπύρα”

- Ο Όμηρος Σίμπσον για τη μεταφορά


Η γενική αρχή μεταφοράςΕπεξεργασία

Η γενική αρχή μεταφοράς είναι ο ορισμός [math]\displaystyle{ MC(Hammer)*pi-1,2233445566778989...^9-Chuck Norris }[/math] και την οποία διατύπωσε ο Όμηρος Σίμπσον μια νύχτα που έπινε μπύρα. Η γενική αρχή μεταφοράς μας λέει σε γενικές γραμμές ότι ένα σώμα που κινείται σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα (συντελεστής C στην εξίσωση) κι έχει μια συγκεκριμένη μάζα (συντελεστής Μ στην εξίσωση) έχει ένα συγκεκριμένο μέτρο κίνησης που βρίσκεται με τις σταθερές πι, Hammer και Τσακ Νόρις χάρη στην ανωτέρω εξίσωση. Την εξίσωση αυτή ΔΕΝ, επαναλαμβάνω ΔΕΝ δημιούργησε ο Όμηρος, αλλά το σπασικλάκι η κόρη του. Ο Όμηρος βρήκε απλά τη σημασία της ανωτέρω ιδέας. Στη συνέχεια, πίνοντας περισσότερη μπύρα και τρώγοντας κάτι που μοιάζει με το δικό μας σουβλάκι, διατύπωσε κι άλλες αρχές που εξηγούν την καθημερινή μας ζωή.

Η αρχή μαζικής μεταφοράςΕπεξεργασία

Η αρχή μαζικής μεταφοράς διατυπώνεται από τον Όμηρο Σίμπσον ως εξής:

“Τα λεωφορεία είναι για τους κόπανους και τις λεσβίες

- Ο Όμηρος Σίμπσον για την αρχή μαζικής μεταφοράς


Η κόρη του το σπασικλάκι (που, πιστέψτε με, θα συναντάμε συχνά σε αυτό το άρθρο) έχει βρει μια συναρπαστική τεκμηρίωση για τη σοφία του Όμηρου Σίμπσον, ο οποίος ως μετριόφρων νοιάζεται μόνο για τη μπύρα του, όμως περιέχει μαθηματικά του λυκείου τα οποία θα είναι μάλλον ακατανόητα για το ευρύ κοινό και επειδή ξέρω ότι είστε Τάκηδες και χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω, αλλά μη ζαλίζω τα μυαλά σας.

Η αρχή μεταφοράς υγρώνΕπεξεργασία

Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον πολύ πιο ξεκάθαρα.

“Ένα καλαμάκι είναι αυτό που μου χρειάζεται τώρα”

- Ο Όμηρος Σίμπσον για την αρχή μεταφοράς υγρών


Όπου καλαμάκι δεν είναι το σουβλάκι στη διάλεκτο των Αθηναίων αλλά προηγμένης τεχνολογίας εφεύρεση η οποία τεκμηριώνει τη θεωρία της μεταφοράς των υγρών (εδώ με κάποιον τρόπο εμπλέκεται ο Τζακ Μπάουερ αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς έκανε). Το σπασικλάκι θα εμπλακεί εδώ με μια εφαρμογή του Πυθαγορείου Θεωρήματος που δε μας ενδιαφέρει καθόλου.

Η αρχή κατουρήματοςΕπεξεργασία

Η αρχή κατουρήματος ξεφεύγει λίγο από τη γενική αρχή μεταφοράς υγρών διότι αυτή προκαλείται από τη μεγάλη κατανάλωση μπύρας, κάτι το οποίο ο Όμηρος έχει σίγουρα διαπιστώσει.

Η αρχή τηλεμεταφοράςΕπεξεργασία

Αυτή η αρχή βρίσκει εφαρμογή με τη βοήθεια του ηλεκτρισμού και του θεωρήματος του Φερμά. Σύμφωνα με έγκριτους ιστορικούς, ο Όμηρος Σίμπσον αγόρασε από κάποιον σπασίκλα τη μηχανή τηλεμεταφοράς. Αμέσως-αμέσως ο Όμηρος βρήκε την αρχή τηλεμεταφοράς μετά από μερικές εκρήξεις θυμού (και την απαραίτητη λογοκρισία, βεβαίως-βεβαίως.

Τι είπαν για την αρχή μεταφοράςΕπεξεργασία

“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Όμηρος Σίμπσον, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”

~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για τον Όμηρο Σίμπσον


“Δε μπορώ να βρω άκρη.”

- Ο Βαρθολομαίος Σίμπσον, που διατύπωσε την αρχή δυσευρετότητας ακραίου σημείου για την αρχή μεταφοράς

(Βλέπε και Αρχή δυσευρετότητας ακραίου σημείου)


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.