Αυτό το άρθρο είναι άλλα αντί άλλων.
Αν η λογική σας είναι σε κανονικό επίπεδο, σβήστε τον υπολογιστή σας και πηγαίνετε να ποτίσετε τα πεζοδρόμια με λάδι μηχανής.
Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να απεικονίσει την τρέλα που προκαλεί η συνεχής παρακολούθηση του τηλεοπτικού καναλιού. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν παρενέργειες. Το βλήμα στο λαιμό σας!
Στιγμιότυπο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ANT1.

Ο ΑΝΤ1, Αdέννα, untenable κι επίσης γνωστός και ως σα χτένα, είναι μια Μεγάλη Οικογένεια Συφιλιάρηδων που είναι συνάμα και τηλεοπτικός κάναλος (εναλλακτικά: κανάλι - προφέρεται kuh-NAH-lee) που φημίζεται για τα καλλιστεία του, καθώς και για τις επανειλημμένες επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών και σαπουνόπερων, που επαναλαμβάνονται επανειλημμένα και κατ' επανάληψιν (βλ. Κωνσταντίνου και Ελένης).

Ιδιοκτήτης του Αντέννα ήταν ο λαϊκός τεθνεώς βάρδος Μίνος Ματσός και Πουρός που έκλεψε το μυστικό της αιωνίας νεότητας από την Άννα Βίσση (!) και έγινε ο νεαρός, όμορφος ποπ σταρ σουλταΝίνο, αυτός που λέει το τοπ χιτ "Επηρεάστηκα" τόσο καλά και ερμηνευτικά που τύφλα να 'χουν ο Κότσιρας και ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο Αντέννα, εκτός από το προνόμιο του να είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ κάναλος, χρησιμοποιεί αβίαστα εξωγήινους, που μεταμφιέζονται σε αναγνώστες για να παρουσιάζουν δημοσιογραφικά/ ειδησεογραφικά αρχεία και δελτία.

Επιπροσθέτως, ο untenable εκπέμπει, όπως και κάθε τηλεοπτικός κάναλος ιδιωτικής φύσεως, θετικοαρνητικά κύματα ραδιενεργούς ακτινοβολίας Άλφα, Βήτα, Γάμμα και Ωμέγα, ώστε να επιτύχει την επιτυχή επιτυχημένη αποβλάκωση των εκάστοτε θεατών σε ολλόκλληρρο ττοονν κκκκκκκκκκόόόόόόόσσσσσσσσσσσμοοοοοοο!!!!!!!!

...και συγκεκριμένα στην χώρα της αποικίας των Ελ, Ελλάδα.

Αν επιτύχετε και επιτυγχανθείτε θύμα της ραδιενεργούς ακτινοβολίας του Αντέννα, πάρτε ένα παλούκι και χώστε το στο αυτί του, εκεί που ξέρει.

Για περισσότερες πληγοφωρίες και ανάγκες, μην χέσιτεϊτ (εκ του hesitate, λαϊκιστί "διστάσετε") να κάντε μια τζούρα κι έπειτα, να κάνετε αναζήτηση στον Γούγλη για Αντέννες, κουραφέξαλα και πράσιν' άλογα. Σλάλομ!

Η Μεγάλη Οικογένεια του untenable διοργανώνει κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ το IAAF-Athens-Super-Blooper-Grand-Prix-Τσικλιτύρεια-ΟΠΑΠ-2007+x (όπου x ένα από τα άπειρα δεκαδικά ψηφία του πι, αλλά δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς), στα οποία οι αθληταί μασάνε έναν σκληρό συνδυασμό από τσίκλες + τυρί τύπου μυζήθρα από τη Άνω Μουσουνίτσα, με ποικίλα αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια Τσικλιτυρονίκισσα αναδεικνύεται η αγρότισσα Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία, αναδεικνυομένη Τσικλιτυρονίκισσα, αναφωνεί "Τσικλιτυρο-νίκησα!". Μεγάλη συγκίνηση, φίλες και φίλοι.

ΠρόγραμμαΕπεξεργασία

Το άρθρο τελειώνει εδώ. Αν δεν λάσκαρε ακόμη η βίδα σας, πάρτε τουλάχιστον μια ασπιρίνη. Θα μας θυμηθείτε!