Η Βίκυ Λέανδρος είναι ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ που ακολουθεί το επάγγελμα της τραγουδίστριας στον πλανήτη μας τα τελευταία 35 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν το 1748 όπου ένα διαστημόπλοιο έκανε μία στάση στη γη και πέταξε ένα ελαττωματικό ρομπότ. Το ρομπότ περιπλανιόταν στη ζούγκλα ψάχνοντας επί 200 χρόνια απελπισμένα για γουρούνια (που ήταν η μορφή των εξωγήινων του πλανήτη της). Τρεφόταν με ωμά αυγά καθώς δεν υπήρχε ρεύμα. Κάποια στιγμή βρέθηκε στην Ελλάδα όπου και τη βρήκε ο ανερχόμενος τότε τραγουδιστής Λεό Λέανδρος. Νομίζοντας ότι είναι ένα ορφανό κορίτσι που οι γονείς του σκοτώθηκαν στον πόλεμο, την υιοθέτησε και της έδωσε το όνομα της μητέρας του. Του έκαναν εντύπωση η επιμονή και η φοβερή μνήμη της (860 tb.). Και αποφάσισε να την μυήσει στο τραγούδι.

Έκαναν επιτυχία στην Ελλάδα. Μαζί έφυγαν για τη Γερμανία όπου η Βίκυ έμαθε τη γλώσσα άπταιστα μέσα σε 3 ώρες. Εκεί διέπρεψε και ο πατέρας της ήταν ικανοποιημένος. Η Βίκυ όμως είχε πργραμματιστεί να φέρνει της αποστολές εις πέρας all the way (αλλ δε γουέϊ).

Έτσι έμαθε μέσα σε 2 μέρες τις παρακάτω γλώσσες :

 1. Αγγλικά
 2. Γιαπωνέζικα
 3. Γαλλικά
 4. Κορεάτικα
 5. Ισπανικά
 6. Ιταλικά

Ο Λεό Λέανδρος άρχισε να υποψιάζεται ότι η Βίκυ δεν ήταν άνθρωπος από κάποια περιστατικά που του κίνησαν την περιέργεια. Την είδε παίρνει ένα καλώδιο και να το βάζει στην ειδική υποδοχή που διέθετε πίσω από το δεξί αυτί της και να φορτίζεται.

Δέν την είχε δει ποτέ να κοιμάται

Όταν εκνευριζόταν (βραχυκύκλωνε) μιλούσε κάποια ακατανόητη γλώσσα και έχανε λάδια.

Η Βίκυ Λέανδρος μέχρι το 1972 που πήρε την πρώτη θέση στο Απόλυτο Μουσικό Διαγωνισμό της Εurovision, ηχογραφούσε 3 δίσκους τη μέρα σε κάθε γνωστή γλώσσα, αγόρασε 2 τηλεοπτικά κανάλια, διατηρούσε 4 εκπομπές και σύμφωνα με δηλώσεις μπορούσε να παρευρίσκεται έως και σε 3 μέρη της γης την ίδια στιγμή με την τεχνολογία της διασπασματικής διαίρεσης τοποχρόνου που είναι άγνωστη μέχρι και σήμερα στη γη.

ΕίδοςΕπεξεργασία

Η Βίκυ Λέανδρος μέχρι το 1972 που πήρε την πρώτη θέση στο Απόλυτο Μουσικό Διαγωνισμό της Εurovision. Ονομαστική "το Απόλυτο Μουσικό Διαγωνισμό, Πληθυντικός : Τα Απόλυτα Μουσικά Διαγωνισμά Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ; ΜΗΠΩΣ "... πήρε θέση στοΝ Απόλυτο Μουσικό Διαγωνισμό" ; Τα Ν δεν τα αφαιρούμε από παντού σαν τον Κύπριο του ανεκδότου. Ούτε και τα προσθέτουμε παντού. Εσείς οι συντάκτες αναζητήστε το σωστό και την αιτιολογία του και χρησιμοποιείστε το !

Βραβεία - ΡεκόρΕπεξεργασία

Η Βίκυ Λέανδρος έχει λάβει τα παρακάτω βραβεία:

 • Ρομπότ της χρονιάς (Πριν έρθει στη γη)
 • Διεθνές βραβείο ακούραστου επαγγελματία 1973
 • Βραβείο του πρώτου τρισυπόστατου ατόμου
 • 1ο βραβείο ρεκόρ γκίνες Τραγουδιστή με τους περισσότερους δίσκους ανά έτος (5.429 LP)
 • Χρυσό μετάλλιο ζωοφιλίας με ειδικότητα στα γουρούνια
 • Χρυσό κύπελλο από Χάρβαρντ και Μίσιγκαν για ταχύτητα εκμάθησης όλων των γλωσσών
 • Βραβείο αναλλοίωτης βιωνικής φωνής 1965-2013

ΑποστολήΕπεξεργασία

Η Αποστολή της είναι να τραγουδάει ακατάπαυστα στον πλανήτη μας και θα το κάνει μέχρι κάποιος να τη σταματήσει.

Αρχείο:Vicky Leandros - Summertime
Η Βίκυ ανάμεσα από τους δημιουργούς της

Ντοκουμέντο!Επεξεργασία

Μετά από αιώνες τα εξωγήινα υπερνοήμονα γουρούνια επισκεύθηκαν τη Βίκυ Λέανδρος γιατί η φήμη της έφθασε στον πλανήτη τους. Στο ντοκουμέντο θα παρακολουθήσουμε τη Βίκυ να τραγουδάει ανάμεσά τους.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

Η δισκογραφία της είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καταγραφεί.

Ο καινούριος δίσκος της (μέχρι αυτή τη στιγμή) είναι ο Ich Weiss, Dass Ich Nichts Weiss που περιέχει κι αλλα τραγουδια.

ΓενικάΕπεξεργασία

Παίζει να είναι το πιο ***λωμένο τραγουδιστικό ρομπότ του πλανήτη. Μέχρι και στην κηδεία της θα σηκωθεί να τραγουδήσει.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.