Η Βόμβα Κωλότοφ είναι ένα μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής που έχουν ανακαλύψει οι Ελ τον 5ο Αιώνα π.χ στον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, ο οποίος ανέθεσεν στον Παπαντώνιον την παρασκευή ενός κλανοβόλου, το οποίο θα βοηθούσε στην καταπολέμηση του Ξέρξη.

Αναπαράσταση της έκρηξης μιας βόμβας Κωλότοφ από έναν Ελ.

ΕγχειρίδιοΕπεξεργασία

Ο τρόπος χρήσης τους είναι εξαιρετικά σαφής. Ο κλάνων, πρέπει να λάβει μια δάδα φωτιάς, και να πέρδει προς αυτή. Η αντίδρασις θα είναι εξαιρετικά ισχυρή και θα καταλήξει σε ένα πύρινο μέτωπο από κλανιές. Τον τελευταίο αιώνα δυστυχώς η χρήση των Κωλότοφ έχει μειωθεί δραστικά εξαιτίας της ανακάλυψης των συμβατικών φλογοβόλων, και τις ατυχείς περιπτώσεις κάψιμου των κωλότριχων του κλάνοντος.

Η ιδέα της βόμβας Κωλότοφ είχε υποκλαπεί το 1948 από τον Λεοπόρδο αλ Μολότοφ τρομοκράτη της Χεζειπολλά. Ο Μολότοφ την ξανασχεδίασε με άλλη μορφή, αυτή του μπουκαλιού που γνωρίζουμε σήμερα. Ο δημιουργός της Κλανικής βόμβας, πρέπει να υγροποιήσει τις πορδές του βάζοντας τις στο ψυγείο για 2 ώρες και 54 millisecond στο περίπου. Όταν υγροποιηθούν πρέπει να τις τοποθετήσει σε ένα μπουκάλι κρασιού μαζί με ένα φυτίλι. Οι βόμβες Κωλότοφ, εκτός από μια καταστροφική έκρηξη, εκλύουν και μια αποκρουστική καρκινογόνο μυρουδιά. Οι βόμβες Κωλότοφ τη σήμερον ημέρα με σκοπό να δικαιολογήσουν και οπτικά την ονομασία τους συνηθίζονται να εκτοξεύονται στον στόχο τους (κυρίως Ελ) με την όπισθεν. Ο εκτοξευτής, γνωστός και ως Κωλότος, αρχίζει να κάνει γρήγορα πίσω βήματα και στην συνέχεια εκτοξεύει την βόμβα προς τα πίσω ανάμεσα απ' τα πόδια του. Αυτό φυσικά απαιτεί ύψιστη προσοχή καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος χρήστης έχει τραυματίσει σοβαρά τα αχαμνά του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

<poll> Ποια μέθοδος κλανικής καταστροφής ειναι η καλύτερη? Φλογοκώλο Κωλότοφ Κλανοβόλο </poll>

ΣχετικάΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.