Γκέοργκ Καρατζαφύρερ

Ο Καρατζαφέρης ή κατά κόσμον Καρατζα-Fairy (επίσης ισχύει και το Karatzaführer) είναι πολιτικός (έτσι του είπανε να λέει τουλάχιστον) με δικό του τηλεοπτικό σταθμό. Ωθομανομογγόλος σουλτάνος επί Ιουράσιας εποχής, θετός τρισέγγονος του μπατζανάκη του κουνιάδου της συμπεθέρας του 32ου θετού γιού του Μωάμεθ του Β' του Εμπαμέσα, και ιδρυτικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης ΛΑ.Ο.Σ. Γνωστός για τις καλλιτεχνικές (και όχι μόνο) συνεργασίες του με τον Μπιν-Λάντεν και την Καλομοίρα (κυρίως κατά τα πρώτα του βήματα στην πολιτική και Θεατρική σκηνή). Σύμφωνα με αναξιόπιστες πληροφορίες, πρόκειται για το μεθ(αιθ-, προπ-, βουτ-)επόμενο καταλληλότερο, ύστερα από τον Γιώργο και τη μικρή Ντόρα. Σοσ: Σήμερα έκανε την αριστερή του επανάσταση και σκέφτεται να μεταπηδήσει στην Νέα Δημοκρατία ξανα΄!!!

Σπάνια φωτογραφία του Τζωρτζ στο ετήσιο Αντιρατσιστικό συνέδριο.

ΓέννησηΕπεξεργασία

Δεν γεννήθηκε....φύτρωσε.

ΦύτρωσηΕπεξεργασία

Προήλθε από το σπέρμα του Τσακ Νόρις όταν είχε ταυτόχρονη σεξουαλική επαφή διάρκειας 7 ετών με την Εύα (την γκόμενα του Αδάμ) και την Καλομοίρα σε κάποιο σημείο της Ελλάδας το 70.000.000.001 πχ. Μία σταγόνα σπέρμα έπεσε στο χώμα από όπου και φύτρωσε.

Τα πρώτα του βήματαΕπεξεργασία

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ατλαντίδα, νησί του οποίου έγινε κυβερνήτης 2 χρόνια αργότερα σε ηλικία 12 ετών όπου και έπειτα από διαμάχες με τους ντόπιους για το ότι είναι ελληνικό, το συμπεριέλαβε στα σύνορα. Άργησε να περπατήσει λόγω του ότι οι Ελ του είχαν δώσει πριν φύγουν ρουκέτες τις οποίες είχε στερεώσει στην πλάτη του.

ΟικογένειαΕπεξεργασία

Ο Γεώργιος έχει έναν αδερφό, τον Σπύρο. Ο Σπύρος είναι ένας από τους μεγαλύτερους δημοσιογράφους, που έχουν περάσει από την Ελληνική τηλεόραση στον τομέα της αναζήτησης, των ντεντέκτιβ καθώς και της τραγωδίας. Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένας μεγάλος Έλληνας, ενώ είχε προκριθεί και στους 50 μεγαλύτερους Έλληνες (γνωστός διαγωνισμός του ραδιοφωνοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ), όπου ύστερα από μεγάλη μάχη με τον Σωκράτη, αποκλείστηκε.

ΙδεολογίαΕπεξεργασία

Στον Καρά Τζαφέρ οφείλουμε την ανακάλυψη μεγάλων επιστημονικών θεωριών, ορθά αποδεκτών, όπως το Πας μη Έλλην βάρβαρος, δισβάρβαρος και τρισβάρβαρος και το Η λύση για το Σκοπιανό είναι μία: σύνορα κοινά με την Ιρλανδία, πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι το Πεκίνο, Η Μακεδονία είναι Ελληνική, όλος ο κόσμος είναι ελληνικός, βαθιά πεποίθηση του προέδρου άλλωστε, καθώς διατηρεί όλες τις καταθέσεις του σε Ελβετικές τράπεζες, καθώς θεωρεί ότι η Ελβετεία θα έπρεπε να βρίσκεται εντός της Ελληνικής επικράτειας. Έλληνες πείτε όχι και εξοντώστε αυτή τη βρωμερή μειονότητα των 6.000.000.000 που θέλει να μας πάρει τον πλανήτη μας .

Πολιτική ΔράσηΕπεξεργασία

Μετά την μάχη των Θερμοπυλών (ΗΟΤ GATES) όπου και αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμα της οικογένειας που ήταν η διαφήμιση εσώρουχων για τοπ-μόντελς όπως ήταν η Κλόντια Σκύφερ, η Μαδδόνα Μία και η Έφη Σαρρή (με την οποία και συνεργάστηκε αργότερα), ο Καρατζαφέρης (ή Καρατζα Φύρερ όπως τον ονόμασε αργότερα η Ένωση Αρειοφυλιτών) εξαφανίζεται, όταν απρόσμενα ένα UFO (ο Πλεύρης ο Γηραιότερος) τον παίρνει και τον πάει στην Αυτοκρατορία των Ελ σε άλλο Γαλαξία. Εκεί μαθαίνει την τέχνη της ανθυποβολής. Επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια όταν με μορφή υγρού πιάτων συνεργάζεται με τον Μπομπ Σφουγκαράκη και λανσάρουν τα υγρά πιάτων (Καρατζα)-Fairy (το πρόθεμα Καρατζά- δεν ακούγεται παρά μόνο αν ο μεγαλύτερός σας αδερφός πηδάει την γάτα του μπατζανάκη του Νταλάρα στο δίπλα δωμάτιο με προφυλακτικό γεύσης μουσακά σε στάση Βιδωτό, ή απλώς αν δυναμώσετε την ένταση στην τηλεόραση). Μετά από χρόνια γίνεται μέλος της Νέας Δημοκρατείας όπου χέρι-χέρι με τον Ακατανόμαστο (Μητσοτάκης) εκλέγεται βουλευτής. Με τα λεφτά που κερδίζει ιδρύει το Τηλε-(Βρ)άστη. Εκλεγόταν συνεχόμενα βουλευτής μέχρι που μια ωραία πρωία έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Ιδρυσε δικό του κόμμα, το ΛΑΟΣ (Λατινοαμερικανικό Ορφανοτροφείο Σκαραμαγκά)...

Τα πρώτα του κομματικά β(λ)ήματαΕπεξεργασία

Κατά την πολύχρονη πολιτική, θεατρική, καλλιτεχνική και τρομοκρατική καριέρα του, συνεργάστηκε με άξιους πατέρες του έθνους, οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους (και τα αποθέματα βλακείας τους) στην υπεράσπιση της Ελλάδος από εξωτερικούς κινδύνους όπως οι Σκοπιανοί, οι Μουσουλμάνοι, οι Κουμουνιστές, οι Εβραίοι, οι Βούλγαροι, οι Αμερικανοί, ο σύλλογος Βαλκανικών Παλιμπαιδισμών (ιδρυτής: Πρόεδρος Μπους), οι Τούρκοι, οι τσιγγάνοι, και γενικότερα όλα τα στοιχεία που διεφθείρουν και καταστρέφουν την ήρεμη και αγνή ζωή των κατοίκων της ισχυρότερης (???) χώρας του γαλαξία, της Ελλάδος. Κύριος συνεργάτης του υπήρξε ο πολέμιος των αλλοδαπών, Άδωνις Γεωργιάδης. Άλλα από τα πρώτα του κομματικά βλήματα είναι, ο Πλεύρης junior και η Έφη Σαρρή. Η Σαρρή μάλιστα μετά από το "Σταυρώστε με, Σταυρώστε με" προσλήφθηκε στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο ως Διηπειρωτικός Πύραυλος.

κaΒ(ου)λήΕπεξεργασία

Κατάφερε να βάλει το κόμμα του στη Βουλή το 2007. Τότε ξεκίνησε ο στόλος των Ελ από τον Γαλαξία NGHTIEW-32.542.352.525,56 για την Γη με αρχηγό τον Λιακόπουλο και τον Που-την (Νά-την). Σε ακριβώς 45.000 χρόνια το ξανθόν γένος θα έρθει στην γη με διαστημόπλοια σε σχήμα Φραπέ και ο Ελληνισμός θα θριαμβεύσει για άλλη μια φορά. Ο Καρατζα-Fairy θα στευθεί Βασιλιάς και όλοι οι Μετανάσται, Αναρχικοί και Κομμουνισταί θα δολοφονηθούν με την μέθοδο της ακρόασης τραγουδιών της Έφης Σαρρή.

Απέτυχε να εκλεγεί στις Ευρωεκλογές του 2019, Πικραμμένος από την αχαριστία του ελληνικού λαού ανακοίνωσε την αποσυρσή του από τον πολιτικό στίβο. Μετά το τέλος της πολιτικής του καριέρας ανέλαβε υπέυθυνος των ακαδημιών της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αγίαξ.[1]


Η μάχη ενάντια στο σύστημαΕπεξεργασία

Ο Καρατζαφέρης, με τον συνεχή αγώνα του κατά του συστήματος, εξαγρίωσε, και εξανάγκασε το σύστημα, να του δώσει την άδειά του, να μεταδίδει το μήνυμά του σε όλη τη χώρα, μέσω του συστήματος τηλετύφλωσης, για να νομίζουν οι διάφοροι αριστερίζοντες και τα λοιπάδες, ότι είναι εντός και ένας του συστήματος, και να μην τον εψηφίζουνε, πράμα που όμως δεν είναι αλήθεια, γιατί είναι κόντρα στο σύστημα κι απέξω, και δεσμευμένος και ηθικά και φιλοσοφικά και στην πλήρη και στην απόλυτη καταστροφή του (του συστήματος, όχι τη δικιά του, λέμε...).

Επίσης, με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο "Στρατηγός Καρατζαφύρερ", επέβη καθοριστικός παράγων για την έκβαση του Δ' Βαλκανικού Πολέμου όπου οι ένδοξοι Μακεδόνες κατατρόπωσαν το Ψευδοκράτος των Αθηνών μετά από πολυετή διαμάχη για το ζήτημα της ονομασίας του Σουβλακίου (Sc). Μετά από την ένδοξη νίκη, ο Στρατηγός Καρατζαφύρερ πρότεινε ως οριστική λύση για τα βάσανα του Ελληνισμού την επέκταση των συνόρων έτσι ώστε η ΕΛΛΑΣ να συνορεύει με το Βέλγιο. Αμέσως μετά ανακάλεσε τη δήλωση του όταν ανακάλυψε ότι οι Φλαμανδοί θέλουν να αποσχιστούν από το Βέλγιο και να ονομάσουν το κράτος τους "Μπουγάτσα με τυρί".

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Fürther ReadingΕπεξεργασία

Περισσότερες πληροφορίες από ειδικό μελετητή του φαινομένου Καρατζαφέρης.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.