“I'll be back...”

- Ο Γιώργος


Ο Γκέοργκ Ωμ(Georg Ohm) ήταν ένας χλιμίντζουρας από την Γερμανία που γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1789, την στιγμή που γινόταν η Αμερικάνικη Επανάσταση. Είναι συνώνυμος με την νίκη καθώς οι αμερικάνοι νίκησαν τους κουνιστούς και δημιουργήθηκε το Αμερικάνικο Κράτος. Ο πατέρας του, και αυτός χλιμίντζουρας, ήταν κλειδαράς και είχε μεγάλη επιτυχία με τα θηλυκά. Ο ίδιος υποστήριζε: Όταν τις έφτιαχνα, έπεφταν στα πόδια μου.... Φήμες λένε ότι το αληθινό του όνομα ήταν Τζον Λοκ και ήταν Διαφωτιστής. Για τον πατέρα αυτά. Ο Γιωργάκης ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του αλλά αργότερα αποφάσισε ότι το όνειρο του ήταν να γίνει φυσικός.

Ο Γιώργος μετά την απόδραση του...

Εφηβεία

Ο Γιώργος είχε μπει πια στην φάση της εφηβείας. Αφού προσπαθούσε 4 χρόνια να μπει στο Κολέγιο των Ιησουϊτών, απέτυχε με αποτέλεσμα να γίνει emo. Όμως δεν τα παράτησε. Μετά από 10 χρόνια έγινε δεκτός στο Κολέγιο και έγινε καθηγητής Μαθηματικών και Φυσικής. Δίδαξε εκεί για αρκετό διάστημα μέχρι που εξαφανίστηκε εξαιτίας του τσακωμού με το Υπουργείο Παιδείας επειδή βίαζε τους μαθητές του. Εκεί διαπίστωσε αρχικά πως όσο ηλεκτριζόταν αυτός τόσο η αντίσταση των φοιτητών υποχωρούσε και η ένταση μεγάλωνε. Έτσι ψύλλοι στα αυτιά του μπήκανε ότι αυτά μπορεί να είναι νόμος της φύσης. Το διάστημα εκείνο έκανε μεγάλες ανακαλύψεις και ασχολήθηκε με την Φυσική Επιστήμη και την Κβαντο- Μηχανική (άκου όνομα επιστήμης που βρήκε ο τύπος). Αργότερα η κβαντομηχανική είχε πολλά θύματα στους φοιτητές του φυσικού του ΑΠΘ που προσπαθούν ακόμα να βρουν την εξίσωση για μια επιτυχή σύζευξη των ατόμων τους με κάποιο άλλο άτομο γιατί απώλεσαν την ικανότητα με φυσιολογικό τρόπο να λύσουν το πρόβλημα αυτό. Από τις πολλές αποτυχίες στο μάθημα της κβαντομηχανικής τους έπεσε..το λίμπιντο και το ψάχνουν ακόμα στην πλατεία του Χημείου.

Ενηλικίωση

Τα χρόνια που ο Ωμ εξαφανίστηκε στην Ασία έκανε πειράματα στα ζώα του και κατέγραφε τις επιδράσεις. Κατηγορήθηκε από την WWF για πειράματα πάνω σε αθώα πλάσματα και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή. Τα χρόνια της φυλακής έκανε πειράματα στον εαυτό του και κατέγραφε τα αποτελέσματα. Διατύπωσε πολλούς νόμους της φύσης και έφτιαξε διάφορα ελιξήρια για την αιωνιότητα και την αιώνια νεότητα. Αργότερα χρησιμοποιώντας την χλιμιντζουριά του το έσκασε από την φυλακή και κρύφτηκε στα δάση. Εκεί διατύπωσε τον Νόμο του Ωμ και τον έβγαλε στη φόρα. Τα ρεπορτάζ του Μάκη έδειξαν ότι ο Γιώργος το έσκασε από την φυλακή, κάτι που δεν είχε παρατηρηθεί από κανέναν μέχρι τότε. Ο Γιώργος έκανε μια συμφωνία με τον Μάκη να μην τον παραδώσει στην αστυνομία και εκείνος θα τον βοηθάει στα ρεπορτάζ του.

Ανακαλύψεις

Ο Νόμος του Ωμ μας λέει ότι:

Η αντίσταση του ατόμου στην σκλαβιά ισούται με την τάση του ατόμου να κάνει μαλακίες προς το ρεύμα ενέργειας που κατέχει για να κάνει ότι κάνει.

Ο τύπος είναι: [math]\displaystyle{ R = V / I }[/math] ή [math]\displaystyle{ I = V / R }[/math] ή [math]\displaystyle{ V = I * R }[/math]

Με το R=Αντίσταση του ατόμου, το V=Τάση μαλακίας και το I=Ρεύμα Ενέργειας.

Αργότερα οι δήθεν ειδήμονες διατύπωσαν τον Νόμο του Ωμ ως:

Η ένταση του ηλεκτρικού ρεύματος που διαρρέει ένα μεταλλικό αγωγό είναι ανάλογη της διαφοράς δυναμικού που εφαρμόζεται στα άκρα του.

Ο λαός τον αναγνώρισε σαν ήρωα και έδωσε το όνομα του για χάρη της επιστήμης.


Νεότερα χρόνια

Ο Γιώργος τώρα κρύβεται μαζί με τον Χίτλερ και τον Έλβις Πρίσλευ κάπου αλλού. Λέγεται ότι βοήθησε στην κατασκευή όπλων κατά την διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου και ήταν ο υπεύθυνος για την χούντα στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με το Αμερικάνικο Κονγκρέσο και τον Λευκό Οίκο σε θέματα πολιτικής και στρατιωτικής σημασίας. Ανακάλυψε την ποσότητα πετρελαίου στην Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, και ήταν αυτός που κατέγραφε τις κασέτες που λεγόταν ότι τις έστειλε ο Μπιν Λάντεν. Βρήκε και έκρυψε το Α.Τ.Ι.Α που έπεσε το 1950 στην Αριζόνα και δημιούργησε φακέλους τους οποίους έβγαλε αργότερα στον τύπο, οι οποίοι υποστήριζαν ότι το αντικείμενο που έπεσε δεν ήταν Α.Τ.Ι.Α αλλά μηχανές μιας απόρρητης αποστολής της Αμερικανικής Κυβέρνησης.

 
Μια κρυφή κάμερα μας έστειλε αυτή την εικόνα. Ο Χίτλερ είναι στην αριστερή άκρη. Ο Γιώργος στην δεξιά άκρη...

Φίλοι

ΕχθροίMediaWiki spam blocked by CleanTalk.