Ασθένεια των χοίρων (γουρουνιών) η οποία εκδηλώνεται όταν αυτά έρχονται σε επαφή με ανθρώπους (και κυρίως με διαχοιροιστές). Στην πραγματικότητα, η ασθένεια αυτή προήλθε από τους ανθρώπους, συγκεκριμένα από τους χήρους, οι οποίοι συχνά για να καταπολεμήσουν την κατάθλιψη της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου υιοθετούσαν ένα (εγ)χοιρίδιο ως κατοικίδιο. Δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις οι δύστυχοι άνθρωποι μετέφεραν μικρόβια στα ακόμη πιο δύστυχα μοσχαναθρεμμένα ζώα. Η ασθένεια λοιπόν των χήρων μετατράπηκε σε ασθένεια των χοίρων.

Η μετάδοση του ιού της γρίπης των χή(/οί)ρων-από εδώ και στο εξής θα αποκαλείται ως η νέα γρίπη- είναι δυνατό να μεταφερθεί από χοίρο σε χοίρο και διαδίδεται με ταχείς ρυθμούς.

ΣυμπτώματαΕπεξεργασία

ΆνθρωποιΕπεξεργασία

ΆντρεςΕπεξεργασία

Οι πάσχοντες αρχίζουν να ροχαλίζουν έντονα, να ρεύονται ακόμη πιο έντονα και έχουν την τάση να τρώνε τα πάντα και να μην πλένονται. Τα ρουθούνια τους διαστέλλονται και μπορούν να μυρίσουν φαγητό από απόσταση μιλίων.

ΓυναίκεςΕπεξεργασία

Εμφανίζουν τάσεις περιόδου (έντονη νευρικότητα), μόνιμη ανησυχία για την υγεία τους σε βαθμό που προκαλείται άγχος το οποίο χειροτερεύει την κατάστασή τους και σπατάλη χρημάτων σε προϊόντα καθαρισμού και αποστείρωσης χώρου, καθώς επίσης και στολές αστροναυτών για τη διαφύλαξη της υγείας των παιδιών (εάν διαθέτουν-εναλλακτικά, η στολή τοποθετείται στον άτυχο σύζυγο και στη συνέχεια στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα ακόμα περισσότερα νεύρα από την πλευρά των πάντα δίκαιων θηλυκών).

ΓουρούνιαΕπεξεργασία

Οι πάσχοντες αισθάνονται πως μεταλλάσονται σε ανθρώπους. Αυτό τους αρρωσταίνει αφάνταστα.

ΙστορίαΕπεξεργασία

Η νέα γρίπη στην πραγματικότητα μετράει χιλιάδες χρόνια ζωής, μάλιστα ήταν εμφανής στους Ελ, οι οποίοι φυσικά γνώριζαν το ελιξίριο φάρμακο για την καταπολέμηση της ασθένειας, το οποίο φυσικά εξαφανίσθηκε λόγω οικονομικών συμφερόντων των Ρωμαίων οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά καθαριότητας και περιποίησης του δέρματος και το ελιξίριο των Ελ τους κατέστρεφε την επιχείρηση.

Ωστόσο, η επιχείρηση αυτή δεν πήγε καλά παρά την παραγκώνιση του ελιξιρίου. Η γρίπη δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρή. Επομένως, δεν είχε μεγάλη απήχηση οπότε διακόπηκε η προσπάθεια συνέχισης της εμπορείας φαρμάκων.

Στη σημερινή εποχή, οι φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να μην έχουν την ίδια τύχη με τους αρχαίους Ρωμαίους, συνεργάστηκαν με τα ΜΜΕ με σκοπό την επίτευξη τρομοκράτησης του κόσμου με αφορμή το ξέσπασμα της ασθένειας παγκοσμίως. Φοβούμενοι τον επερχόμενο κίνδυνο, οι άνθρωποι άρχισαν να ψωνίζουν από φαρμακεία σαν τρελοί και οι ενέσεις ηρωίνης εμβολίων κατά της νέας γρίπης έγιναν ανάρπαστες, καθώς επίσης η εταιρεία Dettol γλίτωσε από τη χρεωκοπία.

  Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.