Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Ειδήσεις/Πτήση Έαρ Φρανς


Frikipaideia news.PNG

Makis bush.jpg
Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα ΦρίκηNews, τις ειδήσεις που λένε για τα πάντα την αλήθεια.Από την πλευρά των μη-αγνοούμενωνΕπεξεργασία

Η πτήση Αιρ Φρανς έγινε από ένα μπόινγκ ντόινγκ 447 και ξεκίνησε από το διεθνές αεροδρόμιο Γκαεαιοιαιελο στο Ρίο ντε Τζανέιρο με προορισμό το Αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γ-Κωλ-ος στο Κυπαρίσι. Στις 02:14 το βράδυ χάθηκε η επικοινωνία με το αεροπλάνο και στα αεροδρόμια της Γαλλίας και της Βραζιλίας ακουγόταν ο επαναλαμβανόμενος ήχος "4-8-15-16-23-42", όταν ήρθε αναφορά ότι το αεροπλάνο βρέθηκε στον ατλαντικό βυθισμένο. Ωστόσο ο άγνωστος Χ επιβεβαίωσε ότι αυτό δεν ήταν το αεροπλάνο και δημιουργήθηκε σάλος. Στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η πτώση του αεροπλάνου ήταν θέλημα Θεού.


Από την πλευρά των αγνοούμενωνΕπεξεργασία

Οι επιβάτες ξέρουν ότι βρίσκοναι στο νησί γιατί είδαν τον Αμέτωπο να γυρίζει την σκηνή όπου τα φτιάχνει με τον Λοκ. Ο σεναριογράφος πρόσφερε δωρεάν εισητήρια για την πρεμιέρα του επεισοδίου στους επιβάτες της 447 και τους πρόσφερε ρόλο για την επόμενη του σειρά LOST:Οι Χαζοχαρούμενοι.