Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Παπαστρούμφ

118 bytes προστέθηκαν, 19:04, 29 Αυγούστου 2012
μ
καμία σύνοψη επεξεργασίας
{{stubΚομμουνισμός}}
[[Αρχείο:Papasmurf2.jpeg|thumb|Ο θείος του Στρουμφοχωριού]]
Κομμουνιστής ηγέτης του Στρουμφοχωριού είχε ως πρότυπο τον Κόκκαλη, τον [[Στάλιν]] και τον [[Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης|Παπαδιαμάντη]]. Ύστερα από ιδεολογικές διαφορές με τον Σπιρτούλη τον έστειλε εξόριστο στη Καζαμπλάνκα όπου αργότερα εγχειρίστηκε και σήμερα ονομάζεται [[Σύντροφος|Αλέκα Παπαρήγα]].
Σπιρτούλης: πριν την αλλαγή φύλλου θεωρήθηκε ως η μούσα του σπασίκλα. Ήταν ο αυτοαποκαλούμενος διάδοχος της γ.γ. του Σ.ΛΑ.Κ (Στρουμφακικού Λαικού Κόμματος). Ειδικός στα συγγράμματα και στις εφευρέσεις. Μετά την αλλαγή φύλλου έγραψε το γνωστό μανιφέστο της ξεμαλλιασμένης παρθένας.
Γκρινιάρης: αιώνια δυστροπος, είχε δυσκοίλιοτητα από μικρός, συνέθετε τραγούδια με την ρυθμική κλανιά του, η κατάσταση του χειροτέρεψε όταν πήρε μέρος στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και τον έκοψε η [[ευγενία Μανωλίδου|Μανωλίδου]]. Ειδικός στις ειδικές δυνάμεις(έχει εκπαιδευτεί από τον ειδικό).  Χαχανούλης: Αποφοίτησε με επιτυχία από την μεγάλη του γέλιου σχολή, στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο της 17Ν με ειδικότητα στις πακετοβόμβες. Πρότυπα του ο Ταμτακος, η Βίκυ Χατζηβασιλίου και ο Μάρκελος Νύχτας. Γνωστός για τις αποστολές παγιδευμένων πακέτων με κόκκινο φιόγκο.   
Χαχανούλης: Αποφοίτησε με επιτυχία από την μεγάλη του γέλιου σχολή, στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο της 17Ν με ειδικότητα στις πακετοβόμβες. Πρότυπα του ο Ταμτάκος, η [[Βίκυ Χατζηβασιλείου]] και ο Μάρκελος Νύχτας. Γνωστός για τις αποστολές παγιδευμένων πακέτων με κόκκινο φιόγκο.
==Σχετικά==
*[[Μ|Δρακουμέλ]]
*[[Μελ]]
 
{{Στάσιμο}}
[[Κατηγορία:Cartoons]]
[[en:Papa Smurf]]
[[pt:Papai Smurf]]
18.506
επεξεργασίες