Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Μπάτσος»

2.488 bytes αφαιρέθηκαν ,  10:47, 29 Οκτωβρίου 2012
Αντικατάσταση σελίδας με ''''ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ ''''
(Αντικατάσταση σελίδας με ''''ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ '''')
'''ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ '''
==[[Ιστορία]] - Γέννηση - Ορισμός:==
 
Κάποτε κάποιος καθόταν [[Κάπου αλλού|κάπου]] αμέριμνος και έκανε [[Κάτι Άλλο ( κάτι άλλο )|κάτι]]. Τότε κάποιος δυσαρεστήθηκε από αυτό το κάτι και για να το σταματήσει του έριξε ένα μπάτσο. Από τότε [[Κάποιος άλλος|ο δεύτερος κάποιος]] ονομάστηκε μπάτσος.
 
==Εξέλιξη:==
 
Μετά συγκεντρώθηκαν όλοι οι μπάτσοι και έφτιαξαν μια οργάνωση τη Μπατσαρία &aelig;. Αργότερα φτιάχτηκαν ανά τον κόσμο και άλλες Μπατσαρίες &aelig; . Εξαπλώθηκαν δε τόσο πολύ που δεν είναι τυχαία η παραλλαγή της γνωστής φράσης: <br>
παντού υπάρχει ένας μπάτσος, καθώς και το γνωστό τραγούδι του Δάντη (λέμε τώρα) 24000 batsoi.
 
Παρ' όλη την προσπάθεια και το θάρρος τους η απόπειρα να σταματήσει το κάτι απέτυχε γιατί το κάτι εξαπλώθηκε εξίσου γρήγορα. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι το κάτι βρίσκεται πια παντού. Για να λυθεί το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε η Διεθνής Μπατσαρια &aelig; (Ιnterpol).
 
==Σκοπός:==
 
Παρότι ο επίσημος σκοπός της Μπατσαρίας &aelig; είναι η εξαφάνισή του κάτι βάσιμες υποψίες υπάρχουν για κάποιον ανεπίσημο άγνωστο σκοπό &times; . Ο &times; είναι σήμερα το τρίτο μεγαλύτερο μυστήριο μετά τη Λίμνη του Λοχνές και την [[Ατλαντίδα]] σύμφωνα με την αντικειμενική λίστα της Ιnterpol.
 
Παραμένει άλυτο αφού παρά τις μαρτυρίες για [[Πάτσος|διάφορες δραστηριότητες]] των μπάτσων [[κανένας]] συνάδελφος μπάτσος δεν τους έχει πιάσει ποτέ να κάνουν κάτι.
 
==Εξοπλισμός:==
 
[[Πιστόλα]] - [[Κράνος]]
[[Κατηγορία:Ζουν ανάμεσά μας]]
[[Κατηγορία:Υπηρεσίες Ασφαλείας]]
Ανώνυμος χρήστης