Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Χουλκ»

17 bytes προστέθηκαν ,  20:39, 20 Δεκεμβρίου 2012
μ
Μεγαλώνοντας ο Χουλκ δούλεψε αρκετά χρόνια στο δήμο Μασαχουσέτης ως συμβασιούχος. Αν και ο νεαρός τότε ήρωας προσέφερε τις υπηρεσίες του σε διάφορες εκδηλώσεις του δήμου αλλάζοντας χρώματα και προσφέροντας στα παιδιά ένα υπερθέαμα που ανάλογό του δεν είχαν ξαναδεί (τον ονόμαζαν «''Ανθρώπινη Ντίσκο Μπάλα''») και παρόλο που ο δήμος είχε τεράστια έσοδα εξαιτίας του Χουλκ λόγω του κόσμου που έρχονταν από όλες τις πολιτείες να παρακολουθήσει τον νεαρό παχύσαρκο που άλλαζε χρώματα με τηλεκοντρόλ, η δημοτική αρχή αρνήθηκε να τον μονιμοποιήσει. Ο Χουλκ δυσαρεστημένος κάνει [[απεργία]] πείνας, απεργία [[σεξ]] και μετά αρνείται πεισματικά να αλλάξει χρώμα. Αποκτά μόνιμα το πράσινο χρώμα που όλοι ξέρουμε και μ αυτό αποφασίζει να κάνει διεθνή καριέρα.
 
Ο Χουλκ παραμένει απλά πράσινος για 4 χρόνια. Συμβουλεύεται δερματολόγο-μηχανικό ώστε να καταφέρει να είναι από πάνω πράσινος και από κάτω κόκκινος ώστε να ανοίξει νέους ορίζοντες στην καριέρα του. Μετά από πειράματα καταφέρνει να γίνεται από πάνω σαν τηγάνι από κάτω σα βαμβάκι και μετά να επανέρχεται στο γνωστό πράσινο χρώμα του. Εκείνη την εποχή εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία ως πράσινο μοντέλο και εμφανίζεται σε διαφημιστικά του [[ΠΑΣΟΚ]], του [[Παναθηναϊκός|Παναθηναϊκού]],της[[ phlips]] της L’ Oreal, της Greenpeace κλπ.
 
Αηδιασμένος από τα κυκλώματα αποφασίζει να αποσυρθεί από το μόντελιγκ με δήλωσή του τον Ιούνιο του 1992. <font color=green>«''Με αηδιάζουν τα κυκλώματα. Ειδικά αυτά του εναλλασσόμενου ρεύματος γιατί με ζαλίζουν. Το συνεχές ρεύμα είναι άλλο πράγμα. Δεν είναι τόσο τζαναμπέτικο''» </font>δηλώνει σε συνέντευξη τύπου.
Ανώνυμος χρήστης