Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Αρσενικό

18 bytes προστέθηκαν, 17:24, 3 Ιουλίου 2007
καμία σύνοψη επεξεργασίας
 
== Περιγραφή ==
Το αρσενικό εκτός από τοξικό στοιχείο, είναι και πλάσμα. Ο θεός το έφτιαξε με λιγο χώμα και μια ροχάλα. Η βιολογική συστηματική κατάταξη τον κατατάσσει στο ''Χούμο Σάπιενς''. Από την πλαδαρή κοιλιά του πήρε ένα κομμάτι και έφτιαξε το [[θηλυκό]]. Από τότε τα δυο δημιουργήματα δεν τα πάνε καλά γιατί το αρσενικό ήθελε πίσω την κοιλιά του (τόσες [[μπύρες]] ήπιε για να την κάνει). Το αρσενικό έχει δυο άχαρα πόδια, δυο χέρια ένα κεφάλι επίσης άχαρο και τριχωτό. Έχουν βρεθεί και κάποιες προεξοχές αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος εκτός από το να προκαλούν [[πονοκέφαλο]] στα θηλυκά.
== Συμπεριφορά ==
Το αρσενικό είναι κτητικό ον. Του αρέσει η λέξη μου η οποία προέρχεται από τις αγελάδες. Πιστεύει ότι η [[μαμά]], η αδελφή, η [[γιαγιά]], η ξαδέλφη, η γυναίκα καθώς και όλες οι πρώην είναι δικές του. Άλλωστε μια μέρα τους σημάδεψε την τουαλέτα (έβαλε την σφραγίδα του), ορίζοντας πως τα άτομα που μένουν εκεί είναι δικά του. Θεωρεί πως είναι ντροπή που υπάρχουν τόσα αρσενικά αφού από μόνο του μπορεί να φροντίσει τα θηλυκά, άλλωστε είναι και ο καλύτερος [[εραστής]].
Το αρσενικό έχει κάποιες φοβίες,όπως όλα τα πλάσματα. Φοβάται να μην καραφλιάσει, φοβάται τις λέξεις νύφη, [[γάμος]], πεθερά, παιδιά. Φοβάται μην ξυπνήσει και οι προεξοχές βλέπε πεος και [[παπαριά|παπάρια ]] έχουν ξεραθεί, έβγαλαν σπυράκια, έχουν ανεμοβλογιά ή φούσκωσε ο λαιμός τους. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι πως λόγω μετάλλαξης μέρος του εγκεφάλου μεταφέρθηκε γύρω από τις προεξοχές, έτσι τα αρσενικά προσπαθούν να προστατεύσουν την [[βουβωνική χώρα]] (δίπλα από την [[αργεντινή]]).[[Εικόνα:Bikini.jpg|200px|thumb|right|Αγγλίδα τουρίστρια]]<br>
Σημαντικό ρόλο στη ζωή του αρσενικού παίζει η μαμά, οι φίλοι, τα [[καμπαρέ]], οι [[αγγλίδες τουρίστριες]], το [[ίντερνετς]], η [[Άννα Βίσση]], η [[Πάμελα Άντερσον]], οι [[τσόντες]], κάποιες κούκλες (που μοιάζουν στην Μπάρμπι αλλά είναι πιο μεγάλες και φωνάζουν [[ΑΑΑ]]) και ο [[Γκουζγκούνης]].
265
επεξεργασίες