Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συζήτηση χρήστη:Mimo&maxus»

→‎Έτσι..: νέα ενότητα
(→‎Έτσι..: νέα ενότητα)
[[Αρχείο:Γεια.gif|link=Συζήτηση χρήστη:Mimo&maxus/Αρχείο 2]]
:[[Αρχείο:Γεια.gif]] --[[Χρήστης:Mimo&maxus|μiμο&μάξους]] ([[Συζήτηση χρήστη:Mimo&maxus|talk]]) 18:55, 4 Νοεμβρίου 2013 (UTC)
 
== Έτσι.. ==
 
[[Αρχείο:Πισοκύλοντας.PNG|right]]
..μπράβο. Μεγαλώνεις, όπως βλέπω, και χαίρομαι γι αυτό. Δε σε αποπαίρνω, μη με παρεξηγάς <small>(και δεν ξεχνώ ποιος είσαι)</small>. Άκου τη συμβουλή μου: Ποτέ μην κοιτάς πίσω, πάντα να κοιτάς μπροστά, κι αν βρεις τοίχο γκρέμισε τον, αν δεν μπορείς προσπέρασε τον, κι αν κάπου σπάσεις τα μούτρα σου καθάρισε τις πληγές σου και συνέχισε. Φτιάχνοντας κύκλους (πισοκύλοντας δλδ. όπως λέει η φώτο) το μόνο που καταφέρνεις είναι να βρεθείς στο σημείο που ξεκίνησες.
 
Θες να βοηθήσεις αυτό το wiki για να μη πεθάνει, do it, θα το κάνουμε παρέα και θα ψάξουμε να βρούμε κι άλλους. Βοηθάω λιγότερο σαν IP από ότι οι logged in; Όχι λέω. Απλό ε; Ελπίζω να σε βλέπω συχνά στις Πρόσφατες αλλαγές και να θυμάσαι πως η Φρικηπαίδεια είναι σχεδόν 8 ετών, υπήρξε χωρίς εμάς και θα συνεχίσει να υπάρχει και όταν δε θα είμαστε εδώ. Ας τη βοηθήσουμε μη γίνει μπάχαλο, όσο μπορούμε, τώρα που μπορούμε. Φιλούδια, η Φιλι σου --[[Ειδικό:Συνεισφορές/94.68.64.171|94.68.64.171]] 13:37, 5 Νοεμβρίου 2013 (UTC)
Ανώνυμος χρήστης