Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Μάτριξ

110 bytes προστέθηκαν, 15:20, 22 Απριλίου 2016
καμία σύνοψη επεξεργασίας
{{ΧωρίςΦωτο}}
Είναι ο πρώτος υπερ -υπολογιστής που φτιάχτηκε ποτέ σε ολόκληρο το σύμπαν, ικανός να προσομοιώνει μια πραγματικότητα. Το πότε, ποιος, πώς και πού κατασκευάστηκε παραμένουν άγνωστα μέχρι σήμερα (μόνο ο [[Μάκης |Μάκης]] ξέρει). Το Μάτριξ εδώ και εκατομμύρια χρόνια το έχουν στην κατοχή τους τα [[Βριλ |Βρίλ ]] και σε συνεργασία με τους [[Εξωγήινος |Γκρίζους ]], απαγάγουν ανθρώπους και τους συνδέουν στο Ματριξ. Σύμφωνα με τους κατασκόπους των [[ΕΛ |ΕΛ]], που κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μικρό μέρος του μηχανήματος αυτού στην [[Κοίλη Γη ]], οι απαχθέντες τοποθετούνται μέσα σε ειδικές κάψουλες γεμάτες με υγρό σκατό και δεκάδες [[Καυλώδιο |καυλώδια]] συνδέουν το θύμα με το Ματριξ. Τα Βρίλ μέσω της αιχμαλωσίας των ανθρώπων αυτών μπορούν να τροφοδοτούν με ρεύμα τον ήλιο που βρίσκεται στο μέσω της [[Κοίλη Γη ]].
Οι Το Μάτριξ είναι ο πρώτος υπερ-υπολογιστής που φτιάχτηκε ποτέ σε ολόκληρο το σύμπαν, ικανός να προσομοιώνει μια πραγματικότητα. Το πότε, πώς και πού κατασκευάστηκε παραμένουν άγνωστα μέχρι σήμερα (μόνο ο [[ΕΛ Μάκης]] προσπαθούν ξέρει). Το Μάτριξ εδώ και εκατομμύρια χρόνια να απελευθερώσουν αυτούς το έχουν στην κατοχή τους ανθρώπους και να αποκτήσουν το Μάτριξ … αλλα μάταια. Τα τα [[Βριλ Βρίλ]] το φυλάνε καλά κρυμμένο και σε έναν υπόγειο λαβύρινθο στον οποίο ακούγετε μέσω ηχείων η φωνή του πλάσματος συνεργασία με τους [[Μητσοτάκης Εξωγήινος|Γκρίζους]] να λέει ‘’Εύχομαι να βρείτε το Μάτριξ χα χα χα’’ (!), απαγάγουν ανθρώπους και τους συνδέουν σ' αυτό. Πολλά ΕΛ εγκαταλείπουν την προσπάθεια στο άκουσμα αυτού. Τα ποιο θαρραλέα ΕΛ που συνεχίζουν θα βρουν μπροστά Σύμφωνα με τους Βρίλ, Γκρίζους, κατασκόπους των [[Νάρχ ΕΛ |ΕΛ]], που κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μικρό μέρος του μηχανήματος αυτού στην [[Τάκης Κοίλη Γη ]], οι απαχθέντες τοποθετούνται μέσα σε ειδικές κάψουλες γεμάτες με υγρό σκατό και δεκάδες [[Ελοχίμ Καυλώδιο|καυλώδια]]συνδέουν το θύμα με το Μάτριξ. Τα Βριλ, [[Σκατά ]], [[Μπάλρογκ]], [[Δεινόσαυρος ]]μέσω της αιχμαλωσίας των ανθρώπων αυτών, μπορούν να τροφοδοτούν με ρεύμα τον ήλιο που βρίσκεται στο μέσω της [[Μάικλ Τζάκσον Κοίλη Γη|Κοίλης γης]] και άλλα πολλά ….
Οι [[ΕΛ ]] προσπαθούν εδώ και εκατομμύρια χρόνια να απελευθερώσουν αυτούς τους ανθρώπους και να αποκτήσουν το Μάτριξ ... αλλά μάταια. Τα [[Βριλ]] το φυλάνε καλά κρυμμένο σ' έναν υπόγειο λαβύρινθο, στον οποίο ακούγεται μέσω ηχείων η φωνή του πλάσματος [[Μ]] να λέει "Εύχομαι να βρείτε το Μάτριξ χα χα χα!". Πολλά ΕΛ εγκαταλείπουν αμέσως την προσπάθεια στο άκουσμά του. Τα ποιο θαρραλέα που συνεχίζουν, θα βρουν μπροστά τους Βρίλ, Γκρίζους, [[Νάρχ|Ναρχ]], [[Τάκης|Τάκηδες]], [[Ελοχίμ]], [[Σκατά|σκατά]], [[Μπάλρογκ]], [[Δεινόσαυρος|δεινόσαυρους]], τον [[Μάικλ Τζάκσον]] κλπ.Κάποια μέρα όμως δεν τα παράτησαν. Ζήτησαν , εξαντλήθηκαν και κατέληξαν να ζητήσουν από τον [[Μπομπ ο Μάστορας |Μπόμπ τον Μάστορα]] να τους φτιάξει μια πατέντα, με την οποία να μπορούν να μπουν κρυφά στο Μάτριξ. Ο Μπομπ αφού εξέτασε προσεκτικά τα πανάρχαια βιβλία του [[Παπαστρούμφ ]] και του [[Γκάνταλφ]], κατάφερε να κατασκευάσει τον ‘’Ναβουχοδονόσωρ’’"Ναβουχοδονόσωρ". Ο Ναβουχοδονόσωρ είναι ένα σκάφος που ίπταται χρησιμοποιώντας κινητήρες πλάσματος και προωθείτε προωθείται από μια κουραδομηχανή στο πίσω μέρος, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει ένα τερματικό με απευθείας σύνδεση στο Ματριξ.
Η πρώτη ομάδα των ΕΛ που μπήκε στο Μάτριξ, περιγράφει τον κόσμο αυτόν σαν τον κανονικό κόσμο πάνω στην στη γη. Όλα είναι το ίδιο… Αλλά την ίδια. Την τρίτη όμως, μέρα της παραμονής τους εκεί, συνάντησαν τον Μορφέα. Ένας αράπης με μαύρη καπαρντίνα και [[Ray-ban|μαύρο γυαλί]], ο οποίος τους έδειρε για τα καλά. Την επόμενη μέρα συνάντησαν την [[Αγία Τριάδα ]], ή αλλιώς Trinity. Μια σιγανοπαπαδιά η οποία σαν είδε την ανωτερότητα των ΕΛ, κάλεσε για βοήθεια τον ΝιοΝίο. Αυτός ήταν ένας [[φλώρος]], άρτια εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες και στο πως να ψήνει σουβλάκιαψήσιμο σουβλακίων. Μπορούσε να σταματά σφαίρες και να κάνει τον σούπερμαν[[Σούπερμαν]]. Τότε ο , ένα ΕΛ με κωδικό όνομα ‘’ΈΛ"ΈΛ-ικας’’ικας", χρησιμοποίησε μια χειροβομβίδα με υδροκυανομεθανικο υδροκυανομεθανικό πολτό, αναμεμιγμένο με ρινίσματα αλουμινίου και σκουριασμένης μπετούγιας. Και οι δυο έγιναν κομματάκια…
Αλλά την Πέμπτη πέμπτη μέρα, τα ΕΛ βρέθηκαν αντιμέτωπα με μια πραγματική απειλή…απειλή... Ο [[πρώκτορας]] Σμιθ εμφανίστηκε από το πουθενά, φορώντας ένα κομψό, ατσαλάκωτο [[φράκα|σακάκι]] και ένα ακουστικό στο αυτί. Εξόντωσε με ένα άπερκατ και ένα [[Φρικηλεξικό:πυροκλάνι|πυροκλανίδι]] 20 ΕΛ. Τρομοκρατημένα τα ΕΛ άρχισαν να τρέχουν. Απ' όπου περνούσαν, οι άνθρωποι του Μάτριξ, πέθαιναν ακαριαία ή γλιστρούσαν από τα [[σκατά]] που έτρεχαν από τα οπίσθια των ΕΛ. Τελικά, μόνο 4 Ελ επέζησαν από αυτή την τραγωδία και έτσι έμαθε ο υπόλοιπος κόσμος τις περιπέτειες τους.
Ο Πράκτωρ Σμίθ. Εμφανίστηκε από το πουθενά, φορώντας ένα κομψό, ατσαλάκωτο [[φράκα|σακάκι]] Οι ΕΛ πλέον σταμάτησαν την αναζήτηση του Μάτριξ και ένα ακουστικό πούλησαν τον Ναβουχοδονόσωρ στο αυτί. Εξόντωσε μια ένα άπερκατ και ένα [[Φρικηλεξικό:πυροκλάνιΗ-μπέη|πυροκλάνιe-bay]], 10 εκ των 20 ΕΛ (!!!). Τρομοκρατημένα τα ΕΛ άρχισαν να τρέχουν. Απ’ όπου περνούσαν, οι άνθρωποι του Μάτριξ, πέθαιναν ακαριαία ή γλιστρούσαν από τα [[σκατά]] που έτρεχαν από τα οπίσθια των ΕΛ.
Τελικά μόνο 4 Τώρα ελπίζουν ότι κάποια μέρα ο μεγάλος [[Τσακ Νόρις|Τσακ]], ίσως θελήσει να βρει το Μάτριξ και να τους το κάνει [[δώρα|δώρο]]... Οπότε, η μονάδική ελπίδα των Ελ επέζησαν από αυτή την τραγωδία βρίσκεται στα χέρια του (ή και έτσι έμαθε ο υπόλοιπος κόσμος τις περιπέτειες τους[[Στριφογυριστή κλωτσιά|στα πόδια του]]).
Οι ΕΛ πλέον σταμάτησαν την αναζήτηση του Μάτριξ και πούλησαν τον Ναβουχοδονόσωρ στο [[Η-μπέη |e-bay]].
 
Τώρα ελπίζουν ότι κάποια μέρα ο μεγάλος Chuck, ίσως θελήσει να βρει το Μάτριξ και να τους το κάνει [[δώρα|δώρο]]… Μόνο αυτός μπορεί να το βρει …
 
[[Κατηγορία:Αρχαία τεχνολογία]]
[[Κατηγορία:Επιμέλεια]]
[[cs:Matrix]]
[[de:Matrix]]
[[zh:黑客帝国]]
[[zh-tw:廿二世紀殺人網絡]]
 
[[Κατηγορία:Αρχαία τεχνολογία]]
4.117
επεξεργασίες