Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Μπουρδέλο»

164 bytes προστέθηκαν ,  23:47, 1 Μαΐου 2017
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτα: sourceedit
Ετικέτα: sourceedit
'''Μπουρδέλο''' ή '''Οίκος <del>του θεού</del> ανοχής''' είναι ένα μέρος όπου κάνουν διάλειμμα αυτοί που συνήθως παίζουν [[μαλακία]]. Σε μερικά μπουρδέλα οι πελάτες πληρώνουν ενώ σε μερικά άλλα πληρώνονται χοντρά για να μας πηδήξουν. Από τα δευτέρου είδους μπουρδέλα γνωστότερα από όλα είναι τα μπουρδέλα που βρίσκονται στο [[Σύνταγμα]], το ένα δίπλα από τον <del>βασιλικό</del> εθνικό κήπο και πίσω από το μνημείο του άγνωστου φαντάρου, και το άλλο λίγο παρακάτω στο αριστερό σου χέρι καθώς κατεβαίνεις την Μητροπόλεως ή στο δεξί σου καθώς την ανεβαίνεις (με τα πόδια γιατί με το αυτοκίνητο είναι χλωμό). Καμμία σχέση με την [[Βουλή των Ελλήνων]] ή την [[εκκλησία|μητρόπολη των Αθηνών]].
 
Υπάρχει και ένα άλλο μπουρδέλο στην Ραφήνα (Το δημοτικό κολυμβητήριο Ραφήνας), όπου δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο μπουρδέλο, αλλά εκτός από τα δάση, την παιδική χαρά, την πισίνα, την καφετέρια και όλα στο συγκεκριμένο μπουρδέλο, το οποίο περιφυλάσσεται από έναν φράχτη κι εκτός και από τα συνηθισμένα που έχει ένα μπουρδέλο, πουλάει και σερβιέτες. Επίσης σε εκείνο το μπουρδέλο, λέγονται συχνά καυτές ιστορίες γυναικών. Τηλέφωνο: 90 91 92 1916
 
Στην γύρω περιοχή του Συντάγματος, όπως και σε κάθε άλλο στενό-σοκάκι-δρόμο-λεωφόρο-αυτοκινητόδρομο υπάρχουν και άλλα μπουρδέλα, με το κεντρικό να είναι λίγο πιο κάτω από το Σύνταγμα στην Πανεπιστήμιου 21 στο αριστερό χέρι. (Προσοχή μην το μπερδέψετε με την [[Τράπεζα|Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος]] που δεν είναι στην Πανεπιστημίου 21 αλλά στην Ελευθερίου Βενιζέλου 21).
Ανώνυμος χρήστης