Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Μπουρδέλο»

38 bytes προστέθηκαν ,  00:21, 1 Αυγούστου 2017
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Ετικέτα: sourceedit
Ετικέτα: sourceedit
'''Μπουρδέλο''' ή '''Οίκος <del>του θεού</del> ανοχής''' είναι ένα μέρος όπου κάνουν διάλειμμα αυτοί που συνήθως παίζουν [[μαλακία]]. Σε μερικά μπουρδέλα οι πελάτες πληρώνουν ενώ σε μερικά άλλα πληρώνονται χοντρά για να μας πηδήξουν. Από τα δευτέρου είδους μπουρδέλα γνωστότερα από όλα είναι τα μπουρδέλα που βρίσκονται στο [[Σύνταγμα]], το ένα δίπλα από τον <del>βασιλικό</del> εθνικό κήπο και πίσω από το μνημείο του άγνωστου φαντάρου, και το άλλο λίγο παρακάτω στο αριστερό σου χέρι καθώς κατεβαίνεις την Μητροπόλεως ή στο δεξί σου καθώς την ανεβαίνεις (με τα πόδια γιατί με το αυτοκίνητο είναι χλωμό). '''Καμμία σχέση με την [[Βουλή των Ελλήνων]] ή την [[εκκλησία|μητρόπολη των Αθηνών]].'''
 
Κατώτερης τάξης μπουρδέλα είναι διάσπαρτα σε όλη την [[Ελλάδα]] και μπορείτε να εντοπίσετε πολύ εύκολα, καθώς φέρουν τη χαρακτηριστική ταμπέλα στην οποία αναγράφεται η ένδειξη: '''Δημοτικό κολυμβητήριο''' ή ακόμα και '''Άλσος'''. Αποτελούν την πιο συνηθισμένη επιλογή του [[Ελ|Έλληνα]], καθώς εκεί η βρώμικη δουλειά γίνεται ατομικά και όχι μαζικά (όπως στα δύο προηγούμενα).
 
Στην γύρω περιοχή του Συντάγματος, όπως και σε κάθε άλλο στενό-σοκάκι-δρόμο-λεωφόρο-αυτοκινητόδρομο υπάρχουν και άλλα μπουρδέλα, με το κεντρικό να είναι λίγο πιο κάτω από το Σύνταγμα στην Πανεπιστήμιου 21 στο αριστερό χέρι. ('''Προσοχή μην το μπερδέψετε με την [[Τράπεζα|Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος]]''' που δεν είναι στην Πανεπιστημίου 21 αλλά στην Ελευθερίου Βενιζέλου 21).
Ανώνυμος χρήστης