Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Πόλεμος Φρικηπαίδειας και Βικιπαίδειας»

καμία σύνοψη επεξεργασίας
{{Υπό κατασκευή}}
{{Σημείωση|Πανέξυπνη ιδέα για άρθρο!!! Πώς και δεν το σκέφτηκε κανείς νωρίτερα;<br />'''ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ''': [{{SERVER}}{{localurl:{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|action=edit}} Παρακαλούμε, επεκτείνετε το άρθρο].}}
{{Μέλλον}}
 
Ο πρώτος πόλεμος αυτός διεξήχθη μεταξύ '''<span style="color:blue;">Βικιπαίδειας</span>''' και Φρικιπαίδειας'''<span τοstyle="color:green;">Φρικηπαίδειας</span>''' στις 26 [[Φεβρουάριος|Φεβρουαρίου]] 20012009 μ.Χ. περίπου, ημέρα γενεθλίων της Φρικηπαίδειας. Η Φρικιπαίδεια'''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''' εξεγέρθηκε, κερδίζοντας την ανεξαρτησία της από τηντη '''<span style="color:blue;">Βικιπαίδεια</span>'''. Ακολούθησαν φοβερές μάχες σώμα με σώμα. Τελικά, το βικιλεξικό'''<span style="color:blue;">Βικιλεξικό</span>''' και τα βικιταξίδια'''<span style="color:blue;">Βικινέα</span>''' συμμάχησαν με τη βικιπαίδεια'''<span style="color:blue;">Βικιπαίδεια</span>''', ενώ το φρικηλεξικό'''<span style="color:green;">Φρικηλεξικό</span>''' και τα φρικηταξίδια'''<span style="color:green;">Φρικηνέα</span>''' συμμάχησαν με τη '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>'''. Έτσι, σε αυτόν τον πόλεμο οι αντίπαλες δυνάμεις ήταν δύο, οι '''<span style="color:blue;">Βικιδυνάμεις</span>''' και οι '''<span style="color:green;">Φρικηδυνάμεις</span>'''. Η πρώτη μάχη που δόθηκε ήταν καταστροφική. Η Φρικιπαίδεια νίκησε την Βικιπαίδεια, η οποία αναγκάστηκε να υποχωρήσει.Η Φρικηπαίδεια, η ελεύθερη παρωδία συνέχισε να καταδιώκει την Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Η Βικιπαίδεια υποχώρησε ακόμα περισσότερο και άρχισε να οχυρώνεται. Όμως το φρικιλεξικό και τα διαβόητα φρικηταξίδια σταμάτησαν να εφοδιάζουν την Φρικηπαίδεια, η οποία αναγκάστηκε να οπισθοχωρίσει. Η Βικιπαίδεια αντεπιτέθηκε. Η αμυντική γραμμή έσπασε και η Φρικιπαίδεια αναγκάστηκε να υποχωρήσει ηττημένη.Η Βικιπαίδεια νίκησε για άλλη μια φορά τη Φρικηπαίδεια και λεηλάτησε τα ανόητα, γελοία λήμματά της. Όμως η Φρικηπαίδεια και πάλι κάνει ανταρτοπόλεμο στη Βικιπαίδεια!
 
== Η 1η Αναμέτρηση και η Συνθήκη του Φραπέ ==
Το μέλλον όμως προμηνύεται λαμπρό. Οι δυνάμεις του ένδοξου φρικηλεξικού ετοιμάζονται στην μυστική τους βάση εδώ και καιρό. Δεν κάμπτεται το ηθικό από την προπαγάνδα της Βικιπαίδειας. Σύντομα θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όλα θα ξαναγίνουν κανονικά. Φυσικά πάντα με την θέληση του τιτανομέγιστου [[Τσακ Νόρις]].
 
Η πρώτη μάχη που δόθηκε ήταν ολέθρια. Η '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''' νίκησε τη <span style="color:blue;">'''Βικιπαίδεια'''</span>, η οποία αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να παραχωρήσει στη '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''' την ολόδική της ξεχωριστή ιστοσελίδα, με την περιβόητη '''Συνθήκη του Φραπέ''' (26 Απριλίου 2009), όπως ονομάστηκε, καταδεικνύοντας έτσι τη βασική ασχολία των Φρικηπαιδιστών. Ο πόλεμος κράτησε δύο μήνες, με τους '''<span style="color:green;">Φρικηπαιδιστές</span>''' να επιτίθενται συνεχώς σε άρθρα της '''<span style="color:blue;">Βικιπαίδειας</span>''', αντικαθιστώντας τα με το αντίστοιχο κείμενο της Φρικηπαίδειας.
<gallery>
Τρολλάροντας τη Βικιπαίδεια.JPG|Παράδειγμα.
</gallery>
 
== Η 2η Αναμέτρηση και η Συνθήκη του Σικέι ==
 
Η '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''', η ελεύθερη παρωδία, συνέχισε να καταδιώκει δυναμικά τη '''<span style="color:blue;">Βικιπαίδεια</span>''', την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Η '''<span style="color:blue;">Βικιπαίδεια</span>''' υποχώρησε ακόμα περισσότερο και άρχισε να οχυρώνεται. Όμως, το '''<span style="color:green;">Φρικηλεξικό</span>''' και τα '''<span style="color:green;">Φρικηνέα</span>''' σταμάτησαν να εφοδιάζουν τη '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''', εξαιτίας απεργίας των χρηστών τους και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει. Η '''<span style="color:blue;">Βικιπαίδεια</span>''' αντεπιτέθηκε. Η αμυντική γραμμή έσπασε και η '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''' αναγκάστηκε να υποχωρήσει ηττημένη. Έτσι, η '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''' αναγκάστηκε να υπογράψει '''Συνθήκη Ειρήνης''', την επονομαζόμενη, '''Συνθήκη του [[Χρήστης:CeeKay|Συνθήκη του Σικέι]]'''. Όμως, δύο χρόνια αργότερα, σπάζοντας τη Συνθήκη, η '''<span style="color:green;">Φρικηπαίδεια</span>''' συνέχισε να κάνει ανταρτοπόλεμο στη '''<span style="color:blue;">Βικιπαίδεια</span>'''!
 
Το μέλλον όμως προμηνύεται λαμπρό. Οι δυνάμεις του ένδοξου φρικηλεξικού'''<span ετοιμάζονταιstyle="color:green;">Φρικηλεξικού</span>''' στηνοχυρώνονται στη μυστική τους βάση εδώ και καιρόχρόνια. Δεν κάμπτεται το ηθικό τους από την προπαγάνδα της Βικιπαίδειας. Σύντομα θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα αποδοθεί δικαιοσύνη και όλα θα ξαναγίνουν κανονικά. Φυσικά πάντα με τηντη θέληση του τιτανομέγιστου [[Τσακ Νόρις]].
 
{{Επέκταση}}
4.117

επεξεργασίες