Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Μπάτσος»

172 bytes προστέθηκαν ,  13:14, 12 Απριλίου 2020
καμία σύνοψη επεξεργασίας
(rvv)
==Εξέλιξη:==
 
Μετά συγκεντρώθηκαν όλοι οι μπάτσοι και έφτιαξαν μια οργάνωση τη Μπατσαρία &aelig;. Αργότερα φτιάχτηκαν ανά τον κόσμο και άλλες Μπατσαρίες &aelig; . Εξαπλώθηκαν δε τόσο πολύ, παρομοίως με πανούκλα, που δεν είναι τυχαία η παραλλαγή της γνωστής φράσης: <br>
παντού υπάρχει ένας μπάτσος, καθώς και το γνωστό τραγούδι του Δάντη (λέμε τώρα) 24000 batsoi.
 
Παρ' όλη την προσπάθεια και το θάρρος τους η απόπειρα να σταματήσει το κάτι απέτυχε γιατί το κάτι εξαπλώθηκε εξίσου γρήγορα, σαν Κορονωιός. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι το κάτι βρίσκεται πια παντού, ακόμα και μέσα στην μπατσαρία. Για να λυθεί το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε η Διεθνής Μπατσαρια &aelig; (Ιnterpol).
 
==Σκοπός:==
 
Παρότι ο επίσημος σκοπός της Μπατσαρίας &aelig; είναι η εξαφάνισή του κάτι βάσιμες υποψίες υπάρχουν για κάποιον ανεπίσημο άγνωστο σκοπό ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΝΑΤ &times; . Ο &times; είναι σήμερα το τρίτο μεγαλύτερο μυστήριο μετά τη Λίμνη του Λοχνές και την [[Ατλαντίδα]] σύμφωνα με την αντικειμενική λίστα της Ιnterpol.
 
Παραμένει άλυτο αφού παρά τις μαρτυρίες για [[Πάτσος|διάφορες δραστηριότητες]] των μπάτσων [[κανένας]] συνάδελφος μπάτσος δεν τους έχει πιάσει ποτέ να κάνουν κάτι.
Ανώνυμος χρήστης