Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Windows Kinky»

Καμία αλλαγή στο μέγεθος ,  23:07, 8 Φεβρουαρίου 2008
typos
(typos)
[[Εικόνα:winkinky_small.jpg|right|thumb|200px|Screenshot από Windows Kinky.]]
 
Τα '''Windows Kinky''' είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος [[Windows]] της [[Microsoft]], η οποία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2008. Χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι ο Kinky σχεδιασμός του, ο οποίος απαιτεί χρήστες με πολλά βίτσια. Το λειτουργικό ''Windows Kinky'' θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, τη '''''Kinky Cabaret Edition''''' και την ενισχυμένη '''''Kinky ProstitudeProstitute Edition'''''. Αναμένεται επίσης και η κυκλοφορία της έκδοσης για Servers με όνομα '''Kinky Enterprise Edition'''.
 
H πληθώρα εφαρμογών και εργαλείων καθιστούν τα Windows Kinky κυρίαρχα στο χώρο των '''69bit''' λειτουργικών. Με τη βασική Cabaret Edition θα υπάρχουν πολλές άλλες 69μπιτες εφαρμογές όπως ''Windows Malakia Player'', ''Microsoft Porn Editor'', ''MSN Hot Girls Search'', ''Peosless Network connection Wizards'', ''MSN Dirty Talker'' αλλά και παιχνίδια όπως το θρυλικό ''Psolitaire''. Δεν θα λείπει βέβαια το μέχρι σήμερα άχρηστο ''HyperTerminal.'' Αναμένεται και βελτίωση του Adress Book για να ανταποκρίνεται στα νέα standards αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Χρήστες Kinky Cabaret Edition: Malakas Sperm Tester το οποίο κάνει δωρεάν εξέταση σπέρματος.
 
Χρήστες Kinky ProstitudeProstitute Edition: Tsoulara Pregency Tester το οποίο κάνει δωρεάν τεστ εγκυμοσύνης .
 
Το προϊον αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2009 καθώς θα υπάρχει και επίσημη παρουσίαση από τον μεγαλομέτοχο και αντιπρόσωπο της Microsoft στην [[Ελλάδα]], κύριο ''M. Kinky''.
93

επεξεργασίες