Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Σύνταγμα

1 byte προστέθηκε, 20:31, 12 Σεπτεμβρίου 2008
Ορισμένα Κορυφαία Αρθρα
*Άρθρο 1 '''Ισότητα'''
"Ολοι Όλοι οι έλληνες πολίτες και εκείνοι που κατοικούν σε αυτή τη χώρα που είναι αλλοδαποί ή οπαδοί της Αννας Άννας Βίσση και που πραγματικά δεν τους θέλουμε αλλά τους ανεχόμαστε με βαριά καρδιά είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και στον Νίκο Ρίζο. Κάποιοι οι οποίοι είναι ματσωμένοι και δικτυωμένοι είναι πιό πιο ίσοι απο από τους άλλους και όποιος δεν γουστάρει να βγαλει βγάλει διαβατήριο να ούμε."
*Άρθρο 2 '''Θρήσκευμα'''
"Βασικά, λέμε τώρα, έχουμε ανεξηθρησκείαανεξιθρησκεία. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε όποιο θεό του καρφωθεί στο μυαλό είτε λέγεται "[[Ολυμπιακός]] ,είτε [[Metallica]], είτε [[Ελένη Μενεγάκη]] αλλά ,και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, εδώ εμείς ,μάγκες, είμαστε Χρ. Ορθόδοξοι. Κυρίως γιατί μέσω των παπάδων μπορούμε να ελέγξουμε καλύτερα τα κορόιδα που ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρόνια."
*Άρθρο 3 '''Παιδεία'''
"Πρέπει να λέμε στα κορόιδα οτι ότι η παιδεία στην [[Ελλάδα]] είναι δωρεάν. Στην πραγματικότητα για να σπουδάσει ένα παιδί που προέρχεται από τις χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις και να γίνει ,λέμε, γιατρός, ο πατέρας του πρέπει να βγάλει τη μάνα του στο κλαρί ,να πουλήσει τα νεφρά της πεθεράς του, να δώσει τη μικρή του κόρη στους γύφτους στα φανάρια και να βγει και ό ίδιος στα καλντερίμια της Συγγρού για να πληρώνει τα φροντιστήρια, τα πανεπιστήμια, τα μεταπτυχιακά και στο τέλος να πληρώσει και σπουδές στο εξωτερικό ,γιατί , η παιδεία στην [[Ελλάδα]] είναι μπουρδέλο."
*Άρθρο 4 '''Ατομική Ιδιοκτησία'''
*Άρθρο 5 '''Οικονομικές οφειλές'''
"Όποιος Έλληνας χρωστά 500 [[ευρώ]] θεωρείται προδότης της πατρίδος, μεγαλοεγκληματίας και αντικοινωνικό στοιχείο και οδηγείται παραύτα να τραβάει κουπί σε Ρωμαική Ρωμαϊκή γαλέρα με μαύρο βουρδουλιστή και τον [[LobardoLombardo]] των [[Slayer]] να δίνει τον ρυθμό στο τύμπανο, για 230 έτη. Οποιος Όποιος όμως χρωστά απο από 1.000.000 ευρώ και πάνω θεωρείται μεγαλοεπιχειρηματίας και λαμβάνει το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μάζι μαζί με την ευγνωμοσύνη του έθνους.
111
επεξεργασίες