Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Θεός»

1.454 bytes προστέθηκαν ,  10:54, 7 Μαΐου 2009
καμία σύνοψη επεξεργασίας
 
...και μερικά ακόμα πράγματα που προτιμά να μην πολυαναφέρει, γιατί είναι και η [[εφορία]]. Ενδεχομένως και ο [[Χριστός]] να είχε γλιτώσει τη [[σταύρωση]], αν τελικά δεχόταν να πληρώσει το φόρο κληρονομιάς που του καταλογίστηκε ως '''Υιος του Θεού'''.
 
==Προφίλ==
 
Πολλοί έχουν υποστηρίξει μέσα στο πέρασμα των αιώνων πως έχουν δει και συνομιλήσει με Αυτόν, αλλά κυρίαρχη μαρτυρία αποτελεί αυτή της Λουκά, ενώ ολένα περισσότερο έδαφος κερδίζουν οι αξιόπιστες εξομολογήσεις της Έφη Θώδη για τετ-α-τετ με τον Θεό και την αποστολή για διάσωση του κόσμου που της έχει αναθέσει.
 
Οι απόψεις για την εξωτερική εμφάνιση του Θεού είναι αντικρουόμενες. Τα έγκριτα ντοκιμαντέρ της Disney ενίοτε τον εμφανίζουν με άσπρη γενειάδα, ενώ έχουν υπάρξει βίντεο ντοκουμέντα όπου απαθανατίζουν τον Θεό με γυαλιά ηλίου, φαβορίτες και λευκό παντελόνι καμπάνα, και να παρουσιάζεται με το ψευδώνυμο "Έλβις".
 
Σύσσωμη η θεολογική κοινότητα συμφωνεί πως ο Θεός δεν έχει ανατροφή, κάτι που είναι αναμενόμενο, αφού εάν ίσχυε το αντίθετο θα δημιουργείτο παράδοξο της υπόστασής του.
 
==Μπίζνα==
Ανώνυμος χρήστης