Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Ατλαντίδα»

141 bytes προστέθηκαν ,  14:23, 29 Μαΐου 2009
καμία σύνοψη επεξεργασίας
[[Εικόνα:Atlantis-08-400.jpg|right|thumb|164px|Ετσι πρέπει να ήταν η Ατλαντίδα]]
Η Ίμπιζα της αρχαιότητας. Κοσμοπολίτικο νησί, μάζευε χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο που επιδίδονταν σε κακό κάθε είδους και αμφιφυλόφιλα όργια με πρόσχημα την δοξασία του [[Kρόνου ή κακού Γιαχβέ ή Βλάντ Μητσοτακούλ]]. Εκεί πρωτοκυκλοφόρησαν και τα γνωστά σφηνάκια ''"[[σπέρμα του μπάρμαν μπάτμαν σούπερμαν]]"''. Λάτρεις του καλού φαγητού και των κοκτέιλ, εξέδωσαν πολυτελή έκδοση μαγειρικής με τίτλο ''Η Χαμένη γεύση της Ατλαντίδας'' που τους απέφερε πολλά κέρδη κάνοντας την πλούσια.
 
Λάτρεις του καλού φαγητού, των κοκτέιλ και της κόκας, εξέδωσαν πολυτελή έκδοση μαγειρικής με τίτλο ''Η Χαμένη γεύση της Ατλαντίδας'' που τους απέφερε πολλά κέρδη κάνοντας την πλούσια.
Φθονόντας την οι άλλες χώρες, δημιουργήσαν μια συμμαχία με πρωτεργάτη την [[Μύκονος|Μύκονο]] σχεδιάζοντας να την καταστρέψουν, κάτι που ανέλαβε να κάνει ο [[Μπομπ ο Μάστορας]]. Εν τέλει με πολύπλοκα [[κοχλιοστρόφια]] κατάφερε να την ρίξει από την [[Επίπεδη Γη]] αφήνοντας μόνη κληρονομιά το βιβλίο μαγειρικής της, όπου το πέρασμα των αιώνων μετονόμασε και το έκανε ''Η Χαμένη Ατλαντίδα''.
 
Φθονόντας την οιΟι άλλες χώρες, δημιουργήσαν μια συμμαχία με πρωτεργάτη την [[Μύκονος|Μύκονο]] σχεδιάζοντας να καταστρέψουν την καταστρέψουνΑτλαντίδα, κάτι που ανέλαβε να κάνει ο [[Μπομπ ο Μάστορας]]. Εν τέλει με πολύπλοκα [[κοχλιοστρόφια]] κατάφερε να την ρίξει από την [[Επίπεδη Γη]] αφήνοντας μόνη κληρονομιά το βιβλίο μαγειρικής της, όπου το πέρασμα των αιώνων μετονόμασε και το έκανε ''Η Χαμένη Ατλαντίδα''.
==Γλώσσα==
Στην Ατλαντίδα μιλούν Ατλαντιδικά.
7

επεξεργασίες