Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Σύνταγμα»

235 bytes προστέθηκαν ,  19:01, 19 Αυγούστου 2009
μ
δεν υπογραφουμε στα άρθρα σωστα?
μ (δεν υπογραφουμε στα άρθρα σωστα?)
{{Κουτί|Destruction_of_HMS_Queen_Mary.jpg‎|100px|<big><big></big></big><br>
--[[Χρήστης:Pseudothoukidides|Pseudothoukidides]] 20:29, 12 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
<big>''Το άρθρον αυτόν εστί ιστορικόν ντοκουμέντο, </big><br>ιστορικήν πηγή και έτσιν πρέπει να αντιμετωπιζεται!''<br><small></small><br>|<small><small><small><small></small></small></small></small>}}
 
=='''Σύνταγμα'''==
 
=='''Σύνταγμα'''==
Το Σύνταγμα στην αρχή ξεκίνησε σαν λόχος από την αρχαιότητα. Μετά έγινε τάγμα στα τελευταία χρόνια της [[Ντουρκοκρατία|Ντουρκοκρατίας]]. Ύστερα έγινε σύνταγμα στα 1848 και μετά έγινε και πλατεία.
 
=='''Η Πλατεία Συντάγματος'''==
Ο πλέον κατάλληλος χώρος για να στεγάσει το σημαντικότερο θέατρο του τόπου την [[Ελληνική Βουλή]]. Είναι το σημείο στο οποίο οι Ελληνες έχουν απολαύσει τους μεγαλύτερους κωμικούς της πατρίδος στη διάρκεια των εκλογικών αναμετρήσεων. Επίσημα αναγνωρίζεται ως ιδανικότερος χώρος για να σε χέσει απο ψηλά ένα περιστέρι. Είναι προστατευόμενη περιοχή με το διεθνές σήμα NaturaNATURA 2000 καθώς εκτός από τα περιστέρια είναι ο φυσικός χώρος για άλλα σημαντικά είδη της φύσης όπως τα πολιτικά λαμόγια, οι [[emo]], οι χιλιοσακατεμένοι σκεητμπορντάδες, οι τσολιάδες,τα ΜΑΤ και οι γιαπωνέζοι τουρίστες με τις γαμάτες φωτογραφικές μηχανές. Εκεί ζούν και σιτεμένες κυρίες του Κολωνακίου ψάχνοντας για ταίρι ανάμεσα στους Τσολιάδες. Εκεί καταλήγουν συνήθως οι παρελάσεις διαμαρτυρίας που είναι έθιμο στη χώρα μας και μας αρέσουν τόσο πολύ ωστε κάθε βδομάδα έχουμε δυό-τρείςτρεις. Άλλη μια ατραξίονατραξιόν του χώρου είναι οι αναπαραστάσεις μεγάλων μαχών που πραγματοποιούνται μεταξύ της καλλιτεχνικής ομάδας "[[Αναρχικοί]]" εναντίονκαι των πλασμάτων ΜΑΤ που ζούν εκεί. Επίσης, εκεί βρίσκει κανείς πολύ καλό μαλλί της γριάς.
 
=='''Το Σύνταγμα της Ελλάδος'''==
Ο πλέον κατάλληλος χώρος για να στεγάσει το σημαντικότερο θέατρο του τόπου την [[Ελληνική Βουλή]]. Είναι το σημείο στο οποίο οι Ελληνες έχουν απολαύσει τους μεγαλύτερους κωμικούς της πατρίδος στη διάρκεια των εκλογικών αναμετρήσεων. Επίσημα αναγνωρίζεται ως ιδανικότερος χώρος για να σε χέσει απο ψηλά ένα περιστέρι. Είναι προστατευόμενη περιοχή με το διεθνές σήμα Natura καθώς εκτός από τα περιστέρια είναι ο φυσικός χώρος για άλλα σημαντικά είδη της φύσης όπως τα πολιτικά λαμόγια, οι [[emo]], οι χιλιοσακατεμένοι σκεητμπορντάδες, οι τσολιάδες,τα ΜΑΤ και οι γιαπωνέζοι τουρίστες με τις γαμάτες φωτογραφικές μηχανές. Εκεί ζούν και σιτεμένες κυρίες του Κολωνακίου ψάχνοντας για ταίρι ανάμεσα στους Τσολιάδες. Εκεί καταλήγουν συνήθως οι παρελάσεις διαμαρτυρίας που είναι έθιμο στη χώρα μας και μας αρέσουν τόσο πολύ ωστε κάθε βδομάδα έχουμε δυό-τρείς. Άλλη μια ατραξίον του χώρου είναι οι αναπαραστάσεις μεγάλων μαχών που πραγματοποιούνται μεταξύ της καλλιτεχνικής ομάδας "[[Αναρχικοί]]" εναντίον των πλασμάτων ΜΑΤ που ζούν εκεί. Επίσης εκεί βρίσκει κανείς πολύ καλό μαλλί της γριάς.
Πρόκειται για ένα αρχαίο κείμενο το οποίο πρώτος έγραψε ο [[Εφιάλτης]] με τη συνδρομή του [[Αρτέμης Μάτσας|Αρτέμη Μάτσα]] και καθορίζει τους νόμους εκείνους που ορίζουν την [[Ελλάδα|ελληνική]] κοινωνία. Σε τακτά χρονικά διαστήματα το θέατρο της πλατείας Συντάγματος κάνει κάποιες αναθεωρήσεις για να γίνει πιο μοντέρνα η παράσταση.
 
=='''Το Σύνταγμα της Ελλάδος'''==
 
=='''=Ορισμένα Κορυφαία Αρθρα'''===
Πρόκειται για ένα αρχαίο κείμενο το οποίο πρώτος έγραψε ο [[Εφιάλτης]] με τη συνδρομή του [[Αρτέμης Μάτσας|Αρτέμη Μάτσα]] και καθορίζει τους νόμους εκείνους που ορίζουν την [[Ελλάδα|ελληνική]] κοινωνία. Σε τακτά χρονικά διαστήματα το θέατρο της πλατείας Συντάγματος κάνει κάποιες αναθεωρήσεις για να γίνει πιο μοντέρνα η παράσταση.
 
=='''Ορισμένα Κορυφαία Αρθρα'''==
 
*Άρθρο 1 '''Ισότητα'''
 
"Όποιος Έλληνας χρωστά 500 [[ευρώ]] θεωρείται προδότης της πατρίδος, μεγαλοεγκληματίας και αντικοινωνικό στοιχείο και οδηγείται παραύτα να τραβάει κουπί σε Ρωμαϊκή γαλέρα με μαύρο βουρδουλιστή και τον [[Lombardo]] των [[Slayer]] να δίνει τον ρυθμό στο τύμπανο, για 230 έτη. Όποιος όμως χρωστά από 1.000.000 ευρώ και πάνω θεωρείται μεγαλοεπιχειρηματίας και λαμβάνει το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μαζί με την ευγνωμοσύνη του έθνους.
 
 
[[Κατηγορία:Πολιτική]]
4.313

επεξεργασίες