Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Αρσενικό

1.062 bytes προστέθηκαν, 12:43, 20 Ιανουαρίου 2010
μ
Περιγραφή: Πρόσθεσα την ικανότητα του αρσενικού να σκέφτεται με δύο κεφάλια
Το αρσενικό έχει πολλές [[τρίχες]], αν και πολλοί [[τρέντυ]] τύποι έχουν γεννηθεί χωρίς τρίχες (δεν έχουν καν θύλακες). Οι τρίχες του αρσενικού προκαλούν διάφορα προβλήματα στις σκούπες και στο μπάνιο. [[Εικόνα:300.jpg|200px|thumb|left|Ο Λεωνίδας και οι άψογες ενδυματολογικές επιλογές]]Οι κατάρες των πιο πάνω οδηγούν στην καράφλα. Παραδείγματα τριχωτών αρσενικών είναι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ενώ στην κατηγορία των τρέντυ ανήκει ο [[Λεωνίδας]] και οι [[300]]. (Τον τότε καιρό η Πάρτη και η πρωτεύουσα της Περσίας ήταν οι πρωτεύουσες της μόδας, υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός μεταξύ Λεωνίδα και Ξέρξη για το θέμα.)
Άλλο χαρακτηριστικό των αρσενικών είναι η καθαριότητα και η προσωπική υγιεινή. Ευχαριστιούνται στο να φτύνουν [[ροχάλα|ροχάλες]], να σημαδεύουν την [[τουαλέτα]], να αφήνουν τις κάλτσες στο πάτωμα και να φοράνε το ίδιο μινέρβα βρακί μέχρι να γίνει μπεζ (ένδειξη ότι δεν μπορεί να φορεθεί άλλο). Παράλληλα τους αρέσει να επικοινωνούν μεταξύ τους με κώδικες ούτως ώστε να μην γίνουν αντιληπτά τα σχέδιά τους από τις γυναίκες. Δύο από αυτούς είναι το [[ρέψιμο]] και οι [[κλάσιμο|κλανιές]]. Τα θηλυκά εκνευρίζονται από τα πιο πάνω γιατί ζηλεύουν για τις μυστικές συνομιλίες.
:Μοναδικό χαρακτηριστικό του αρσενικού είναι η ικανότητά του να σκέφτεται με δύο κεφάλια. Αυτό μπορεί κάποιος να το εκλάβει ως πλεονέκτημα ( dual read, dual white, multiupdownloading ) ή ως μειονέκτημα...ιδίως όταν η πιο κάτω της άνω κεφαλής ( άλλογη ) υπερισχύει της άνω κεφαλής ( έλλογη ) οπότε δημιουργούνται ανεπιθύμητες καταστάσεις του τύπου : ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, πέντε μήνες φυλάκιση, [[γάμος]], παιδιά, [[πεθερά]]. Η παρατεταμένη χρήση της πιο κάτω της άνω κεφαλής με το δεξί άνω άκρο ( δεξιόχειρες ) είτε με το αριστερό άνω άκρο ( αριστερόχειρες ) αυτομάτως του προσδίδει τον χαρακτηρισμό [[μαλάκας]].
== Χομπις ==
18.506
επεξεργασίες