Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

LHC

1.436 bytes προστέθηκαν, 01:06, 21 Δεκεμβρίου 2010
Κκ
Αλλο ενα ονομα είναι ο μαύρος θεός η θεός Αϊδοίο, επίσης το όνομα Μούνος ειναι το πλεον συνηθισμένο και σύγχρονο. [[Αρχείο:00005.jpg|thumb|Eίναι ο μαύρος θεός η θεός Αϊδοίο, επίσης το όνομα Μούνος ειναι το πλεον συνηθισμένο και σύγχρονο.]]
:
Οι πρώτες δέσμες πρωτονίων κατά την αυτή φορά άρχισαν να κυκλοφορούν στον επιταχυντή στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ οι πρώτες συγκρούσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν αργότερα με αντίθετη φορά, εφόσον ολοκληρωθεί η σταθερότητα των πρώτων αυτών δεσμών.
Οταν θα γίνει μια επιτυχής σύγκρουση τοτε θα γινει αυτο που λεγετε ως γάμος, η αλλιώς γαμήσι, το οποιο είναι φυσικο φαινόμενο και ½ του ±.
==='''Ιδέα κατασκευής'''===
 
Κάποτε σε ένα μπαρ στις Γαλλικές Άλπεις το 1993, παίζανε μπιλιάρδο κατι φίλοι, που μόλις γνωριστηκανε.
Την ώρα που παίζανε συζητούσαν για διάφορα καθημερινά θέματα όπως: το φαινόμενο της πεταλούδας, τη θεωρία του χάους, σκουληκώτρυπες, γαλλικό jenga, για τους αντιδραστηρες του τσέρνομπιλ, για χελγκέιτς, για μπιλ γκέιτς, για τις ελληνικες ταινίες εποχής 1980 και μετά, σινεμα στον Άρη, για τον Λιακόπουλο και διάφορες ιδέες για την υλοποίηση στη συγχρονη τεχνολογία της μηχανική των ιονισμένων σωματιδίων ενέργειας με στροβιλική ροή (ιδέες για την εξεταστική τους).
 
Εκεί διαπιστώθηκε η ιδέα της Μεγάλης Μπιλιοσυγκρουστιέρας και μάλιστα κάποιοι λέγανε οτι ήταν σκέψη του νεοτραγικου φιλόσοφου-καλλιτέχνη (ένας έψιλον ίσως) Τέλη Σταλόνε σχηματίζοντας πρώτος την ιδέα πριν οποιοδήποτε γάλλο.
12
επεξεργασίες