Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Ταινία

649 bytes προστέθηκαν, 12:28, 18 Φεβρουαρίου 2007
καμία σύνοψη επεξεργασίας
{{Ρήση|Έεεε... μια ταινία... μια ταινία!|Ντελάλης|Ντελάλη βγάζω στα βουνά|να φωνάξει στο ντουνιά...}}
'''Ταινία''' ονομάζεται μια μακρόστενη σκουληκαντέρα (από το ''σκώληξ'' και ''άντερο'') που ζει παρασιτικά μέσα στο άντερο των ξενιστών της, που ονομάζονται [[σινεφίλ]]. Αποτέλεσμα είναι οι σινεφίλ να τρώνε τον [[αγλέουρας|αγλέουρα]] χωρίς να παχαίνουν. Η υποτροπιάζουσα λοίμωξη από ταινία ονομάζεται [[σαπουνόπερα]]. Οι ταινίες που ανακάλυψε ο φυσιοδίφης [[Θόδωρας Αγγελόπουλος]] στη δέλτα του Ορινόκου, λίγο μετά τα Μάλγαρα, έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής, π.χ. ''μια αιωνιότητα και μια μέρα''. Αν δηλαδή στην πέσει μια ταινία του Θόδωρα, κοινώς την έκατσες.
<nowiki>- Ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδε ο Οτσαλάν;- Η μονωτική!!!(κακόγουστο αστείο που αναφέρεται Οι [[κριτικοί κινηματογράφου]] είναι από ένα χωριό της Κρίτης, και ειδικεύονται στην απαγωγή του Οτσαλάν και στο κλείσιμο θεραπεία των οφθαλμών του σινεφίλ από τη μάστιγα της ταινίας. Έχουν στη φαρέτρα τους απαγωγείς με μονωτική ειδικές μεθόδους [[ξεμάτιασμα|ξεματιάσματος]], που βρίζουν την ταινία)</nowiki><nowiki>Εισάγετε εδώ μέχρι βαρεθεί και να εγκαταλείψει το μη μορφοποιημένο κείμενοάντερο του ξενιστή.</nowiki>
Υπάρχουν πολλά είδη ταινίας. Η μονωτική, η κινηματογραφική, η κολλητική, και η αυτοκόλλητη. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλαΗ μονωτική είναι η τελευταία ταινία που είδε ο Αμπτουλάχ Οτσαλάν. Μαλακία ανέκδοτο, λένε οι κριτικοί. ΑΜΑΝ ΠΙΑ! ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ; ΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ!!!
{{κοτσάνα}}
20
επεξεργασίες