Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

LHC

113 bytes αφαιρέθηκαν, 14:39, 16 Μαΐου 2011
μ
καμία σύνοψη επεξεργασίας
{{επέκτασηβελτίωση}}{{deadend|date=Ιανουάριος 2010}}
{{orphan|date=Ιανουάριος 2010}}
[[Αρχείο:00005.jpg|thumb|Eίναι ο μαύρος θεός ή θεός Αϊδοίο, επίσης το όνομα Μούνος είναι το πλέον συνηθισμένο και σύγχρονο.]]
O LHC (Large Hadron Collider), στα ελληνικά Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Συγκρουόμενων Δεσμών Αδρονίων ή η Μεγάλη Μπιλιοσυγκρουστιέρα) είναι ένας επιταχυντής στοιχειωδών αδρονίων (σωματιδίων) στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών [[CERN]] της Γενεύης.
O LHC [Large Hadron Collider, στα ελληνικά Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων ( Συγκρουόμενων Δεσμών Αδρονίων ή η Μεγάλη Μπιλιοσυγκρουστιέρα)] είναι ένας επιταχυντής στοιχειωδών αδρονίων (σωματιδίων) στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN της Γενεύης.
Αλλο ενα ονομα είναι ο μαύρος θεός η θεός Αϊδοίο, επίσης το όνομα Μούνος ειναι το πλεον συνηθισμένο και σύγχρονο. [[Αρχείο:00005.jpg|thumb|Eίναι ο μαύρος θεός η θεός Αϊδοίο, επίσης το όνομα Μούνος ειναι το πλεον συνηθισμένο και σύγχρονο.]]
 
:
Οι πρώτες δέσμες πρωτονίων κατά την αυτή φορά άρχισαν να κυκλοφορούν στον επιταχυντή στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ οι πρώτες συγκρούσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν αργότερα με αντίθετη φορά, εφόσον ολοκληρωθεί η σταθερότητα των πρώτων αυτών δεσμών.
Οταν θα γίνει μια επιτυχής σύγκρουση τοτε θα γινει αυτο που λεγετε ως γάμος, η αλλιώς γαμήσι, το οποιο είναι φυσικο φαινόμενο και ½ του ±.
 
==='''Ιδέα κατασκευής'''===
 
----
 
 
Κάποτε σε ένα μπαρ στις [[Γαλλικές Άλπεις]] το 1993, παίζανε μπιλιάρδο κατι φίλοι, που μόλις γνωριστηκανε.
Την ώρα που παίζανε συζητούσαν για διάφορα καθημερινά θέματα όπως: το φαινόμενο της πεταλούδας, τη θεωρία του χάους, σκουληκώτρυπες, γαλλικό jenga, για τους αντιδραστηρες του τσέρνομπιλ, για χελγκέιτς, για μπιλ γκέιτς, για τις ελληνικες ταινίες εποχής 1980 και μετά, σινεμα στον Άρη, για τον Λιακόπουλο και διάφορες ιδέες για την υλοποίηση στη συγχρονη τεχνολογία της μηχανική των ιονισμένων σωματιδίων ενέργειας με στροβιλική ροή (ιδέες για την εξεταστική τους).
 
: Εκεί διαπιστώθηκε η ιδέα της Μεγάλης Μπιλιοσυγκρουστιέρας και μάλιστα κάποιοι λέγανε οτι ήταν σκέψη του νεοτραγικου φιλόσοφου-καλλιτέχνη (ένας έψιλον ίσως) [[Τέλη Σταλόνε]] σχηματίζοντας πρώτος την ιδέα πριν οποιοδήποτε γάλλο.
Ήταν τη στιγμή Οταν θα γίνει μια επιτυχής σύγκρουση τότε θα γίνει αυτό που η άσπρη μπάλα έκανε τόσο πολυ σπίν που έκανε πέντε φορές καραμπόλα με όλες τις μπάλες λέγετε ως γάμος, ή αλλιώς γαμήσι, το οποίο είναι φυσικό φαινόμενο και σχηματίστηκαν τρύπες στις γωνίες και στις δύο μεγάλες πλευρές, με τα εξής κουφά ερωτήματα να έχουν δημιουργηθεί½ του ±.
*Ήταν κομμάτι ενεργειών των γάλλων αυτη η "αστρική προβολή" ή είναι πράγματι η ολοκλήρωση των ιδεών στη μια αυτή σκέψη, που ήταν να γεννηθεί πριν τη μεγάλη καραμπόλα απο τον Τέλη Σταλόνε;=== Ιδέα κατασκευής ===
*Μήπως τελικά όλο Κάποτε σε ένα μπαρ στις Γαλλικές Άλπεις το κομμάτι 1993, παίζανε μπιλιάρδο κατι [[φίλοι]], που μόλις γνωριστήκανε.Την ώρα που παίζανε συζητούσαν για διάφορα καθημερινά θέματα όπως: το φαινόμενο της ιδέας πεταλούδας, τη θεωρία του χάους, σκουληκότρυπες, γαλλικό jenga, για τους αντιδραστηρες του [[Τσέρνομπιλ]], για χελγκέιτς, για [[Μπιλ Γκέιτς]], για τις ελληνικές ταινίες εποχής 1980 και η μεγάλη καραμπόλαμετά, σινεμά στον Άρη, όλα αυτα μαζί να είναι μόνο κομμάτι-σκέψης του Τέλη;για τον Λιακόπουλο και διάφορες ιδέες για την υλοποίηση στη σύγχρονη τεχνολογία της μηχανικής των ιονισμένων σωματιδίων ενέργειας με στροβιλική ροή (ιδέες για την [[εξεταστική]] τους).
*Πόσο ετών είναι ο : Εκεί διαπιστώθηκε η ιδέα της Μεγάλης Μπιλιοσυγκρουστιέρας και μάλιστα κάποιοι λέγανε ότι ήταν σκέψη του νεοτραγικού φιλόσοφου-καλλιτέχνη (ένας έψιλον ίσως) [[Τέλη Σταλόνε]] τελικά;σχηματίζοντας πρώτος την ιδέα πριν οποιοδήποτε γάλλο.
*Ποια Ήταν τη στιγμή που η σχέση του με τον γνωστό πολεμιστη μαχητή άσπρη [[μπάλα]] έκανε τόσο πολυ σπιν που έκανε πέντε φορές [[Γιάννη Ράμποκαραμπόλα]];με όλες τις μπάλες και σχηματίστηκαν τρύπες στις γωνίες και στις δύο μεγάλες πλευρές, με τα εξής κουφά ερωτήματα να έχουν δημιουργηθεί.
*Ήταν κομμάτι ενεργειών των Γάλλων αυτή η "αστρική προβολή" ή είναι πράγματι η ολοκλήρωση των ιδεών στη μια αυτή σκέψη, που ήταν να γεννηθεί πριν τη μεγάλη καραμπόλα από τον Τέλη Σταλόνε;{{βικιπαίδεια|Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων|το LHC}}*Μήπως τελικά όλο το κομμάτι της ιδέας και η μεγάλη καραμπόλα, όλα αυτά μαζί να είναι μόνο κομμάτι-σκέψης του Τέλη;*Πόσο ετών είναι ο Τέλη Σταλόνε τελικά;*Ποια η σχέση του με τον γνωστό πολεμιστή μαχητή [[Rambo|Γιάννη Ράμπο]];*Εν τέλη, μήπως τελικά ο Τέλη είναι τόσο υγειήςυγιής, δημιουργικός και ταλαντούχος ώστε να έκανε τέτοια σκέψη;
{{Uncategorized|date=Ιανουάριος 2010}}
{{Νόιν}}[[en:Large Hadron Collider]][[cs:LHC]][[es:LHC]][[it:LHC]][[Κατηγορία:Φυσική]]
18.506
επεξεργασίες