Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Ταινία

155 bytes αφαιρέθηκαν, 20:55, 2 Απριλίου 2007
καμία σύνοψη επεξεργασίας
'''Ταινία''' ονομάζεται μια μακρόστενη σκουληκαντέρα (από το ''σκώληξ'' και ''άντερο'') που ζει παρασιτικά μέσα στο άντερο των ξενιστών της, που ονομάζονται [[σινεφίλ]]. Αποτέλεσμα είναι οι σινεφίλ να τρώνε τον [[αγλέουρας|αγλέουρα]] χωρίς να παχαίνουν. Η υποτροπιάζουσα λοίμωξη από ταινία ονομάζεται [[σαπουνόπερα]]. Οι ταινίες που ανακάλυψε ο φυσιοδίφης [[Θόδωρας Αγγελόπουλος]] στο δέλτα του Ορινόκου, λίγο μετά τα Μάλγαρα, έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής, π.χ. ''μια αιωνιότητα και μια μέρα''. Αν δηλαδή στην πέσει μια ταινία του Θόδωρα, κοινώς την έκατσες.
Οι αιώνιοι αντίπαλοι της ταινίας είναι οι [[Κριτικοί κινηματογράφου|κριτικοί κινηματογράφου]] είναι κάτι μουστακαλήδες με μαύρα πουκάμισα Lacoste από ένα χωριό , οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της Κρίτης, και ειδικεύονται στην θεραπεία απεξάρτησης των σινεφίλ από τη μάστιγα της ταινίας. Έχουν στη φαρέτρα τους ειδικές μεθόδους [[ξεμάτιασμα|ξεματιάσματοςσινεφίλ]], που βρίζουν την ταινία μέχρι βαρεθεί και να εγκαταλείψει το άντερο του ξενιστήαπό δαύτην.
Υπάρχουν πολλά είδη ταινίας. Η μονωτική, η κινηματογραφική, η κολλητική, και η αυτοκόλλητη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, κατασκευάζονται νέα είδη ταινίας, όπως η [[Χάι Ντεφινίσιον]]. Η μονωτική είναι η τελευταία ταινία που είδε ο Αμπτουλάχ Οτσαλάν. [[Μαλακία]] ανέκδοτο, λένε οι κριτικοί.
{{κοτσάνα}}
1.457
επεξεργασίες