Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αστυνομία»

4.342 bytes προστέθηκαν ,  15:33, 7 Δεκεμβρίου 2011
Λόγω της απουσίας γεννητικών οργάνων (πέους, όρχεων) φέρει ασπίδα, γκλοπ, κράνος και δακρυγόνα έτσι ώστε να τονώνεται ο ανδρισμός του και να μην αισθάνεται μειονεκτικά.
Αγαπημένο του παιχνίδι το ρίξε μου μολότοφ . Αλλά δύσκολα βρίσκει άλλους ανθρώπους να το παίξουν μαζί του. Τον περασμένο Δεκέμβρη του έδωσε και κατάλαβε πάντως.
 
==Τάγματα Εφόδου - Κ.Ν.Α.Τ.==
 
Όταν οι υπεργαμάτοι μας αστυνομικοί κουράζονται (ναι, το παθαίνουν κι αυτό, αν και τόσο [[Γαμιστερότητα|γαμηστεροί]] από τις εξοντωτικές εργασίες που αναγκάζονται να κάνουν καθημερινά για την προστασία του Έλληνα πολίτη, τότε στο παιχνίδι μπαίνουν οι αναπληρωματικοί. Αυτοί, αν και στον πάγκο συνήθως, είναι τόσο μπαρουτοκαπνισμένοι που όταν μπαίνουν μέσα πετυχαίνουν τη δουλειά της Αστυνομίας καλύτερα και από τους βασικούς. Οι αναπληρωματικοί έχουν το κωδικό όνομα Κ.Ν.Α.Τ. (Κομμουνιστική Νεολαία Αποκατάστασης Τάξης). Το όνομα αυτό το έχουν πάρει για να θυμούνται πάντα ποιος είναι ο μεγάλος εχθρός, που όπως έλεγε και το κρυφό ίνδαλμά τους ο Παπαδόπουλος, δεν είναι άλλος από τον κομμουνισμόν. Οι ΚΝΑΤατζήδες είναι πιο παθιασμένοι και πιο καβλωμένοι από τους ΜΑΤατζήδες, και αυτό γιατί μάχονται από μικροί για την εργατιά και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν προυβουκάτουρα να ανατρέψει το αστικό κράτος. Οι ΚΝΑΤατζήδες εξειδικεύονται στο να βαράνε κυρίως "προυβουκάτουρες", μια λέξη της οποίας την έννοια δε γνωρίζουν, αλλά τους ακούγεται ωραία. Ο μέσος ΚΝΑΤατζής είναι γυμνασμένος σε αντίθεση με τον λαπά ΜΑΤατζή, και ρίχνει μόνο επαναστατικό βρωμόξυλο, γιατί μόνο αυτοί ξέρουν την ακριβή ερμηνεία του όρου "επανάσταση" (μην τα ξαναλέμε, Λένιν, Κράτος και Επανάσταση, Τόμος 2, σελ. 399, 3η παράγραφος, 5η σειρά) και γιατί όπως είπαμε, κανένας προυβουκάτουρας δε θα προσπαθήσει να κάνει γιαλαντζί επανάσταση χωρίς την έγκριση του [[ΚΚΕ|Κόμματος]]. Το επαναστατικό αυτό βρωμόξυλο έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για το λαό τον οποίο υπερασπίζονται (πχ, το Μεσοπρόθεσμο, που αν τα ηρωικά ΚΝΑΤ δεν είχαν περιφρουρήσει την τιμημένη πορεία τους και είχαν αφήσει τους προυβουκάτουρες του κατεστημένου να μπου στη Βουλή, παίζει και να μην είχε ψηφιστεί ποτέ). Γι' αυτό και ο λαός εκφράζει πάντα την ευγνωμοσύνη του στα ΚΝΑΤ κερνώντας τα με δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ μολότοφ.
 
Η νοημοσύνη ενός ΚΝΑΤατζή ουσιαστικά δεν διαφέρει από αυτή ενός ΜΑΤατζή ή ενός [[φασίστας|φασίστα]]. Τα εγκεφαλικά κύτταρα του ΚΝΑΤατζή ελέγχονται αποκλειστικά από το [[ΚΚΕ|Κόμμα]], στο οποίο ολόψυχα τα έχει παραχωρήσει ο ίδιος ο ΚΝΑΤατζής σαν δείγμα συντροφικότητας, και έτσι απαγορεύεται να σκεφτεί κάτι χωρίς να πάρει την έγκριση της [[Αλέκα Παπαρήγα|Αλεκάρας]].
 
Τα ΚΝΑΤ συχνάζουν συνήθως γύρω από το [[ΕΜΠ|Πολυτεχνείο]], και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης έξω από τη [[Βουλή]].
 
==Χρυσή αυγή - Αγανακτισμένοι πολίτες==
204

επεξεργασίες