Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

1.202 bytes προστέθηκαν, 07:45, 23 Φεβρουαρίου 2012
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Συνάντηση των αδερφών Κάστρο με τον Πάπα…
ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑΝ; Κινδυνεύουν με σταλινικό… σωφρονισμό!
Πασίγνωστη Την Κούβα θα επισκεφτεί τον επόμενο μήνα ο Πάπας Βενέδικτος και παγκοσμίου φήμης [[έντεχνο|έντεχνη]] τραγουδίστριαζήτησε συνάντηση με τον κομμουνιστή δικτάτορα της χώρας, γνωστή για τα τραγούδια Φιντέλ Κάστρο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuter. Η συνάντηση θα γίνει στις 27 Μαρτίου, εκτός απροόπτου, που έχει να κάνει με την κακή κατάσταση της :*Έλαυγείας του δικτάτορα. Οπωσδήποτε,*Έλα 2όμως,*Έλα Έλα είν' η ζωή μια τρέλα*Έλα Ελαάο Πάπας θα έχει συνάντηση με τον μικρότερο αδερφό του Φιντέλ και νυν «πρόεδρο» της χώρας, Ραούλ Κάστρο. Η συνάντηση αυτή θα γίνει στις 26 Μαρτίου, Έλα Ελάα! ([[Αγγλληνικά|Εις την αγγλικήν]])*Έλα μου*Έλα 3*Ήρθαστο Σαντιάγκο Ντε Κούβα.
==Γενικά==Η Έλα-ωνόρα Εμείς πάντως, θα προτείνουμε στους (Ελεώνόραεβραϊκής καταγωγής…) Ζουγάνελη κόρη του Ζουγανέλη και πρωτοξαδέρφη της [[Ελεονώρα Μελ-έτη]] γεννήθηκε στην Έλαυσινα. Από μικρή η αγαπημένη της φράση ήταν το Έλα. Σπούδασε δύο χρόνια φωνητική αδερφούς Κάστρο να… ξανασκεφτούν τη συνάντησή τους με περίφημους αοιδούς τον Πάπα, γιατί πολύ θα… στενοχωρήσουν τους εν Ελλάδι θαυμαστές τους, που ακούνε στο όνομα [[Άντζελα Δημητρίου]]δεν είναι και λίγοι (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, [[Άννα Βίσση|Απόλυτη]]κόμμα Κουβέλη, Καρλότατο μισό ΠΑΣΟΚ, [[Μαρία Κάλλας]] κο Γ.αΚαρατζαφέρης και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις). Η καριέρα της άρχισε με τον δίσκο Έλα Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί και συνεχίστηκε με τον δίσκο "Έλα είν να… αποκηρυχτούν ακόμη! Γιατί πολύ θέλει η ζωή μια χλέπα" και το [[σιντί|σίντι σίνγκλ]] "''Κόψε και μόιρασε την πίτα στα δυο''" και την συνέχεια "''Θέλω την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο''". Η καριέρα Αλέκα, θεματοφύλακας της συνεχίζεται με την κυκλοφορία του επόμενου [[Α.Τ.Ι.Α|δίσκου]] κομμουνιστικής παράδοσης και… αποκλειστική κληρονόμος της στις 39 σταλινικής γραμμής, να βγάλει έναν… φετφά και να καταγγέλλει τους αδερφούς Κάστρο ότι εγκατέλειψαν τις «αθάνατες αρχές του Μάρτη με τίτλο "''Έλαμαρξισμού, λενινισμού, σταλινισμού» κι ότι ποτίζει με… όπιο τους λαούς (καθότι, Ήρθα και Απήλθα''"κατά τον Μαρξ «η θρησκεία είναι το όπιο των λαών»).Και να μείνει στην… αποκήρυξη καλά θα’ ναι…
{{Stub}}[[Κατηγορία:Ελληνική μουσική]][[Κατηγορία:Τραγουδιστές]]Γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Όπως, ο σταλινικός… σωφρονισμός, τύπου Γκούλαγκ. Να στείλει δηλαδή η Αλέκα κατά Κούβα μεριά τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ, να… συνετίσουν τους… αποστάτες αδερφούς. Τότε να δούμε πως θα γλιτώσουν οι… παλιοπροδότες.
Ανώνυμος χρήστης