Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

Ποδόσφαιρο

4.322 bytes προστέθηκαν, 08:20, 23 Φεβρουαρίου 2012
μ
Ανάκληση των αλλαγών 2.84.38.244 (επιστροφή στην προηγούμενη αναθεώρηση 78.87.231.156)
Συνάντηση των αδερφών Κάστρο με τον Πάπα…== Καθαρός ορισμός ποδοσφαίρου==
Αναρτήθηκε Ποδόσφαιρο είναι το άθλημα στο οποίο 22 μαντράχαλοι κλωτσούν ένα [[τόπι]] και [[Γκόλ|όταν περάσει ανάμεσα]] από το τέρμα του αντιπάλου χαιρόμαστε και χλευάζουμε τοναντίπαλο όσο ποιο πολύ μπορούμε.<br />Ή αλλιώς: Κατά τη λαϊκή ρήση, το ποδόσφαιρο (ή κατά την xryshaygh στο Φεβρουαρίου 23Κυπριακή, 2012η "μάπα"): είναι "22 μάπες όφτσιερες που κλοτσούσιν μίαν γεμάτην".
== Η ιστορία του Ποδοσφαίρου ==
ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑΝ; Κινδυνεύουν Όπως μαθαίνουμε από την σπουδαία εκπαιδευτική σειρά του Τσάνελ Νά(τ)ιν το ποδόσφαιρο πρωτοεμφανίστηκε μια μέρα που οι [[ΕΛ]] δεν είχαν τι να κάνουνε και καθώς περιπλανιόντουσαν...ένας ΕΛ κλώτσησε μια πέτρα, η οποία πέρασε ανάμεσα από δύο δέντρα. Τότε γεννήθηκε η ιδέα του "Πετρόβολου" αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα...οι ΕΛ χρειάζονταν άλλους 11 (μιας και ήταν κι αυτοί 11) για αντιπάλους. "Και εν τότε ην οι [[Έλληνες|Έλλην]]". Το άθλημα εξελισσόταν σιγά-σιγά ανά τους αιώνες με σταλινικό… σωφρονισμό!διάφορες μετατροπές ώστε να φτάσει στη μορφή που είναι σήμερα.
Την Κούβα θα επισκεφτεί τον επόμενο μήνα ο Πάπας Βενέδικτος και ζήτησε συνάντηση με τον κομμουνιστή δικτάτορα της χώρας, Φιντέλ Κάστρο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuter== Οι αναβαθμίσεις ==[[Αρχείο:Γιατί οι γυναίκες δε μπορούν να παίφουν ποδόσφαιρο. Η συνάντηση θα γίνει στις 27 Μαρτίου, εκτός απροόπτου, που έχει PNG|thumb|Οι γυναίκες μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο;]]Ανά τους αιώνες έγιναν οι ακόλουθες αναβαθμίσεις για να κάνει με την κακή κατάσταση της υγείας του δικτάτορα. Οπωσδήποτε, όμως, ο Πάπας θα έχει συνάντηση με τον μικρότερο αδερφό του Φιντέλ και νυν «πρόεδρο» της χώρας, Ραούλ Κάστρο. Η συνάντηση αυτή θα γίνει στις 26 Μαρτίου, στο Σαντιάγκο Ντε Κούβα.το ποδόσφαιρο όπως το ξέρουμε σήμερα:
Εμείς πάντωςΟΝΟΜΑΣΙΑ: Η αρχική ονομασία, θα προτείνουμε στους [[Αέρινη λιθάρα|Πετρόσφαιρο]], των ΕΛ άλλαχτηκε από τον Περικλή σε [[Μπιλιοσφαίριση|ζωοκλοτσοσφαίριση]] για δύο προφανείς λόγους. Πρώτον οι μπάλες τότε φτιαχνόντουσαν από δέρμα αγριόχοιρου και ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι άνθρωποι όπου έπαιζαν αυτό το άθλημα αποκαλούνταν ζώα (εβραϊκής καταγωγής…Ζώον στον ενικό) αδερφούς Κάστρο να… ξανασκεφτούν τη συνάντησή τους με καθώς σπαταλούσαν τον Πάπα, γιατί πολύ θα… στενοχωρήσουν χρόνο τους εν Ελλάδι θαυμαστές τους, που δεν είναι σε κάτι μη εποικοδομητικό. Έπειτα από καιρό οι κινέζοι το ονόμασαν 廣西平話广西平话徽州话北方話官話北方话官话 και λίγοι (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα Κουβέλη, το μισό ΠΑΣΟΚ, ο Γμετά από.. Καρατζαφέρης και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις).Κι όχι μόνο αυτό...ονομάστηκε Ποδόσφαιρο, αλλά μπορεί και να… αποκηρυχτούν ακόμη! Γιατί πολύ θέλει η Αλέκαή Football στα αγγλικά, θεματοφύλακας της κομμουνιστικής παράδοσης και… αποκλειστική κληρονόμος της σταλινικής γραμμής, να βγάλει έναν… φετφά και για ευνόητους λόγους (που βάζω στοίχημα πως δεν μπορείτε να καταγγέλλει τους αδερφούς Κάστρο ότι εγκατέλειψαν τις «αθάνατες αρχές του μαρξισμού, λενινισμού, σταλινισμού» κι ότι ποτίζει με… όπιο τους λαούς (καθότι, κατά τον Μαρξ «η θρησκεία είναι το όπιο των λαών»διανοηθείτε). Και να μείνει στην… αποκήρυξη καλά θα’ ναι…
Γιατί υπάρχουν [[ΜΠΑΛΑ]]: Οι μπάλες στην αρχή όπως μάθαμε παραπάνω ήταν πρώτα από πέτρα και χειρότεραμετά από δέρμα ζώου. ΌπωςΟι άνθρωποι προσπάθησαν να τελειοποιήσουν την [[μπάλα]] με διάφορους τρόπους. Οι Κινέζοι φτιάξανε μπάλες απο ρύζι, οι Ισπανοί έκαναν κουβάρια με τα σομπρέρο τους, οι Ζιμπαμπουίτες τις έφτιαχναν από φοινικόφυλλα και οι Αιγύπτιοι από...[[Φοίνικας|φοίνικες]]. Μια αξιόλογη προσπάθεια έκαναν και οι Γερμανοί (ισχυριζόμενοι πως τίποτα δεν ξεπερνά την αεροδυναμική τους) από βαρέλια [[μπύρα]]ς, δυστυχώς...ή μάλλον ευτυχώς, χωρίς επιτυχία. Την τελική μορφή την έδωσε ο σταλινικός… σωφρονισμός[[Δημοσθένης Λιακόπουλος|Λιακό]] όταν ο Βλαδίμηρος του εδώσε μια κλωτσιά στις "μπάλες" του και σκέφτηκε πως το σφαιρικό σχήμα από δέρμα και αέρα μέσα (αν με πιάνετε) θα ήταν πολύ βολικό. ΤΕΡΜΑ: Τα τέρματα ήταν για πολλά χρόνια από δέντρα και φύλλα, τύπου Γκούλαγκαλλά οι Έλληνες πρωτοπόροι έκαναν δοκάρια από κίονες και δίχτυα από σχοινιά (των καραβιών, μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο). Να στείλει δηλαδή Μια καινοτομία ήρθε από τον "ποδοσφαιρόφιλο" [[Κάτμαν|Catman]] την ημέρα που ήταν σε ένα strip club και συνδύασε τον δοκό οπου "χορεύει" η Αλέκα κατά Κούβα μεριά τους ροπαλοφόρους "χορεύτρια" και του ΠΑΜΕδιχτυωτού της καλσόν και σκέφτηκε το "βολικό, μεγάλο, ανοιχτό, να… συνετίσουν τους… αποστάτες αδερφούςμε τρύπες" τέρμα που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα. Τότε  ΓΗΠΕΔΟ: Δυστυχώς δεν μπορώ να δούμε πως θα γλιτώσουν οι… παλιοπροδότεςσας το αποκαλύψω αυτό καθώς είναι απόρρητη πληροφορία γραμμένη στο βιβλίο του αδελφού [[Άδωνις Γεωργιάδης|Άδωνη]]: "''Το [[Cabal Online|φύσικο μου περιβάλλον]] και η ιστορία του''". == Θρύλοι του ποδοσφαίρου == Όπως είναι λογικό, κάποιοι ποδοσφαιριστές διέπρεψαν στο άθλημα: -Μα(ρα)ντόνα -Πελέ(κι) -Ροδαλντίνιο -Γιοχάν Κρόοοοο(χ η μέση μου)ίφ(έσιαξε) -Κακά (<-χώρις μοντάζ!) -Ρονάλ-ντο(ρα η εξερυνήτρια) -Ράιαν(το ομορφόπαιδο) Γκίιιι(ιι ρε κολογαϊδούρι)γκς -Χρήστος Ρονάλντος -Σαμουράι Εδώ (φαίνετε ποτέ δεν ήξερε, πού να πάει και η απάντηση που έπαιρνε πάντα του έγινε παρατσούκλι) -Γκαγκά Μπουφάν -Στεφανής Γεράρδης -Κούν(ατο baby) Αγκουριέρο -Λέω (φύγε από την) Μέση -Φέρ' Τοttiρί -Γουρouney -Τι?Ε!Ρί (...νόκερος?ποιός ξέρει) Αρνί -Ανδρέας Τσετσέκος -Terryδώνα -Μπεκ(άτσ)αμ -Nesta(Tea) -Αμπαλόπουλος -Αντώνης Χασογκολίδης -Λουλούδακης Νικόλας  [[ar:كرة القدم]][[ca:Pilota]][[cs:Česká fotbalová reprezentace]][[da:Fodbold]][[de:Fußball]][[en:Soccer]][[es:Fútbol]][[fi:Jalkapallo]][[fr:Football]][[he:כדורגל]][[it:Calcio (sport)]][[ja:サッカー]][[la:Pediludium]][[nl:Voetbal]][[no:Fotball]][[pl:Piłka nożna]][[pt:Futebol]][[ru:Футбол]][[sr:Фудбал]][[sv:Fotboll]][[zh:足球]][[zh-tw:Football]] [[Κατηγορία:Αθλήματα]]
18.506
επεξεργασίες