Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Αλλαγές

LHC

529 bytes προστέθηκαν, 10:36, 11 Ιουλίου 2012
ανδρόνιο
O LHC (Large Hadron Collider), στα ελληνικά Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (Συγκρουόμενων Δεσμών Αδρονίων ή η Μεγάλη Μπιλιοσυγκρουστιέρα) είναι ένας επιταχυντής στοιχειωδών αδρονίων ([[σωματίδιο|σωματιδίων]]) στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών [[CERN]] της Γενεύης.
Οι πρώτες δέσμες πρωτονίων κατά την αυτή φορά άρχισαν να κυκλοφορούν στον επιταχυντή στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ οι πρώτες συγκρούσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν αργότερα με αντίθετη φορά, εφόσον ολοκληρωθεί η σταθερότητα των πρώτων αυτών δεσμών. Οταν θα γίνει μια επιτυχής σύγκρουση τότε θα γίνει αυτό που λέγετε ως γάμος, ή αλλιώς γαμήσι, το οποίο είναι φυσικό φαινόμενο και ½ του ±.
Οταν θα γίνει μια επιτυχής σύγκρουση τότε θα γίνει αυτό Η ιδέα του LHC προήλθε από τις Αμαζόνες που λέγετε ως γάμοςήθελαν να ξεφορτωσούν αποτελεσματικά τους [[μαλάκας|μαλάκες άνδρες]] (ανδρόνια) με αποτελεσματικό επιστημονικό τρόπο. Δεν έμειναν ευχαριστημένες με το ρυθμό, ή αλλιώς γαμήσι, το οποίο είναι φυσικό φαινόμενο καθώς οι μαλάκες ξεφύτρωναν παντού και ½ του ±αποφάσισαν να αποσχιστούν από τον υπόλοιπο κόσμο.
== Ιδέα κατασκευής ==
338
επεξεργασίες