Πρόκειται για τη πασίγνωστη παγκοσμίως Αλγεριανή νομπελίστα φυσικής Ελένη Μενεγάκη όπου εργάζεται και ως παρουσιάστρια και βασίλισσα της πρωινής ζώνης Φημίζεται για τις απορίες τις όπως «Η Manchester United είναι μία ή δύο ομάδες?» ή «Τα σύνορα μιας χώρας από την άλλη χωρίζονται με φράχτες?»

Τα Πρώτα ΒήματαΕπεξεργασία

Γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου του 2003 και μετά από 60 χρόνια κατάφερε επιτέλους να αποκτήσει το πτυχίο του Λυκείου με άριστα και μια υποτροφία για το Χάρβαρντ όπου διακρίθηκε για τις μαθηματικές της ικανότητες. Ο πρύτανης όμως του πανεπιστημίου όπου φοιτούσε η Ελένη διαισθάνθηκε τον κίνδυνο ότι η ιδιοφυία αυτή απειλούσε την έδρα του με την υποστήριξη των καθηγητών και συμφοιτητών της οι οποίοι λέγεται ότι μαγεύτηκαν από την προσωπικότητά της και τη σαγηνευτική της εμφάνιση. Έτσι, όντας χημικός παρασκεύασε ένα φονικό υγρό το οποίο τοποθέτησε στο σαμπουάν της Ελένης. Αλλά δεν ήξερε ότι η Ελένη είχε δημιουργήσει γύρω της μία προστατευτική ασπίδα συμπιεσμένης ενέργειας η οποία την προφύλασσε από τα χτυπήματα των εχθρών της, καθώς είχε δεχτεί ήδη χτυπήματα από τον Σάουρον και το Θέμο Αναστασιάδη. Η μόνη παρενέργεια του φονικού υγρού ήταν να μεταμορφωθούν τα τότε πράσινα μαλλιά της Ελένης σε κίτρινα τσουλί.

Η Φήμη ΕξαπλώνεταιΕπεξεργασία

Η Ελένη, χτυπημένη από την κακία της μοίρας, παράτησε τις λαμπρές της σπουδές αλλά η δίψα για μάθηση αποτελούσε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της. Ποτέ δεν άφησε τον εαυτό της να ξεφύγει από το στόχο της και πάντα φρόντιζε να απευθύνει ερωτήσεις ακαδημαϊκού χαρακτήρα στους εκάστοτε φίλους και γνωστούς της.

Ενθουσιασμένοι από το αχόρταγο πνεύμα της, πρωθυπουργοί από όλον τον κόσμο την καλούσαν να καθοδηγήσει το λαό. Πολλοί την αποκαλούσαν "modern Jesus" άλλοι "the blond Goddess" η ίδια όμως αρκούνταν στο να λέει "Είμαι ένας απλός άνθρωπος" και αρνήθηκε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Οι περισσότεροι δεν πίστευαν ότι η Ελένη είναι σαν κι αυτούς. "Η Ελένη δεν χέζει", δήλωσε σε μια έκρηξη ειλικρίνειας ο φυσικός Steven Hawking. Τι λες? μονο το ρετιρε ηταν επιτυχημενο τα υπολοιπα ειναι απλως κακιες και καθολου αστεια

Η Μεγάλη ΑλλαγήΕπεξεργασία

Μετά από τρείς μήνες από την αποφοίτησή της, η Ελένη Μενεγάκη, μεταμορφώθηκε από μια αλγεριανή αραπίνα σε μία ξανθιά με άσπρο δέρμα, μετά από καθοδήγηση της ειρηνευτικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλανιάς. Η επέμβαση όμως δεν είχε πλήρη επιτυχία. Καθώς μία υπάλληλος του ιατρείου έφτιαχνε μεσημεριανό για τα παιδιά της (κοτόπουλο με πατάτες), χρησιμοποιώντας τα σύνεργα του ιατρείου για να σφάξει την κότα, ο χειρούργος χρησιμοποίησε μερικά μέρη της κότας, συμπεριλαμβανομένου και του λαιμού.

Έτσι, λοιπόν, από τότε και μετά, η Ελένη συχνά-πυκνά έβγαζε κάποιους αγνώστου προέλευσης λαρυγγικούς ήχους σε υψηλή συχνότητα, που από πολλούς χαρακτηρίζονται και ως χαχανητό. Καθώς η εκδοχή του χειρουργείου αμφισβητείται από πολλούς, πολλά έχουν ακουστεί. Λέγεται ότι διαθέτει την ικανότητα να συνομιλεί με δελφίνια και όρκες καθώς και να στέλνει ηχητικά μηνύματα σε εξωγήινα αεροσκάφη.

Ο Πανηγυρικός Ερχομός στην ΕλλάδαΕπεξεργασία

Μετά από αυτό η Ελένη αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα από όπου μετέδιδε τις γνώσεις της στα μαθηματικά και στη φυσική μέσω του καναλιού ΑΝΤΕΝΝΑ. Η προσπάθειά της όμως να αφομοιώσει την ελληνική γλώσσα απέβη άκαρπη. Καθώς όμως λέγεται ότι κατέχει την μέθοδο του υπνωτισμού, κατάφερε να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές καθιστώντας την το νέο είδωλο στο ελληνικό κοινό.

Η ίδια ισχυρίζεται σε μια έκρηξη μετριοφροσύνης ότι οφείλει την επιτυχία της στον πρώην εραστή και νυν κάτοικο της Χώρας των Αραχνιασμένων Λαϊκών Τραγουδιστών Σωτήρη Βοκλάνη (Sotis). Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι αυτό δεν αληθεύει καθώς αμφισβητείται η ύπαρξη του τραγουδιστή αυτού από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

ΣήμεραΕπεξεργασία

Η Ελένη σήμερα ασχολείται με την χορήγηση οικονομικής βοήθειας στα παιδιά του τρίτου κόσμου καθώς και στον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Οι φήμες για την παθιασμένη ερωτική τους σχέση αμφισβητούνται αλλά η εμφάνιση ενός παιδιού με το όνομα Abdul Menegak Bin Laden τείνει να τις επιβεβαιώσει. Επίσης, ασχολείται επαγγελματικά πλέον με το ξάφρισμα των καζίνων, αφού είναι η πιο κωλοφαρδυ/φαρδόκωλη γυναίκα(?)που έχει γεννηθεί μέχρι σήμερα. ΚΑΝΕΝΑ καζίνο δεν έχει επιζήσει μετά την παρουσία της Μενεγάκη... Μενεγάκη = Χρεωκόπηση. Φημολογείται επίσης, ότι έχει νικήσει ακόμα και τον Chuck Noris στο μπαρμπούτι...(Ο συντάκτης του άρθρου εξαφανίστηκε αφού έγραψε αυτές τις γραμμές και βρέθηκε στο Άλφα Κενταύρου με ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο πρόσωπο. Επίσης ο Τσακ Νόρις πάνω στο θυμό του έσπασε την μηχανή νεότητας της Μενεγάκη και από τότε έχουν γίνει εμφανέστετες οι ρυτίδες της).

Οι εκπομπές τηςΕπεξεργασία

Για πολλά χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Πρωινός Φραπές» στον Αντένα μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει κανάλι πηγαίνοντας στον Άλφα, αν και χιλιάδες τηλεθεατές δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι η εκπομπή της τώρα ονομάζεται «Φραπές με την Ελένη» και όχι «Πρωινός Φραπές» επίσης δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχει αλλάξει κανάλι γιατί και τα δύο αρχίζουν από Α. Οι εκπομπές της είναι καθαρά επιστημονικού επιπέδου αν και σπάνια παρεκλίνουν σε θέματα όπως «Σε τι χρώματα θα φορεθούν φέτος τα στρινγκ?» ή «Τα νύχια φέτος θα βαφτούν σε έντονα χρώματα?» Επίσης σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις βλέπουμε θέματα μαγειρικής και ζωδίων. Το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ που κατέπληξε τους τηλεθεατές ήταν το ρεπορτάζ της Ελένης για την αναπαραγωγή της αμοιβάδας.

Οι ΚόντρεςΕπεξεργασία

Πολλοί ήταν αυτοί που πρσπάθησαν να ρίξουν την Ελένη από τον θρόνο της όπως ο Βόλντεμορντ, ο Σάουρον, η Στρουμφίτα κ.α. ενώ μερικοί δεν δίστασαν ακόμη και να την «φάνε» όπως η Κακιά μάγισσα από τον Χάνσελ και την Γκρέτελ (ξαδέρφη της Γκρέτα Φαρμ). Σύμφωνα με πληροφορίες από την μαγική σφαίρα τις Βιργηνίας Λεούση η παμπόνηρη Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζει τα πανούργα σχέδια της για να πάρει την θέση της ως άλλη Χαλίφης στην θέση του Βεζίρη.

Οι υπερφυσικές δυνάμεις της ΕλένηςΕπεξεργασία

Στις 29 του Απρίλη η απόγονος της Ωραίας Ελένης εμφανίστηκε μπροστά στην Ελένη Μενέγακη και της αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τις δυνάμεις που διαθέτει και έχει κληρονομήσει από αυτήν. Της αποκάλυψε ότι έχει την δύναμη της σαγήνευσης (όπου μπορεί να μαγεύει και να θαμπώνει με την ομορφιά της όλους όσους την αντικρίζουν). Αλλά και την δύναμη παρόμοια με αυτή της Μέδουσας (όπου με αυτήν μπορεί να μεταμορφώνει όταν θέλει κάποιον σε διαμαντένιο δαχτυλίδι δεκαοχτώ καρατίων όταν αυτός την κοιτάξει στα μάτια) επίσης η Ελένη διαθέτει άπειρες ακόμη δυνάμεις άγνωστες σε εμάς.

Οι Μεγάλες ΚόντρεςΕπεξεργασία

Η μεγάλη διαμάχη της Ελένης με την αρχιμαγείρισσα και Δριύδη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου άρχισε στις 19 του Μάρτη όταν η Αργυρώ σχεδίαζε τα πανούργα της σχέδια για δική της εκπομπή. Όταν το ανακάλυψε αυτό η Ελένη έγινε έξαλη και άρχισε να καταδιώκει την Αργυρώ με την δύναμη της σαγήνευσης της αλλά η Αργυρώ χρησιμοποίησε την αρχαία της συνταγή με την μαγική κολώνια σκόρδου και έτσι η δύναμη της Ελένης δεν ήταν αποτελεσματική. Τότε η Ελένη συνεχώς απειλούσε την Αργυρώ ότι θα την μεταμορφώσει σε πέτρα. Η Αργυρώ χρησιμοποίησε όλα τα γνωστά ξόρκια εναντίον της Ελένης χωρίς αποτέλεσμα όπως το «Άμπρα Κατάμπρα» το «Χόκους Πόκους» κα. Τότε η Αργυρώ δέχτηκε μια πρόταση από το Αντ1 και αμέσως δέχτηκε την θέση της μαγείρισσας στην νέα πρωινή εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου -Καραμέλου και του Σπύρου Χαριτάτου -Χαριτοδειπλωμένου. Όμως η αιώνια διαμάχη της Αργυρώς με την Ελένη συνεχίζεται με τις προσπάθειες της Ελένης να αλλάζει με ληγμένα υλικά τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιεί η Αργυρώ στις συνταγές της στο αντίπαλο κανάλι. Αλλά την μεγάλη επίθεση της Αργυρώς δεν την έχει ανακαλύψει ακόμα η Ελένη.

«Spoiler Alert! Αποκάλυψη της Μυστικής επίθεσης της Αργυρώς στην Ελένη»

Η τωρινή μαγείρισσα της Ελένης είναι κολητή φίλη, γειτόνισσα συμμαθήτρια από το δημοτικό και πρώην γκόμενα της Αργυρώς! Η Αργυρώ πέτυχε τον στόχο της και η Ελένη διάλεξε την φίλη της Αργυρώς με το κωδικό όνομα «Μαίρη» η οποία ακολουθεί πιστά της οδηγίες της Αργυρώς δίνοντας πολύ απλές ή πολύ περίπλοκες συνταγές μαγειρικής που δεν οδηγούν πουθενά είτε βάζοντας πολύ αλάτι, ζάχαρη ή πιπέρι στα φαγητά της για να εκνευρίσει την Ελένη και να κατεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της με σκοπό να διεκδικήσει πίσω την ερωτική σχέση της με την Αργυρώ.

Προσωπική ΖωήΕπεξεργασία

Η Ελένη τα τελευταία χρόνια φροντίζει να μεταδίδονται ζωντανά όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής της μέσω της τηλεόρασης αλλά και των περιοδικών όπως όταν πηγαίνει να αγοράσει καινούργιο μαγιώ σε χρώμα χρυσορόζ όλοι μας το μαθαίνουμε αμέσως με Έκτακτο Δελτίο.

Οι ξαδέρφες της ΕλένηςΕπεξεργασία

Η Ελένη διαθέτει τον θρόνο της βασίλισσας της πρωινής ζώνης διότι είναι η ξαδέρφη της βασίλισσας της Άνοιξης η οποία ειναι η ξαδέρφη της βασίλισσας του χιονιού Τατιάνας Στεφανίδου η οποία ειναι ξαδέρφη της βασίλισσας της νύχτας Ζωζώς Σαπουντζάκη η οποία ειναι ξαδέρφη του Φούφουτου. Επίσης βλέπει Eurocup, euroleague και eurosport.

H Μενεγάκη και η θυελλώδης σχέση της με τη σύγχρονη τεχνολογίαΕπεξεργασία

H "Ελενίτσα" όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά, έχει μεγάλη εξοικείωση στις σύγχρονες τεχνολογίες. Έχει σπουδάσει στο ΜΙΤ του Masatsusets (?!), τεχνολογία δικτύων, συστήματα ασφαλείας δικτύων, προγραμματισμό σε C++, java, Ηtml5, τεχνολογία νευρωνικών κυκλωμάτων και βιοπληροφορική. Τι είπατε? Τα δύο τελευταία αναπτύσσονται τώρα και είναι ακόμα σε προ-προ-πειραματικό στάδιο? Ε, και? Η "Ελενίτσα" μας τα ξέρει ήδη, όπως φαίνεται και από αυτό το βίντεο παρακάτω, το οποίο ΔΕΝ το έχει ο Μάκης. Σας το δίνει σε αποκλειστικότητα μόνο η Φρικηπαίδεια.

Όπως βλέπουμε και σε σχετικά βίντεο η Ελένη μπορεί μόνο με το κοίταγμά της σε όλα τα είδη υπολογιστών να επεξεργάζεται τις πληροφορίες τους χωρίς να χρειαστεί να τα αγγίξει. Αυτά που λέγονται ότι στην συγκεκριμένη διαφήμιση χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ στην οθόνη του Laptop, γιατί η Ελένη δεν ξέρει καν πως ανοίγει ένα Laptop, είναι απλά κακίες.

Διάσημες ατάκες τηςΕπεξεργασία

Ο άντρας δεν είναι ανάγκη να είναι πολύ ωραίος, αρκεί να είναι ερωτεύσιμος!!!!

 • Η σημερινή νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η κύρια Φωτεινή από την Νεάπολη Λαπωνίας!! (αντί για Λακωνίας)
 • Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος έτος!!!


 • Ασκητής: -Σύμφωνα με μια έρευνα, οι Έλληνες κάνουν έρωτα 115 φορές το χρόνο.

Μενεγάκη: - Ναι ε; 115 φορές στις 365 μέρες... δηλαδή πόσο; Κάθε μέρα;

 • Έχω στηθεί και περιμένω να πάρω τον επόμενο καλεσμένο μας!!!!!


 • Ελενάρα: - Από που μας τηλεφωνάτε;

Ακροατής: -Από Σκιάθο. Ελενάρα: -Α, ωραία... και έχουμε ένα βίντεο για την Σκόπελο...


 • Λέει για ένα σκύλο που βρήκε έξω από το σπίτι της:

- Ήταν τόσο πεινασμένο και αδύναμο που δεν μπορούσε να σταθεί στα δυο του πόδια!!!!

 • Οι αρχαίοι εξ' άλλου έλεγαν "Νους υγιές, εν σώματι υγιό"!!!
 • Σε διαγωνισμό όπου οι τηλεθεατές παίρνουν τηλέφωνο και προσπαθούν να βρουν το όνομα του καλλιτέχνη από αυτά που τους λέει η Ελένη:

Ελενάκι: - Ποια τραγουδίστρια λέει "Τα σεντόνια"; Ακροάτρια: - Θα απαντήσω στην τύχη. Ελενάκι: - Μπράβο η Βίσση είναι!!!

 • Παίζοντας ένα παιχνίδι στην εκπομπή, στο οποίο έπρεπε να μαντέψει κάτι που περιέγραφε ένα μικρό παιδί:

Παιδάκι: - Τι είναι άσπρο με κόκκινο στην μέση; Μενεγάκη: - Το αυγό!!!

 • Σε ανοιχτή ακρόαση με κάποιον ομογενή στην Σουηδία:

- Τώρα μας βλέπετε ζωντανά ή είναι βίντεο η εκπομπή;

 • Ελάτε να καθίσουμε στους καναπέους (αντί για καναπέδες)
 • Πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε στην παράλια και κάτω από τον ήλιο, για να μη καούμε και μας φεύγουν κομμάτια του σώματος μας από το δέρμα μας!!!
 • Ασκητής: - Και επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει ποτέ να καταπίνετε το σπέρμα στον στοματικό έρωτα...

Μενεγάκη: -Πω πω, αλήθεια; Δεν το ήξερα!!!!!!!!!!!

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.