Επιστήμη
“Ρε, αυτοί είναι βλάκες...”
- Ο Τσακ Νόρις καθώς έβλεπε την πτώση των τανκς
“Γαμώ την Επιστήμη..”
- Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν καθώς προσπαθούσε να κατασκευάσει την ατομική βόμβα πριν από τους Επιστήμονες
“Ο Ραν Ταν Πλαν φώναζε την Επιστήμη και ως "Αμάς" και γι αυτό το Πανεπιστήμιο μετονομάστηκε σε Παναμάς. Είναι προφανές ότι οι Παναμέζοι είναι Έλληνες Επιστήμονες..”
Η Επιστήμη ήταν η κρυφή γκόμενα του Ραν Ταν Πλαν. Ήταν ένα πονηρό θυληκό, πολύ ερωτευμένο με ένα μεγάλο όμως πρόβλημα: δεν μπορούσε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της γιατί ντρεπόταν που ο γκόμενος της ήταν τελείως χαϊβάνι.
Η άνοδος της ΕπιστήμηςΕπεξεργασία
Η πονηρή Επιστήμη, έλυσε το πρόβλημά της με τον εξής τρόπο: Για να κερδίσει το ζευγάρι το σεβασμό της κοινωνίας, επινόησε μία γλώσσα με πολύπλοκη κρυπτογράφηση και επιβλητική γραφή αλλά χωρίς κανένα απολύτως νόημα, τα Μαθηματικά. Ο Ραν Ταν Πλαν και η Επιστήμη άρχισαν να μιλάν και να γράφουν μαθηματικά μπροστά στον υπόλοιπο κόσμο, ο οποίος υποκλήθηκε μπροστά στο μεγαλείο της ευφυΐας τους και αμέσως τους εξέλεξε ως κυβερνητικό ζεύγος της άγριας δύσης (ΚΖΑΔ)
Η πτώση της ΕπιστήμηςΕπεξεργασία
Στην πρώτη συνέντευξη τύπου τους ως κυβερνήτες, η Επιστήμη είπε ότι δεν μπορεί να υπάρξει άνθρωπος που πυροβολεί πιο γρήγορα απ' τη σκιά του. Η Ντόλυ παρεξηγήθηκε, χλιμίντρισε και έπεισε το Λούκυ Λουκ να αρπάξει το κυβερνητικό ζεύγος και να το στείλει στην εξορία.
Το ΠανεπιστήμιοΕπεξεργασία
Η ίδρυση του ΠανεπιστημίουΕπεξεργασία
Η Επιστήμη και ο Ραν Ταν Πλαν, απογοητευμένοι αλλά και ανενόχλητοι πλέον, κάνουν οικογένεια και με τον καιρό ιδρύουν μία ολόκληρη φυλή. Τα μέλη της φυλής αυτής παίρνουν το όνομά τους από το θυλυκό του προγονικού ζεύγους και λέγονται Επιστήμονες. Καθώς η φυλή των Επιστημόνων μεγαλώνει και επεκτείνεται, ιδρύει ένα καινούριο κράτος στη Δύση, το Πανεπιστήμιο. Το Πανεπιστήμιο, που είναι ο σημερινός Παναμάς, έχει ως επίσημη ιθαγένεια τους Επιστήμονες και ως επίσημη υπηκοότητα τους πανεπιστημιακούς.
Το Πανεπιστήμιο πριν το Β' ΠΠΕπεξεργασία
Παλιό ρητό των Επιστημόνων: [math]\displaystyle{ ln(e)+(sin^2(p)+cos^2(p)) = \sum_{n=0}^\infty (\frac{1}{2})^{n} }[/math]
Μετά την αποκρυπτογράφηση των μαθηματικών, το ρητό μεταφράστηκε ως "Ένα κι ένα κάνουν δύο"
Πολύ γρήγορα, μέσα στο Πανεπιστήμιο αναπτύχθηκε ένα ενιαίο χόμπυ, η έρευνα. Λόγω όμως της διαφωνίας μεταξύ των τοπικών κέντρων έρευνας (ΤΚΕ) για τους κανονισμούς του χόμπυ, το κράτος του Πανεπιστημίου χωρίστηκε σε επιστήμες-κράτη. Οι πιο διάσημες από αυτες είναι η Ιατρική, η Βιολογία, η Φυσική και η επικράτεια του Jimmy Hentrix.
Η δραστηριότητα του ΠανεπιστημίουΕπεξεργασία
Κληρονομούντες την υπέρμετρη βλακεία από τον πρόγονό τους Ραν Ταν Πλαν, οι Επιστήμονες είχαν τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους και έτσι, για να μπορούν να επικοινωνούν με κάτι, δημιούργησαν τις μηχανές και τον προγραμματισμό χρησιμοποιώντας τη γλώσσα τους, τα μαθηματικά. Έτσι, χρησιμοποίησαν τις μηχανές αρχικά ως αντικείμενα επικοινωνίας προγραμματίζοντας σε C τόσο την έκφραση του πόνου προς τη μηχανή όσο και την απάντηση της παρηγοριάς από αυτή.
Την οικονομική χρησιμότητα των μηχανών εμπνεύστηκε ο 13ος Βασιλιάς του Πανεπιστημίου, Βαλβέρδε ο 2ος. Ίδρυσε την 1η εταιρία στον Πανεπιστημιακό χώρο, την pineApple, η οποία εξήγαγε computers, robots, όπλα, i-pods και USB sticks από το 1900. Η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της "τεχνολογίας", όπως ονομάστηκε από τον Βαλβέρδε, επέφερε και ένα καινούριο οικονομικό σύστημα, τον Καρμπινταλισμό.
Το Πανεπιστήμιο στον Β' ΠΠΕπεξεργασία
Ο συνδυασμός της ανάπτυξης της τεχνολογίας των όπλων και του Καρμπινταλισμού οδήγησε στο κοινωνικό σύστημα του ναζγκισμού στη Γερμανία, όπου παραγόταν μαζικά νάζγκουλ για να κατακτήσουν την Ευρώπη. Η ναζγκιστική Γερμανία, αμόλησε τα νάζγκουλ προς όλες τις κατευθύνσεις και έτσι άρχισε ο Β' ΠΠ.
Η Γερμανία ήταν σύμμαχος του Πανεπιστημίου για εμπορικούς λόγους, καθώς τα περισσότερα όπλα που παραγόταν στο Πανεπιστήμιο χρησιμοποιούταν από τα νάζγκουλ της Γερμανίας. Έτσι, το Πανεπιστήμιο μπήκε στον Β' ΠΠ ως σύμμαχος της Γερμανίας. Παρ' όλ' αυτά, καμμία χώρα δεν επιχείρησε ενάντια στο στρατό του Πανεπιστημίου, καθώς μία φήμη είχε κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι ο στρατός του Πανεπιστημίου είχε αναπτύξει ένα τρομερό όπλο, τη διαφορική εξίσωση. Και ναι, η φήμη ήταν αληθινή, οι Επιστήμονες στρατηγοί είχαν στα χέρια τους το τρομακτικό αυτό όπλο, βασισμένο στη μυστηριώδη κρυπτογραφημένη γλώσσα τους.
Παρά την τρομερή φήμη της διαφορικής εξίσωσης, ο ατρόμητος Τσακ Νόρρις πήρε μία μικρή ομάδα στρατού οπλισμένη με μπύρες και βάδισε κατά του εδάφους του Πανεπιστημίου. Εκεί, τον περίμεναν οι Επιστήμονες με χαρτί και μολύβι. Έλεγξαν την πορεία του Τσακ Νόρις, και έλυσαν τη διαφορική εξίσωση για να βρουν την πορεία των τανκς που θα έκανε τη νίκη τους απέναντι στον Τσακ Νόρις αδιαμφισβήτητη. Όταν είδαν τα γερμανικά νάζγκουλ που ήταν στο στρατό του Πανεπιστημίου ότι η προβλεπόμενη πορεία των τανκς περνούσε μέσα από τη διώρυγα του Πανεπιστημίου, έσπευσαν να ειδοποιήσουν τον Επιστήμονα στρατηγό Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι η τροχιά είναι λανθασμένη. Ο Μπάγεβιτς είπε ότι η τροχιά ορίζεται σωστά στον τρισδιάστατο χώρο των διαφορικών εξισώσεων, αγνόησε επιδεικτικά τα νάζγκουλ και διέταξε την επίθεση των τάνκς.
Τα μοιραία επιστημονικά τανκς γκρεμίστηκαν στη διώρυγα του Πανεπιστημίου και έτσι ο Τσακ Νόρις κατέκτησε το Πανεπιστήμιο με έκπληξη για το μέγεθος της χαζομάρας των Επιστημόνων. Την ίδια στιγμή, μετονόμασε το Πανεπιστήμιο σε Παναμά και σε 10 λεπτά αποκρυπτογράφησε τα μαθηματικά πίνοντας AMSTΕλ
Το πανεπιστήμιο μετά το Β' ΠΠΕπεξεργασία
Το πανεπιστήμιο δεν κατάφερε ποτέ να ξαναγίνει κράτος, αλλά εισχώρησε σε όλες τις χώρες του κόσμου, ελέγχοντας αμέτρητες τοπικές περιοχές, τα πανεπιστήμια. Εκεί, πιο δραστήριο από ποτέ, επιστρατεύει ιθαγενείς φοιτητές, τους ονομάζει επιστήμονες και τους εκπαιδεύει για να βοηθήσουν στην εξέλιξη του δημιουργήματος του κράτους του Πανεπιστημίου, τον Καρμπινταλισμό.
ΔιαμάχηΕπεξεργασία
Η επιστήμη έχει και τους εχθρούς της, απ' τον μονίμως αδιάβαστο πάτο μαθητή, έως τη θρησκεία που απορρίπτει την λογική επιβάλλοντας αναιτιολόγητα το κατ' αυτήν ωραίο. Η επιστήμη στηρίζει την αέναη συμπαντογένεση (με την λογική ότι κάθε αλγεβρικός μηχανισμός είναι αέναος, κάτι σαν μη ανθρωπικός θεός), ενώ αντίθετα η θρησκεία θεωρεί αναγκαία την υπόσταση ανθρωπικώς έλλογου Δημιουργού. Η θρησκεία αποτελεί τον χειρότερο εχθρό της επιστήμης, αφού απορρίπτει (χωρίς λογικά επιχειρήματα) κάθε επιστημονική εξήγηση του πλανήτη μας και της ζωής. Οι δύο πλευρές θα μάχονται συνέχεια για την κατάρριψη της μίας ή της άλλης πλευράς, αφού η θρησκεία έχει τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, που αρνείται να αποδεχθεί την, πικρή για την πλευρά της, αλήθεια.