Πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ. Ιδρυτής του ΕΛ-ληνικού έθνους και της φυλής των μοντέρνων ΕΛ. Δήμαρχος Μαραθώνα. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1948 και υπάρχουν ντοκουμέντα ότι θα ζήσει μέχρι και τη δύση των πολιτισμών.

Θεά, Θεά... Γλυκιά...

Κατάγεται από την αρχαία φυλή των ΕΛ και η συμβολή του στην πνευματική ανάπτυξη του ΕΛ-ληνικού κράτους θεωρείται αναμφισβήτητη.
Ευθύνεται για τη δημιουργία της ελίτ των ΕΛ, που είναι πνευματικά πρόσωπα με σκοπό να αναβαθμίσουν την διανοητική ικανότητα των ΕΛ-λήνων.
Κύριοι εκπρόσωποι τους και αποτέλεσμα της μεγαλοφυίας του Ηλία Ψινάκη είναι οι Σάκης Ρουβάς, Justin Bieber και Κωνσταντίνος Μαρτάκης.
Νέο μέλος της ελίτ αυτής είναι ένα αστέρι κάλλους απείρου και ευφυίας, η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σκάνδαλα του τύπου «ήμουνα κι εγώ στο κότερο» θεωρούνται ανακριβή και ένα μέσο των εχθρών του για να σαμποτάρουν το έργο του.
Οι πλαστικές επεμβάσεις (Ψινάκης Gti) στις οποίες έχει υποβληθεί έγιναν μόνο και μόνο για να αναδείξουν το αιώνιο του χαρακτήρα του καθώς μια τέτοια μορφή είναι απαράδεκτο να διαστρεβλωθεί από ανόητες έννοιες όπως τα γηρατειά.

Παράτησε την τηλεόραση και την κυρία Μανωλίδου για να ασχοληθεί με την τέχνη. Παράτησε την Τέχνη για να ασχοληθεί με δημαρχιλίκι.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.