Ηλεκtrollύτης

(Ανακατεύθυνση από ΗλεκΤΡΟΛΛυτης)


Hλεκtrollύτης είναι το πρόσωπο εκείνο το οποίο οφείλει το όνομα και την ύπαρξή του στην Ηλέκτρα από imc.

Η γέννησηΕπεξεργασία

Δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες που να προσδιορίζουν την ημερομηνία γέννησής του. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι γεννημένος κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '80, ενώ άλλοι συνδέουν την παρουσία του σε τούτο τον μάταιο κόσμο με την έναρξη της χρήσης του διαδικτύου.

Το πραγματικό όνομα του Ηλεκtrollύτη είναι Νίκος Τρόλλος του Τρολλαδούρου του Κώστα. Ωστόσο αυτό άλλαξε μερικά χρόνια αργότερα, όταν και είχε την πρώτη του επαφή με την Ηλέκτρα από imc.

Η οικογένειαΕπεξεργασία

Όπως και με την γέννηση, έτσι και με τους γονείς του Ηλεκtrollύτη, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Το βέβαιο είναι ότι ο κύριος Τρολλαδούρος ειναι αυτός που τον μεγάλωσε, αλλά δεν είναι εξίσου βέβαιο ότι είναι και ο φυσικός του πατέρας. Κι αυτό γιατί στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια ιστορία κατά την οποία φυσικός του πατέρας είναι ένας 40χρονος καθηγητής ταμπούρλου (αγνώστων λοιπών στοιχείων) και μητέρα του μια Αμαζόνα (επίσης αγνώστων λοιπών στοιχείων), οι οποίοι με τη γέννηση του παιδιού κατάλαβαν το τραγικό τους λάθος και το παράτησαν έξω από την πόρτα του κυρίου Τρολλαδούρου, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό-εκτός από την γνωστή ελληνίδα κουτσομπόλα γειτόνισσα, η οποία δήλωσε ότι είδε ένα αγροτικό αυτοκίνητο να απομακρύνεται από το χώρο του συμβάντος με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν έχει αδέρφια ή λοιπά συγγενικά πρόσωπα.

Παιδικά χρόνιαΕπεξεργασία

Μεγάλωσε στο εξωτικό Τρολλάνδρι, σαν φυσιολογικό παιδί χωρίς να δείχνει σημάδια για το πού θα κατέληγε με την πάροδο των ετών. Όλα άλλαξαν όταν ο κύριος Τρολλαδούρος αποφάσισε στα 15α γενέθλιά του (σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ιδίου) να του κάνει δώρο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση PSTN για το ίντερνετ.

Τα πρώτα βήματαΕπεξεργασία

Ο Ηλεκtrollύτης με το που παρέλαβε το δώρο του έδειξε τα πρώτα σημάδια για το τι θα επακολουθούσε. Δεν ήθελε να παίζει παιχνίδια στο PC, ούτε να βλέπει τσόντες. Ήθελε μόνο να χαλάει τις συζητήσεις στα διάφορα διαδικτυακά chatrooms. Ήταν η αγαπημένη του ασχολία. Θα τον βρίσκατε εκείνη την περίοδο σίγουρα στο diymusic.org να τρολλάρει είτε ως Βασίλης Τρολλοσίδης, είτε ως Μιχάλης Τρολλανάς, ενώ σπανιότερα υπέγραφε ως Πέτρος Τρολλότκιν. Τα θέματα με τα οποία καταπιανόταν, ήταν οι αναλύσεις περί των αγαπημένων του συκροτημάτων Τρολλιά του Χάους και Μεθυσμένα Τρολλικά, τα οποία φυσικά υπήρχαν μόνο στη φαντασία του. Έτσι πέρασε τα εφηβικά του χρόνια, ώσπου μια μέρα το 2005 googlάροντας ανακάλυψε σχεδόν καταλάθος την ιστοσελίδα athens.indymedia.org. Αυτό ήταν.

Η κατρακύλαΕπεξεργασία

Από εκείνη την ημέρα που κατάλαβε ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνον, δεν άφησε ποτέ την εν λόγω ιστοσελίδα. Ο Internet Explorer ήταν μονίμως ανοιχτός με μία καρτέλα να σημαδεύει πάντα τις κρυμμένες ειδήσεις του athens.indymedia.org και το refresh πατιόταν το αργότερο ανά 10 δευτερόλεπτα. Τρόλλαρε ακατάπαυστα είτε φανερά είτε με ατάκες του στυλ προλαβαίνουμε να κατέβουμε τώρα εμείς που δουλεύαμε;; ή χρειάζεται κόσμος; ας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα. και από τηλ. με άτομο που είναι στην πορεία ισχύει αυτό που γράφει ο σύντροφος παραπάνω σε όλα τα θέματα, κάνοντας έτσι το κομμάτι του κάτω από τη μύτη της μισητής τότε ΣΟ. Οι μέρες κυλούσαν ξέγνοιαστα, ο Ηλεκtrollύτης δεν κούναγε για κανένα λόγο από το PC, μέχρι που τον Αύγουστο του 2009 κάτι άλλαξε για πάντα τη ζωή του.

Η εξαφάνισηΕπεξεργασία

Ήταν από τις σπάνιες φορές που σηκωνόταν από τον υπολογιστή του. Ήταν όμως καλοκαίρι, ο εθισμός του στο τζόγο ήταν γνωστός, άσε που ήταν και η τελευταία ιπποδρομία της χρονιάς και όλος ο χώρος την περίμενε με αγωνία. Εξάλλου το κτήμα Πραπ ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και δε θα άφηνε τον υπολογιστή του μόνο παραπάνω από 2 ώρες. Πήρε όλες τις οικονομίες του από τον κουμπαρά, ξανακοίταξε για μια τελευταία φορά τις προτάσεις του Νeil του αλογομούρη και αναχώρησε για το κτήμα. Με τη σιγουριά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του έπαιξε όλα τα χρήματα στη νίκη του νεαρού τότε και πρωτοεμφανιζόμενου αλόγου Άλεξ ο μπουγάτσας και μέχρι τα 3/4 της κούρσας φαινόταν ότι θα δικαιωθεί. Τότε ακριβώς έγινε το μοιραίο. Ο αναβάτης του ´Αλεξ με ένα απίστευτο λάθος έκανε το ταχύτατο άλογο να χάσει την ισορροπία του, καταδικάζοντάς το στην τελευταία θέση και τον ΗλεκΤΡΟΛΛύτη στην απόσυρση από τα κοινά.

Ο Άγνωστος χρόνοςΕπεξεργασία

Λίγα είναι τα στοιχεία που έχουμε για αυτούς τους 12 μήνες της ζωής του Ηλεκtrollύτη. Φαίνεται όμως ότι αποσύρθηκε σε ένα σπήλαιο όπου έζησε παρέα με τον Δαίμονα των Εξαρχείων. Κατά πάσα πιθανότητα είναι και ο γητευτής του Δαίμονα και αυτός που τον έπεισε να κατέβει στον σπουδαίο αγώνα της Φάμπρικας Υφανέτ. Εκτός όμως από τον Δαίμονα, άλλα δύο στοιχεία έκαναν τον Ηλεκtrollύτη να επιστρέψει. Δε θα μπορούσε να ζήσει ούτε 2 μέρες χωρίς τα κρυμμένα του indymedia γι αυτό και απαλλοτροίωσε ένα κινητό με GPS από έναν άγνωστο καμπαρντινοφόρο, που για ανεξήγητο λόγο είχε βρεθεί στα μέρη του. Έτσι είχε και πάλι πρόσβαση στον αγαπημένο του ιστότοπο και με χαρά διαπίστωσε ότι πλέον ψαλίδιζε και η Ηλέκτρα στο indymedia. Την ερωτεύτηκε άμεσα, χωρίς να την έχει δει ποτέ. Και ακόμα ανακάλυψε την καινούργια ιστοσελίδα indymediatrolls.blogspot.com στην οποία μπορεί να βρει όλους όσους τρολλάρουν το indymedia και να τρολλάρουν παρέα τα πάντα. Άλλαξε το όνομά του, ξαναβρήκε όρεξη για ζωή και έπεισε και τον Δαίμονα να κατέβει στον αγώνα (όπου είναι και ακλόνητο φαβορί) για να πάρει τις οικονομίες του πίσω.

ΣήμεραΕπεξεργασία

Δηλώνει παρών σε κάθε κουβέντα του χώρου (ασχέτως θέματος) αλλά και στις συνελεύσεις της ΣΟ μόνο και μόνο για να δει από κοντά την Ηλέκτρα. Δεν είναι γνωστό αν το έχει καταφέρει ακόμα. Παραμένει αντισεξιστής και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό είναι το μόνο στοιχείο που μπορεί να γοητεύσει την γλυκιά Ηλέκτρα, γιατί από ομορφιά δε λέει τίποτα, καθώς όσοι τον είχαν δει παρέα με τον Δαίμονα των Εξαρχείων τον χαρακτήριζαν σαν τον άσχημο της παρέας. Δεν έχει φίλους, καθώς εκτός από άσχημος είναι και απάλευτος σαν χαρακτήρας και ελπίζει η Ηλέκτρα να τον αγαπήσει για τα λεφτά που θα έχει μετά την επικράτηση του Δαίμονα. Γενικά αν η Ηλέκτρα είναι στη χειρότερη απλά πιο άσχημη (και όχι πολύ πιο άσχημη κλπ.) από την Ελένη Λουκά, αυτός ο έρωτας θα παραμείνει ένα άπιαστο όνειρο για τον ΗλεκΤΡΟΛΛύτη.


Δείτε την ιστορία ενός ηλεκtrollύτη εδώ. Θα συγκλονιστείτε.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.