Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Η θεωρία του χάους στο δημόσιο

(Ανακατεύθυνση από Η θεωρια του χαους στο δημοσιο)

Πιστεύω πως όλοι μα όλοι οι Έλληνες αναρωτιέστε: Πώς από αυτό: Hercules.jpeg καταλήξαμε σε αυτό: Karamanlhs.jpeg

Η απάντηση δεν είναι ακριβής, παραβιάζει οποιονδήποτε νόμο που έχει την όποια παραμικρή σχέση με την λέξη λογική και συναντάται με το όνομα Δημόσιο.

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για την απεικόνιση του Θεωρήματος.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το Δημόσιο και ο δημόσιος υπάλληλος αποτελούν συνώνυμα του ύπνου και του αυνανισμού (εξού και το επάγγελμα του δημόσιου παίχτη και πεοκρούστη και κατά την αρχαιότητα ευνούχου) η μόνη θεωρία που φαίνεται να απαντά με σχετική ακρίβεια στην πολύπλοκη αυτή λέξη φαίνεται να είναι "Η θεωρία του Χάους", παρόλα αυτά συναντάται μόνο στους τομείς μεταξύ των Δημοσίων Υπηρεσιών και όχι μέσα στις ίδιες τις υπηρεσίες.

Το ακόλουθο κείμενο μπορεί να θέσει σε δοκιμασία ακόμα και τα πιο λαμπρά μυαλά της οικουμένης (βλέπε Τζούλια Αλεξανδράτου) γι' αυτό ζητώ την προσοχή σας.

Περιεχόμενα

ΠρώτονΕπεξεργασία

Ίδρυση Δημοσίου:

Όλα άρχισαν κοντά στο 1451 μ.Χ., όταν ο Κων/νος ο Παλαιολόγος προετοιμαζόταν για την πολιορκία της Κων/πολης και, όπως όλοι κατανοούμε, δεν είχε χρόνο για να ασχολείται με τον απλό λαό. Γι' αυτό δημιούργησε το Δημόσιο από μια ομάδα κρατουμένων από την Κορσική οι οποίοι το στελέχωσαν με το ιερό καθήκον να βοηθάνε στην οργάνωση του κράτους με μόνο 3 διαλείμματα των 8 ωρών. Βοήθησαν πολύ στην οργάνωση του κράτους και το έκαναν το πιο ανοργάνωτο κράτος στον κόσμο Έτσι, ενώ όλα έδειχναν πως θα νικούσαμε τους Τούρκους χάσαμε λόγω έλλειψης στρατού καθώς όλοι ήταν μέσα στην εκκλησία και έπαιρναν μαθήματα ύπνου από τους Δημόσιους υπάλληλους.

ΔεύτερονΕπεξεργασία

Διαφωτισμός:

Όλοι γνωρίζουμε ότι στην Γαλλία άρχισε ο Διαφωτισμός όμως λίγοι γνωρίζουν από ποιους άρχισε ο Διαφωτισμός στα αλήθεια.

Άρχισε από τους Έλληνες, δημοσίους υπαλλήλους που διαδέχτηκαν τους Κορσικιανούς και η μόνη διαφορά μεταξύ τους ήτανε πως οι Έλληνες δεν θέλανε να σηκώνονται καν από το κρεβάτι. Γι' αυτό φύγανε γιατί οι Τούρκοι είχαν την απαίτηση να σηκώνονται το πρωί για δουλειά. Γι' αυτό οι Δημόσιοι υπάλληλοι μετανάστευσαν στην Γαλλία για να μεταδώσουν τις αξίες του ύπνου, του καλού φαγητού και προπαντός του ρουσφετιού. Δυστυχώς οι Γάλλοι πήραν σαν παράδειγμα μόνο την αξία του φαγητού επειδή δεν είχαν αρκετό και γι' αυτό έγινε η Γαλλική Επανάσταση.

ΤρίτονΕπεξεργασία

Απεργία στο Σικάγο:

Η απεργία αυτή είναι γνωστό πως έγινε για να καθιερωθεί το οχτάωρο όμως και αυτό έμεινε κρυφό και δεν γράφτηκε ποτέ στα ιστορικά βιβλία. Οι διαδηλωτές πήραν παράδειγμα από το ήδη υπάρχον Ελληνικό Δημόσιο βλέποντας τις αρετές της μισάωρης εργασίας και το δικό τους το χάλι που άγγιζε τις 11 ώρες. Αγανακτισμένοι βγήκαν στους δρόμους φωνάζοντας για δικαιώματα εργασίας.

ΤέταρτονΕπεξεργασία

Το Δημόσιο ξανά στην Ελλάδα και η το χάος:

Στο τέταρτο και τελευταίο κεφάλαιο θα διαλευκάνουμε οποιοδήποτε μυστήριο υπάρχει ανάμεσα στις σχέσεις των Δημόσιων υπηρεσιών για λόγους μη κατανόησης από τον μέσο αναγνώστη θα δώσουμε ένα παράδειγμα προκειμένου να γίνει πιο κατανοητό τι σημαίνει χάος.

Παράδειγμα:
Δάνειο στην Εθνική τράπεζα για έναν κτηνοτρόφο.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα χωράφι και θέλετε να το αξιοποιήσετε με ζώα, πηγαίνετε λοιπόν στην τράπεζα για να πάρετε ένα δάνειο 100 χιλιάδων (100.000€).

Πρώτα πρέπει να πάτε στην τράπεζα να ζητήσετε το δάνειο, θα σας κάνουν κάποιες ερωτήσεις κρίσεως (κυριολεκτικά κρίσεως καθώς πολλοί λαλήσανε κατά την διάρκεια τους) π.χ. πώς σας λένε, τι επάγγελμα ασκείτε, γιατί η γη δεν είναι ορθογώνια, τι νούμερο παπούτσι φορά ο Μεγαλοπόδαρος, πόσους κόκκους άμμου χωρά ένα στάδιο ποδοσφαίρου κ.τ.λ.

Αφού απαντήσετε στις εντελώς παράλογες αυτές ερωτήσεις (αν τα καταφέρετε), θα ελέγξουν πόσο καλός δρομέας είστε καθώς θα σας στείλουν στον ΟΓΑ για να σας κόψουν μια απόδειξη για το δάνειο. Η πιο πιθανή απάντηση είναι να σας πει πως δεν υπάρχει χαρτί και θα σας στείλουν οδοιπορικώς στον Αμαζόνιο να κόψετε ξύλο (τεστ δύναμης), με το οποίο αφού το κόψετε θα πρέπει να γυρίσετε πάλι πίσω. Όπως όμως όλοι γνωρίζουμε μιλάμε για Δημόσιο, οπότε το μηχάνημα που θα φτιάχνει το χαρτί δεν θα λειτουργεί.

Μετά θα σας υποβάλουν σε τεστ αναρρίχησης καθώς θα σας ζητηθεί να πάτε στα Ιμαλάια να βρείτε το ηγέτη για να σας πολτοποιήσει το ξύλο. Εάν τα καταφέρετε θα πρέπει να γυρίσετε πίσω όπου θα σας αναγγελθεί μία ακόμα αποστολή. Θα σας πουν πως τελείωσε το μελάνι και ενώ θα μπορούσατε να το προμηθευτείτε από το πλησιέστερο βιβλιοπωλείο, θα σας αναγκάσουν να πάτε και να ψαρέψετε ένα γιγαντιαίο καλαμάρι από το Τρίγωνο των Βερμούδων (τεστ αναπνοής κάτω από το νερό) και βέβαια χωρίς μάσκα οξυγόνου. Αφού βουτήξετε στα 400χιλ. βάθος παλέψετε με το κτήνος και πάρετε το μελάνι θα γυρίσετε πίσω στην Υπηρεσία όπου θα σας δώσουν την πολυπόθητη απόδειξη που χρειάζεται για να πάρετε το δάνειο.

Όταν φτάσετε στην τράπεζα θα σας πουν να περιμένετε στην ουρά που σημαίνει ότι τα δισέγγονά σας ίσως καταφέρουν κάποτε στα βαθιά γεράματα να φτάσουν στο ταμείο. Όταν θα πάτε να πάρετε το ποσό, θα σας ζητηθεί ως μίζα τα 9/10, αυτό σημαίνει ότι πρέπει τα παραπάνω να γίνουν μόνο άλλες 9 φορές για να πάρετε το ποσό που ζητήσατε ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια κόλα χαρτί και ένα μπουκαλάκι μελάνι.

Γι αυτό υποστηρίζουμε ότι μόνο με την Θεωρία του χάους μπορούμε να τεκμηριώσουμε τον όρο της λέξης Δημόσιο.