το κωλόμπαρο-πάμπ θερμοπύλες, αλλιώς γνωστές και ως HotGates...
this is Spartaaaa!!! today we dinne in hell!!!
έτσι είναι η Σπάρτηηη!!! σήμερα θα δειπνήσουμε στην κόλαση!!!

Οι Θερμοπύλες, γνωστές και ως Hot Gates ή LaPort Calorifer, ήταν ένα gay μπαρ στην Περσέπολη του 15ου αι. π.Χ. που κατάφερε αρκετά χρόνια να ξεφύγει από την καταδιωκτική μανία της υπηρεσίας ηθών της Περσικής αυτοκρατορίας που είχε εγκαθιδρύσει καθεστώς τρόμου υπό την ηγεσία του Φαταουλλάχ Κατσεκατωμί και του υπαρχηγού του Σατράπη Ειδεμί.

Η ιστορίαΕπεξεργασία

Το μπαράκι κατάφερνε με μαγικό τρόπο να εμφανίζεται κάθε βράδυ σε άλλη γειτονιά κατά τα μεσάνυχτα και να εξαφανίζεται γύρω στις 4 το πρωί. Όμως την νύχτα της Christopher Street Day του έτους 1480 π.Χ. κάποιος Εφιαλτί το κάρφωσε στο τμήμα ηθών για λόγους εκδίκησης. Οι μπάτσοι του Kατσεκατωμί το περικύκλωσαν με άγριες προθέσεις και τα πράγματα θα τελείωναν άσχημα, αλλά τα περισσότερα παιδιά που ήταν μέσα κατάφεραν να το σκάσουν στη νύχτα φορώντας τσαντόρ και μπούργκες.

Να μην τα πολυλογούμε, μετά από αρκετή προσπάθεια και σθεναρή αντίσταση όσων είχαν απομείνει (κάπου 300), ο ιδιοκτήτης του μπαρ, κάποιος Λεωντί, κατάφερε τελικά να βάλει μπροστά το ξόρκι και να το εξαφανίσει στο χώρο και το χρόνο.

Η επανεμφάνισηΕπεξεργασία

Εμφανίστηκε κάπου 1.000 χρόνια αργότερα στην Ελλάδα σ῾ ένα μονοπάτι πλάι στη θάλασσα ανάμεσα στα Καμμένα Βούρλα και τη Λαμία. Εκεί ο Λεωντί λόγω ελλείψεως πελατείας το μετέτρεψε σε Σ.Ε.Α. (Σταθμό Ανεφορβισμού Αλόγων). Όμως για κακή του τύχη οι πρώτοι πελάτες του ήταν ένα τμήμα του περιβόητου τμήματος ηθών που είχε κατέβει για διακοπές και που βέβαια δεν είχαν ξεχάσει το ρεζιλίκι που είχαν φάει 1.000 χρόνια πριν.

Το τέλοςΕπεξεργασία

Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για την μάχη που έγινε στις Θερμοπύλες.

Οι Πέρσες μπάτσοι το έκαναν γυαλιά καρφιά, παρ' όλο που βρίσκονταν σε ξένο έδαφος γιατί βέβαια σαν εκπρόσωποι της μοναδικής τότε ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης καρφάκι δεν τους καιγότανε.

Όπως ξέρουμε από την ιστορία τους σταμάτησε τελικά η τροχαία και το λιμενικό σώμα Αττικής και τους έστειλε πίσω από 'κει που ήρθαν. Όμως όπως φαίνεται ο Λεωντί και οι τελευταίοι 300 πιστοί πελάτες του βρήκαν ηρωικό θάνατο υπερασπίζοντας το μαγαζάκι και τα ιδεώδη τους. Βέβαια σήμερα όλα αυτά είναι μιά μακρινή ανάμνηση σκοτεινών εποχών και η Τεχεράνη, σημερινή πρωτεύουσα της Περσικής αυτοκρατορίας είναι ο παράδεισος για όλους τους queer τρόπους ζωής....