“Που είναι η πεταλούδα? Οέο?”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το Θεώρημα του Χάους

“Εχμμ... αν πειράξω αυτήν την πεταλούδα, μπορεί να γίνει σεισμός στην Ιαπωνία; Να δοκιμάσω;”

- Ο Γεώργιος Παπανδρέου Β' για την πεταλούδα που έφερε χάος, 2011

“Εγώ δεν χρειάζομαι πεταλούδες”

- Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τη θεωρία του Χάους

“Εν αρχή, ήτο το Χάος. Μετά εγέννετω ο Κόσμος. Μετά εγέννετω η Ελλάδα και ξαναήρθε το Χάος. Γάμησέ τα Σόλωνα”

- Ο Ησίοδος για την κοσμογέννεση

Το Θεώρημα του χάους, γνωστό και

Το Χάος στην οδό Πατησίων ερμηνεύεται από το Θεώρημα ως το αποτέλεσμα ενός κινέζου που τάραξε μια Πεταλούδα (περιοδικό Focus)

ως θεώρημα της πεταλούδας, βασίζεται στα μαθηματικά του λυκείου (και όχι στα ανώτερα μαθηματικά, όπως πολλοί πιστεύουν) και στην θεμελιώδη αρχή ότι όλα συνδέονται με τα πάντα και τα πάντα με μια πεταλούδα κάπου εκεί στην ανατολή. Το γεγονός βέβαια, ότι η συγκεκριμένη πεταλούδα έχει πεθάνει εδώ και πολύυυυυ καιρό, αφήνει απτόητους τους επιστήμονές της, τους επονομαζόμενους Χαοϊστές ή/και Πεταλουδιστές, που συνεχίζουν την επιστημονική έρευνα προς εύρεση της νέας πεταλούδας που θα σώσει τον κόσμο.

Κυνηγός πεταλούδων, υπεύθυνος για το Χάος της 11 Σεπτεμβρίου (αρχείο CIA)
Και αυτός προκαλεί τσουνάμι Χάους κυνηγόντας τσούχτρες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός στην επιστημονική κοινότητα Idont Knowhi Sname έχει ανακαλύψει την εν λόγω πεταλούδα, η οποία βέβαια βρίσκεται ακόμη σε μορφή κάμπιας και καλλιεργείται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσα σε ένα κουτάκι nescafe.

Επίσης, η Θεωρία του Χάους μας μαθαίνει ότι, άπαξ και κάνεις ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, θα μας πάρει όλους ο διάολος.

Να μην μπερδεύεται με αυτόν τον Χάους.

Το θεώρημα του χάους διατυπώθηκε για πρώτη φορα από τον απόγονο των Βριλ. Μιλάμε για τον θρυλικό Μπόμπο Μάστορα. Ο Μπόμπος διατύπωσε την θεωρία του όταν μια χαζοπεταλούδα του απέσπασε την προσοχή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει και να σκοτωθεί θανάσιμα.

Έτσι κάποιοι αναλυτές δικαίως στα έργα τους δεν μιλάνε για την θεωρία της πεταλούδας αλλά για την θεωρία του νεκρού Μπόμπου Μάστορα.

Αν θες να γελοιοποιήσεις ένα τέτοιο θεώρημα είναι δικαίωμα σου, όταν το κάνεις δημόσια είναι ντροπή. Ξέρω έχεις την IP μου και τι θα γίνει ?

Εξειδικευμένη ανάλυσηΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.