Η περιφημη Σφραγιδα των Ναιτων Ιπποτων η οποια απεικονιζει τους δυο Ιπποτες ναμοιραζονται ενα αλογο.Απο εκει προηλθε το Γαλλικο Αυτοκινητο το περιφημο 2CV ( deux chevaux = δυο αλογα)

Οι Ιππότες του Ναού ή Ναΐτες γνωστοί και ως Φτωχοί Στρατιώτες του Χριστού (Αγγλικά:Knight Templars) είναι μια μυστική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1928 απότον Simon Templar γνωστό με το Ιπποτικό παρατσούκλι "ο Άγιος". Ο ST όταν ήταν μικρός συνήθιζε να κλέβει τα τραπεζομάντιλα από τις μπουγάδες της μαμάς του και των γειτονισσών στις γύρω αυλές και αφού έφτιαχνε με κραγιόν (από την θεία του την Βεατρίκη) ένα κόκκινο σταυρό τις φορούσε σαν μπέρτα και έτρεχε γύρω γύρω κάνοντας καλές πράξεις ή κλέβοντας καραμέλες από το ψιλικατζίδικο του θείου Μπεν τις οποίες μοίραζε στα φτωχά παιδιά της γειτονιάς.

Αργότερα όταν μεγάλωσε μια και ήταν πολύ δημοφιλής μάζεψε και άλλους ομοϊδεάτες του αποφοίτους κυρίως από την ακαδημία του Ητον και έφτιαξαν την Φιλανθρωπική αυτή οργάνωση η οποία πήρε το όνομα του. Η πολεμική κραυγή των Ναϊτών είναι τογνωστό Τουτουρου τούρτουρου ρουυυυυυυυυυ! Χαρακτηριστικό σημείο αναγνώρισης των Templars είναι τα χαλασμένα δόντια (από τις πολλές καραμέλες που έτρωγαν μικροί) και η εμμονή στα καρό σακάκια με στενά πέτα. Οι Ναιτες πιστοί στα ιδανικά της ασκητικής ζωής και της φιλανθρωπίας αποφάσισαν να κατέβουν στην Μέση Ανατολη για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση του Μεγαλου Ιερου Ναου του Μπουρτζ Αλ Αραμπ στο αραβικό κρατίδιο του Αμανμασγαμαν. Ο χαλίφης της περιοχής είδε ότι είναι και δυνατά παιδιά και τους αρέσουν και τα γλυκά της περιοχής και τους έδωσε κτήσεις χωράφια και ένα μεγάλο παγωτατζίδικο με ενυδρείο στο μεγάλο Τεμενος του Γκολντενσουκ.

Οι Ναιτες επεκτάθηκαν πολύ. Τα παγωτά που έφτιαχναν στο Παγωτατζιδικο του Γκολντενσουκ έγινε ανάρπαστο στους προσκυνητές και τελικά το ονόμασαν για λόγους μάρκετινγκ από τους δυο Άγιους Βενιαμιν και Τζερεμαια ( που έγιναν και προστάτες του τάγματος) και από τότε τα παγωτά ονομαστήκαν Μπεν και Τζερυ. Οι Ναιτε άρχισαν να ανοίγουν παγωτατζίδικα σε όλη την Μεση Ανατολη και Ευρωπη προκαλώντας το μίσος του Βαρωνου της Εβγα και του Μεγαλου Δελτα. Ετσι αυτοί άρχισαν το σχέδιο εξόντωσης του Ταγματος, Έτσι λοΙπον μιΛησαν με Τον Μεγάλο Μαγισσο του Νεστουλα και άρχισε το ξεκαθαρισμαΣε ένα αρχαίο εύρημα στην πόλη του Αμανμασγαμαν ( κοντά στην σημερινή Πετρα της Ιορδανιας) βρέθηκε αυτό το χάραγμα πάνω σε ένα αρχαίο κύπελλο. Εικαζεται οτι ειναι ο ασκητής Ναιτης μετά απο νηστεία