Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Κάτω στο γυαλό στην άμμο τα καβούρια κάνουν γάμο!!!!!!

Και στα δικά σας οι ανύπαντρες με ένα χαζό νύφο σαν τον δικό μου

Αφήστε το γάμο να πάμε για πουρνάρια ή ραδίκια, ό,τι έχει η εξοχή ρε παιδιά.

Αφορμή αυτού του κειμένου μας δίνει ο γάμος του Γουίλ (όχι του μαύρου θερμαστή) αλλά του άλλου του εγγονού της κυρα-Βέτας της Βού του Διαλυμένου Βασιλείου, ο οποίος σήμερα παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε την Κατινίτσα Ζαμπέτα Μεσοπούλου, προς Θεού μην την πείτε Καίτη γιατί το απαγορεύει το πρωτόΚωλο του Βούκινγχαμ καθώς παραπέμπει σε κομμώτρια!!

Σας κάνουμε την ακριβή μετάφραση του ονόματος στα ΕΛληνικά και μην κάνετε κακούς και πονηρούς συνειρμούς με το Μεσο-πούλου, (αμάν πια την φάγατε την κοπέλα μισή έμεινε) που είναι σήμερα η ωραία νυφίτσα της ημέρας.

Ρε Βίκυ χωράει αυτο το μαραφέτι στην τσάντα σου; Αρκετά ηλίθιος δείχνω με το υπόλοιπο ντύσιμο!!!Ρε βλάκα δεν σου έχουν πει ότι τα παράσημα τα φοράνε αριστερά και όχι δεξιά ζώο ε ζωό!!!!

Στο σοβαρό γεγονός έχουν καλέσει πολλά αξιοσέβαστα άτομα όπως τον Μίστερ Μπιν κολλητό φίλο του νύφου που μάλλον δεν πήγε στο γάμο για να μην νομίζει ο κόσμος ότι είναι άλλη μια παράστασή του, επίσης καλεσμένοι ήταν και το γνωστό ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής (Βοήθειά τους) Μπέκαμ Βγέκαμ, αχ συγνώμη εννοούμε την Βικούλα Κατσικούλα Μπέκαμ που φορούσε ένα ωραίο καπέλο σαν μπολάκι παγωτού με το παγωτό μαζί (βλέπετε το έθιμο στους βασιλικούς γάμους είναι να πηγαίνουν όλοι και όλες καπελωμένοι για να μην φαίνονται οι καράφλες στους κυρίους και τα άπλυτα μαλλιά στις κιουρίες). Επίσης πήγανε κάτι άλλες ρόμπες και πετούγιες καπελωμένες με κάτι καπέλα που μοιάζαν με κέρατα ρινόκερου, ιπτάμενους δίσκους, στραβοχυμένες πάστες και οροφές περιπτέρων.

Αλλά αρκετά ασχοληθήκαμε με την Πλέμπα ας πιάσουμε και στο βρωμόστομά μας το "ζεύγος" επειδής η νυφίτσα η Κατινίτσα προς θεού μην την πείτε Καίτη σας πήρε και σας σήκωσε, πήγε και αγόρασε η μουρλή τρία παρακαλώ νυφικά ξεπαραδιάστηκε ο γαμπρός και δεν του έμειναν λεφτά για κουστούμι γαμπριάτικο και έριξε τα μούτρα του στον πορτιέρη του στάβλου τους που δεν θα πήγαινε στον γάμο (γιατί έβγαλε κακό σπυρί στον κώλο του) και του δάνεισε την στολή του έβαλε και κάτι παράσημα από ένα θείο του που είχε πεθάνει για να μην την περάσουν για στολή πορτιέρη και έτοιμος.

Αλλά οικογενειακώς είναι τόσο σπάγγοι και φτωχομπινέδες όπως ο νονός του ο μπαρμπα-Κώστας που ούτε δαχτυλίδι αρραβώνων καινούριο δεν πήρε της νυφίτσας μόνο ξέθαψε της μάνας του και της το έδωσε τάχα μου για κειμήλιο έτσι για να την θαμπώσουν, πήρε και κάτι δανεικά κρεματζούλια της κυρα-Βέτας για να τα βάλουνε στο γάμο και έξω από την πόρτα.

Χαιρέτα τώρα που μας βλέπουνε και θα σε στολίσω εγώ μέσα "Μπαμπουίνε" ρεζίλι με έκανες πάλι.-Σκάσε και πρόχωρα!!!!

Μετά το γάμο όταν γυρίσανε σπίτι τους στο Βούκινγχαμ Πάλας δεν βγήκανε αμέσως να χαιρετήσουνε τον κόσμο όπως συνηθίζεται σε τέτοια σοβαρά περιστατικά αλλά αργήσανε πολλή ώρα καθώς την νυφίτσα την χτυπήσαν τα παππούτσια στο κότσι ο γαμπρός κατουριότανε από την εκκλησία η Γκαμίλα η μητριοπεθερά του νύφου και της νυφίτσας έφτυνε χολές και ξινίλες χαστούκισε και τον γαλαζοαίματο μπαμπουίνο που έχει παντρευτεί (βλέπε Κάριολος) και η κυρα-Βέτα με τον άντρα της φάγανε στα πεταχτά κάτι πιτόγυρα γιατί είχανε λυσσάξει από την πείνα από το πρωί. Αφού η νυφίτσα Κατινίτσα έβαλε τις παντούφλες της μιας και δεν φαινόντουσαν από το μπαλκόνι τα πόδια τους χαιρέτησαν γρήγορα γρήγορα τον κόσμο και αποσύρθηκαν μέσα γιατί και αυτοί δεν είχανε προλάβει ούτε καφέ να πιουν το πρωί. Εδώ κλείσανε οι κάμερες και εμείς ως καλόψυχοι άνθρωποι τους ευχόμαστε ότι ευχήθηκαν να το πάθουν. Καλά να πάθουν, οι ευχές του κόμη Μ μαζί τους!!!!!!!!!

Κατινίτσα, Γουίλι με τις ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ