Καθηγητής Ζομπρούνσκι

Zomprounski.jpg

Καθηγητής Μάρλον Φλοριάν ΖομπρούνσκιΕπεξεργασία

Ο καθηγητής Μάρλον Φλοριάν Ζομπρούνσκι είναι ενας ιδιαίτερα γνωστός συγγραφέας βιβλίων συνωμοσιολογίας,σεξουαλικότητας καθώς καταξιωμένος ερευνητής σε υπερφυσικά θέματα όπως γιατί όποτε παραγγέλνει κάποιος πίτσα πρέπει να είναι πάντα κολλημένο το τυρί στην πάνω πλευρά του κουτιού.Κάποιοι θεωρούνε οτι τον καθηγητή Ζομπρούνσκι ώς τον πλέον ειδήμονα σε θέματα όπως οι Νάρχ,Ελ,Νεφελίμ και γενικώς όποιας ηλίθιας φυλής ήρθε στην Γή να μας ζαλίσει τον έρωτα.

Ο καθηγητής Μάρλον Φλοριάν Ζομπρούνσκι δουλεύει στο διαστημικο κέντρο Τ.Ε.Ο.Γ.Κ.Δ.Τ.Σ (Τι Έπαθε Ο Γέρος Και Δεν Του Σηκώνεται) και έχει και έδρα επί-πουρου καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μπιχτενμπαντενμπουργκεν της Ποποβακίας.

Τα πρώτα χρόνια του ΖομπρούνσκιΕπεξεργασία

ο Ζομπρούνσκι γεννήθηκε στην Γροιλανδία το 5000μ.Μ (μετα την μετακίνηση των Ελ στην Γη) απο Πόντιους γονείς που φύγανε απο την Ρωσία λόγω της απελευθέρωσης του Κουμμουνισμού. Ο πατέρας του Βρασίδας Ζομπρούνσκι δούλευε μαζί με τον Αδόλφο Χίτλερ στην ίδια καντίνα στην Εθνική Αθηνών Λαμίας Μαυροβουνίου και έτσι ο μικρος Ζομπρούνσκι έμαθε Γερμανικά,Αγγλικά,Ρώσικα και τον Λιακόπουλο. Ο Λιακόπουλος έκανε πολυ παρέα με τον Ζομπρούνσκι και μιλάγανε συχνά πως μπορεί οι έλληνες να είναι τόσο ξύστες και τα τελευταία 200 χρόνια να μην κάνουνε τίποτα άλλο απο το να στέλνουνε εκπρόσωπο τον Ρουβά στην Γιουροβίζιον.Αυτή η μεγάλη απορία οδήγησε και τους δύο να ακολουθήσουνε τον δρόμο της Ιστοριοφυσικής στο ανοιχτό πανεπιστήμιο της Μαντζουρίας.

Εκεί ο Ζομπρούνσκι πήρε διδακτορικό στην Ιστοριοφυσική και άρχισε με μανία να εξερευνα με τον φίλο του και επιστήμονα Λιακόπουλο την Ιστορία πριν το Μπιγκ Μπανγκ. Μετά απο 2 χρόνια άκαρπων ερευνών ο Ζομπρούνσκι βρήκε στο Μοναστηράκι μια σειρά βιβλίων γνωστών και ως τα Ορειχάλκινα βιβλία.Ο Λιακόπουλος επειδή είδε δαλτονισμό τα έβλεπε χάλκινα και τελικά αυτή η διαφωνία ήτανε υπέυθυνη για την ρήξη της συνεργασίας τους. Η πορεία του Λιακόπουλου απο εκείνη την στιγμή είναι γνωστή.

Η μελέτη των Ορειχάλκινων βιβλίων έδειξε στον νεαρό τότε Ζομπρούνσκι ότι υπήρχανε και άλλες φυλές εκτός από τους ανθρώπους όπως οι "Ελ",οι "Νεφελίμ" και οι "Βαροβιανοί". Για τους δύο πρώτους ο Λιακόπουλος είχε το κλόπηραϊτ και έβγαζε βιβλία,ενώ για του Βαροβιανούς πραγματικά δεν ενδιαφερότανε ούτε το δελτίο του ΣΤΑΡ να τους προβάλλει. Εκείνη την εποχή ο Ζομπρούνσκι είχε μπλέξει με τη Κούλα (την γκόμενα του Ψάλτη) και τα οικονομικά του βαρέσανε διάλυση με τα απο αποτυχημένη κόντρα στην Ποσειδώνος ενάντια στον Στήβ Ντούζο.

Χωρίς λεφτά ο Ζομπρούνσκι αναγκάστηκε να δουλέψει ως επιστάτης στην Βουλή και στον Λευκό οίκο (εφόσον ανήκουνε και οι 2 στον ίδιο εργοδότη). Εκεί εντυπωσιάστηκε απο την τεράστια εισροή ξυσαρχιδονίων στον χώρο της βουλής καθώς και την υπερβλακίτιδα που έδερνε όσους ήτανε σε αυτό το χώρο. Σε αντίθεση με τον Λιακόπουλο που έλεγε οτι όλα αυτά είναι έργα των "Νεφελιμ" ο Ζομπρούνσκι γνώριζε οτι στην πραγματικότητα τα "Νεφελιμ" επηρεαζόντουσαν το ίδιο αρνητικά σε αυτούς τους χώρους. Το ερώτημα αυτό βασάνιζε τον Ζομπρούνσκι για πολύ μεγάλο διάστημα καθώς η ανάγνωση των ορειχάλκινων βιβλίων δεν τον βοηθούσε καθόλου (εκτός απο όταν είχε δυσκοιλιότητα).

Μια μέρα και ενώ παρακολουθούσε ένα δελτίο Του ΣΤΑΡ στην τηλεόραση είχε μια επιφοίτηση. Πώς μπορεί τόσος κόσμος να θεωρεί αξίοπιστη μια τέτοια μαλακία; Πώς μπορεί όλοι όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ και έχουνε τέτοιου είδους εξουσίες να μοιάζουνε τόσο πολύ; Μάζεψε όσα λεφτά είχε και πήγε στο Πανεπιστημιο της Μπιχτενμπαχενμπούρκεν και άρχισε να ερευνά αυτό το φαινόμενο.

Μετά απο τρία χρόνια ερευνών και ατελείωτων ωρών μπροστά απο το Τηλεαστυ, ΣΤΑΡ, Αλτερ κλπ έβγαλε το συμπέρασμα ότι όλα τα κεντρικά πρόσωπα ανήκανε σε μία φυλή που ονομαζόντουσαν Νάρχ. Οι Νάρχ σε αντίθεση με τους "Ελ" και τους "Νεφελίμ" ήτανε πολυ λιγότερο επικίνδυνοι σε πρώτη ματία. Βέβαια με πειράματα που έκανε ο Ζομπρούνσκι σε χελωνονιντζάκια είδε οτι οι Νάρχ οδηγούνε σε εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων. Προς έκπληξη του αυτό δεν οφειλότανε σε κάποια μεγάλη συνομωσία αλλά απλά στο γεγονός οτι οι Ναρχ ήτανε μπετόβλακες.

Τα επόμενα 10 χρόνια ο Ζομπρούνσκι ταξίδευε σε όλο το κόσμος μαζεύοντας γραμματόσημα και πληροφορίες για τους "Ναρχ". Τις περισσότερες πληροφορίες τις έμαθε στο Θιβέτ από τον Χαλάει Λάμπα. Ο Χαλάει Λάμπα του έδειξε μια πραγματεία του Κουμφούκιου που είχε γραφτεί παλιά μενού ντελιβεράδικων (είναι γνωστό οτι ο Κουμφούκιος έξυνε πολυ στο Ίντερνετ και δεν σηκωνότανε παρά μόνο να αλλάξει το καθίκι και να ανοίξει στους Ντελιβεράδες). Εκεί τελείωσε και το περίφημο του Βιβλίο για τους Νάρχ (βλέπε σχετικό άρθρο) πράγμα που του εξασφάλισε και την θέση στο πανεπιστήμιο της Κορλοουγλάνης.

Έρευνες σχετικά με τους ΒαροβιανούςΕπεξεργασία

Ο Καθηγητής Ζομπρούνσκι τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην μελέτη των Βαροβιανών.Σε συνέντευξη που έδωσε στον Φουντούκιο Παλαβιάγκο αποκάλυψε οτι οι Βαροβιανοί είναι πολύ πιο σημαντικοι από όσο νομίζουμε.Με επιφύλαξη είπε οτι οι Βαροβιανοί ήρθανε στο δικό μας πλανητικό σύστημα την δεκαετία του 1970 απο τον πλανήτη Εϊτίλα.Είναι άγνωστος ακόμα στον Καθηγητή Ζομπρούνσκι ο λόγος που ήρθανε στην Γη αλλά μπορούμε να υποθέσουμε οτι είμαστε τόσο κομπλεξικοί εμείς οι Γηινοι που νομίζουμε οτι πλανήτης μας είναι το διαγαλαξιακό μπαράκι που όλοι οι εξωγήινοι μας κάνουνε ποδαρικό.

Λίγα είναι τα πράγματα που γνωρίζουμε για τους Βαροβιανούς.Μερικά απο αυτά είναι:

α)Ξοδεύουνε τρομακτικές ποσότητες λακ για το μαλλί τους

β)φοράνε πουκάμισα με βάτες

γ)Ελβιέλα παπούτσια

Η παρακάτω φωτογραφία είναι οτι πιο κοντινό σε ένα Βαροβιανό.


 Το γενετικό λάθος του ΖομπρούνσκιΕπεξεργασία

Την δεκαετια του 90 ο Καθηγητής Ζομπρουνσκι ασχολείτω με την βιολογία και συγκεκριμένα με την ανδρική ανικανότητα.Αποτυχημένα όπως αποδείχτηκε πίστευε οτι εαν κατάφερνε να βρεί το απόλυτο αρσενικό θα μπορούσε να εξάγει την Βαρβατιλίνη.Το χειρότερο του λάθος ήτανε οτι πήρε το γενετικό υλικό ενος "Ναρχ" και άρχισε να το καλλιεργεί.Και ενώ είχε πιεί καμμια 10αρία καραφάκια ούζο και ήτανε τύφλα έφτιαξε τον πρωτο γενετικά τροποποιημένο "Ναρχ".ΌΤαν κατάλαβε την μαλακία του αποφάσισε να στείλει το παιδί να μεγαλώσει μαζί με άλλους Ναρχ μπάς και βρεί την ησυχία του.Το κωδικό όνομα εκείνου του πειράματος είναι Ο μικρός Σαντικάι.  

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.