Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ουπς;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε θεριέψει;

“Κατάρα!”

- Δρακουμέλ ή Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τα στρουμφάκια

“Κατάρα!”

- Δόκτωρ MAD για τον Αστυνόμο Σαΐνη(Inspector Gadget)

“Κατάρα!”

- Wanda για τον Sport Billy

“Κατάρα είναι να έχεις τον Μητσοτάκη σύμμαχο. Γκαντεμιά είναι να τον έχεις εχθρό.”

- Αντώνης Σαμαράς για την κατάρα

Η κατάρα είναι κάτι πολύ γαμάτο. Η κατάρα υπήρχε από πάντα μαζί με το και την Κουτάλα της σούπας. Η κατάρα είναι κάτι πολύ μαύρο και άραχνο και καταραμένο.

Η κατάρα όμως δεν είναι Κάτι Άλλο ( κάτι άλλο ), είναι αυτό και είναι τα μάλα επικίνδυνη. Όταν χρησιμοποιείς την κατάρα, μαζεύεις αρνητική τσάκρα (ενέργεια) μαζί με μυτοχόνδρια και τα εξαπολύεις προς το καταραμένο θύμα της μαύρης και άραχνης καταραμένης κατάρας με αποτέλεσμα να γίνει καταραμένο (το θύμα), μέχρι να φάει κρεμμύδι που ακυρώνει τις καταραμένες κατάρες. Το ντάουνσάιντ για τον χρήστη της κατάρας είναι ότι του γαμι**αι το κάρμα ανάποδα και για να το επαναφέρει πρέπει να γράψει 20 άτομα στο Death Note/Death note του (γνωστό και ως Τετράδιο Θάνατος ή Απουσιολόγιο).
(Σήμείωση: Στα γυμνάσια εμφανίζεται πάρα πολύ συχνά, κυρίως ως φαρσούλα των μαθητών προς τους καθηγητές)

Ιστορικά ΣτοιχείαΕπεξεργασία

Η κατάρα δεν γεννήθηκε ποτέ γιατί πολύ απλά υπήρχε από πάντα. Προϋπήρχε ακόμα και του Τσακ Νόρις.

Η κατάρα χρησιμοποιήθηκε πολύ κατά τον 16ο, τον 21ο και τον 26ο αιώνα του Πεοκλή, από μάγους, δρυίδες,τα βριλ,τους ταξιτζήδες και του διαστημικούς νταλικέρηδες.

Η κατάρα ήταν και είναι πάντα και παντού αλλά καμιά φορά δεν είναι στο κάπου αλλού πολύ απλά επειδή είναι εδώ διότι το εδώ είναι γνωστό για τις χρυσαφένιες παραλίες του και είναι πιο τουριστικό από το κάπου αλλού αλλά και από το πουθενά.

Την κατάρα την βρήκε για πρώτη φορά στην γη ο Ναμπντούνγκ που ήτανε ο πρώτος φύλαρχος των Μάγια και που πρωτοέγραψε το διάσημο τραγούδι "Μάγια-Μάγια Θα Σου Κάνω". Σε μερικές Αρχαίες γραφές ο Ναμπμντούνγκ ταυτίζεται με τον κάποιο άλλο, πράγμα που δεν έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα.

Αρκετά χρόνια αργότερα την κατάρα την βρήκε ο Τζόουνς, γνωστός βιαστής Ινδιάνων, στην Ατλαντίδα. (Η Ταινία Indiana Jones And The Curse Of Lost Atlantis δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα γιατί λέγεται πως ο Ιντιάνα Τζόουνς αρνείται να αποκαλύψει τις ανακαλύψεις του από την Ατλαντίδα). Το τι απέγινε η κατάρα από εκεί και πέρα είναι άγνωστο, μόνο φήμες και τυχαία ψιψιψόνια έχουν ακουστεί..

Διάσημοι Χρήστες Της ΚατάραςΕπεξεργασία

Δυνάμεις της ΚατάραςΕπεξεργασία

και άλλα...

Παραδείγματα ΚατάραςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.